Deze haklaarzen lopen verrassend makkelijk. Ze voelen niet te zwaar of strak. Ik heb ze langere tijd gedragen zonder problemen.
Leren jasje besteld. Duurde 2 weken, dit stond nergens (als je dit weet is 't geen probleem) Jasje zojuist door de brievenbus gekregen, dus kon nooit 'n LEREN jasje zijn. Blijkt 'n lelijk glimmend po... Toon meer
Mijn ervaring was dat de website de indruk wekte een Nederlandse webshop te zijn. Pas nadat ik de artikelen wilde retourneren, bleek dat retour alleen mogelijk was naar China. De retourkosten zijn daa... Toon meer
Ik was een beetje onzeker of de glitterjurk niet te overdreven zou zijn, maar hij is eigenlijk heel draagbaar. Hij vangt het licht subtiel en voelt niet zwaar. Uiteindelijk vond ik hem leuker dan verw... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben 87 jaar oud en stelde voor ik…
Ik ben 87 jaar oud en stelde voor ik een jas bestelde de vraag vallen de maten normaal uit of kleiner? Ik draag normaal maar 40, dan liever maat 42.ik kreeg een te kleine, mijn tweede arm kreeg ik er niet in. Ik mocht hem houden voor 17,95 als ik een andere bestelde.dat wilde ik niet.heel veel heen en weer gemaild ik wil hem retourneren maar heb geen retour bon.weer heen en weer gemaild en gevraagd om een retour bon uiteindelijk
kreeg ik een retour adres in China!!!!!! voor het retourneren moest ik bij Primera 34,98 betalen.Ik heb nergens gelezen dat dit een Chinese zaak was.
dan had ik het zeker niet besteld. Van Ella&Rose is geen adres te vinden.wat niet doen? Ik heb het pakket weer mee naar huis genomen 34,98 straks raakt het onderweg
zoek en ben ik dan 100 euro kwijt.
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Bestelling is een Temu versie van wat ik heb besteld, schandalig dat je dit willens en wetens zo durft aan te bieden! Overigens mocht ik de bestelling na een zoektocht bij de buren, zonder overleg, in de afvalcontainer vinden. Wat een aanfluiting. Benieuwd hoe lang ik mag wachten op mijn geld terug.
Zeer slechte website, puur bedrog.
Zeer slechte website, foto's komen helemaal niet overeen met wat je aankrijgt. Puur bedrog. En terug sturen is blijkbaar geen optie.
2 maal geprobeerd, nooit meer.
Deze firma heeft 2x het bedrag…
Deze firma heeft 2x het bedrag afgehouden van de bestelling, ook al beweren ze dit bedrag niet gezien te hebben. Tevens wordt het pakje recht uit China opgestuurd; maw koop dan liever zelf rechtstreeks, als je wil, bij Temu of Shein, is nog goedkoper ook.
Beste mensen
Beste mensen, goed uitlezen dat is laste reactie van mijn email op oktober 2025 heb ik mijn bestelling terug gestuurd nog bedrag van €84,50 niet terug gekregen en plus €26,30 mijn pakket terug gestuurd en nog moet ik €7,50 voor douane betalen !!! Lat goed op , deze webshop is nep!!!!
Ik begrijp je frustratie volledig en het is absoluut niet onze bedoeling om het proces nog moeilijker te maken. We willen dit dossier net zo graag als jij afsluiten met een terugbetaling.
Het is echter belangrijk om te weten dat deze douanekosten door de overheid worden opgelegd en niet door ons. Dit is een vereiste om het pakket vrij te geven. Als deze kosten niet worden voldaan, zal de douane het pakket niet vrijgeven en wordt het pakket uiteindelijk teruggestuurd naar jou als afzender in Nederland.
Om dit proces te versnellen, kunnen we het volgende doen: wij betalen de douanekosten nu voor je zodat het pakket direct wordt vrijgegeven. Houd er wel rekening mee dat we dit bedrag vervolgens zullen inhouden op het uiteindelijke terugbetalingsbedrag. Op deze manier hoef je zelf niets meer over te maken en kunnen we de afhandeling van je retourzending eindelijk voltooien.
Laat ons weten of je hiermee akkoord gaat, zodat we dit direct voor je kunnen regelen.
Sarah | Customer Support
Oplichters
Oplichters. Nu na 2 weken nog niets binnen. 1 ding zelfs nog niet verstuurd. Alles blijkt uit China te komen. Dus ook hoge retourkosten. Lijkt Nederlands maar trap er niet in. Dat heb ik al voor u gedaan.
Weigeren te retourneren
Onmogelijk om te retourneren. Er worden 10 mails gestuurd waarin doelbewust het retourformulier wordt achtergehouden.
De bestelling kwam niet overeen met het geleverde product, slechte kwaliteit, verkeerde info op de site
De bestelling kwam niet overeen met het bestelde product. Na het melden hiervan kreeg ik het antwoord dat het weldegelijk het juiste product was dat ze geleverd hadden. Hoe de ritsluiting van laarzen opeens van de binnenzijde naar de achterzijde verhuist, de kleur en de zool anders blijkt te zijn dan de foto op hun site. Ze zijn bij deze firma precies stekeblind.
Ze stelden een compensatie van 20% van de aankoopprijs (69.99 euro) voor of ik mocht op eigen kosten het artikel terugsturen. Op hun site staat vermeld dat deze kosten tussen de 15 à 30 euro liggen, niet dus liggen tussen de 70 en 100 euro.
Om nog maar te zwijgen van de verschrikkelijk slecht kwaliteit van deze laarzen! Ik durf ze nog niet gratis weg te geven, echt brol!
Koop zeker NIET bij deze malafide verkoopsite.
Stel bedriegers
Stel bedriegers. 2 truien besteld, maar wat na 4 weken toegekomen is, lijkt in de verte niet op wat ik besteld heb. Ook is de kleur en het gebruikte materiaal niet wat beschreven stond. Goedkope Chinese brol. Nooit kopen, je wordt bedot!
Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt.
NIET BESTELLEN bij deze webshop
NIET BESTELLEN bij deze webshop. Dropshipping! Je krijgt alibabba kwaliteit gestuurd, als het uberhaupt al correct geleverd wordt, of uberhaupt geleverd. Wij zijn twee maanden bezig geweest om geld terug te krijgen. Veel tijd en moeite, maar gelukt. Oh, laat je niet vertellen dat het naar China teruggestuurd moet worden! Ze hebben een adres in Nederland!!! Ik geef deze review nu pas omdat ik eindelijk mijn geld terug heb
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, foto zag er heel anders uit dan de werkelijkheid. De jas moest uit China komen en het duurde 3 weken voordat de bestelling thuis had. Het is echt niet het geld waard ivm veel slechtere kwaliteit en veel slechter uiterlijk dan op de foto's
Waardeloos nep
Niet eens 1 ster waard!!!
Shein en Temu verkopen zelfs betere spullen !
Je ontvangt niet wat je op de foto’s ziet
Nul sterren
Nul sterren. 2 truien besteld die een wel heel vreemde pasvorm hadden, 1 had bv een heel klein openingetje voor de hals waar je hoofd nooit doorheen komt. Ik vermoed dat EllaRose handelt in afgekeurde kledingpartijen uit China. Na 6x heen en weer mailen en steeds dezelfde AI antwoorden toch dan maar die 30% geaccepteerd. Die is uiteindelijk gestort door een vreemde uitbetaler, Stripe, die draait ook volledig op AI want dezelfde teksten in de mails.
Had ik maar eerst op trustpilot gekeken, nu ben ik 50 euro armer en heb onbedoeld bijgedragen aan vervuiling van de planeet door deze kleding en transport uit China. Zelfs de kringloopwinkel kan deze kleding niet gebruiken! Zegt het voort...
Uit Nederland? Nee hoor, helemaal uit China
Trui besteld met het idee dat het een Nederlandse zaak was. Trui bleek dan uit China te komen met als gevolg 17 dagen onderweg. Pas op oudjaar ontvangen. Na mijn ontgoocheling te hebben geuit via mail, kreeg ik een net bericht terug uit de mond van chatgpt. De trui is inderdaad niet de kwaliteit die op de website te zien was. Ik raad aan om op deze site niet te bestellen.
Slechte kwaliteit, koop hier niet!
Veel te laat geleverd. Was bedoeld voor feest van mijn dochter. Maand te laat geleverd. Ook zeer slechte kwaliteit. Cowboylaarsjes lijken wel van plastic!
Ook weten de laarsjes opgevouwen, waardoor er een hele lelijke vouw in zit!
Ik koop hier nooit meer.
Niks kopen!!!
Online een armbandje besteld. De kwaliteit is heel slecht, rechtstreeks uit Azië, geïmporteerd. Het was een armbandje met een soort knoop...die moest ik blijkbaar zelf nog knopen? Nergens online dit terug te lezen. Retouren is voor eigen kosten...15 euro minimaal want het moet terug naar Azië. Uiteindelijk 10% teruggestort gekregen, maar een enorme miskoop en zwakke communicatie. Pas op mensen !
Oplichters! Chinese zooi
Oplichters! M’n bestelling na 4 weken pas binnen. Chinese zooi en je kunt er nergens terug sturen! Trap er niet in. Dropshipping en oplichting, je bent je geld kwijt en frustratie rijker.
Misleidende producten en geen service
Het duurde al 3 weken voordat ik mijn bestelling kreeg.
Het was een aanfluiting. Had maat M besteld maar kreeg een topje dat mijn dochter van 11 aankan.
Ik ben al enige tijd met ze aan het mailen, maar ze stellen de optie retourneren uit!
De top was toch nog €44,95. Dus ik laat het er niet bij zitten.
Een voorstel van hun was o.a. dat ik 50% tegoed kreeg voor een volgende bestelling???? Of 10% van mijn aankoopbedrag terug.
Niet bestellen bij deze winkel. Is ook nog eens een bedrijf aan de andere kant van de wereld dus zeker niet milieuvriendelijk.
VRESELIJK
Als ik - sterren kon geven had ik dat absoluut gedaan. De producten komen uit China en voldoen totaal niet aan de afbeeldingen op de website. Ik had een glitterjurk met lange mouwen besteld maar kreeg een jurk zonder mouwen. Een keer in contact kunnen komen met Sarah van de klantenservice en daarna niets meer vernomen. ONGELOFELIJK dat dit soort bedrijven kunnen blijven bestaan.
Dit is echt slecht ,bestel een bruine…
Dit is echt slecht ,bestel een bruine jas krijg een oranje en nu moet ik betalen voor retour en dan nog maar afwachten of ik daad werkelijk mn geld terug krijg