Onbetrouwbaar bedrijf. Badpak besteld in maat xl. En geleverd gekregen in maat xxl en foutieve kleur. Fout ligt volledig bij Ella Rose. Als ik dit probeer te retourneren, krijg ik geen toereikende o... Toon meer
Leren jasje besteld. Duurde 2 weken, dit stond nergens (als je dit weet is 't geen probleem) Jasje zojuist door de brievenbus gekregen, dus kon nooit 'n LEREN jasje zijn. Blijkt 'n lelijk glimmend po... Toon meer
Mijn ervaring was dat de website de indruk wekte een Nederlandse webshop te zijn. Pas nadat ik de artikelen wilde retourneren, bleek dat retour alleen mogelijk was naar China. De retourkosten zijn daa... Toon meer
Deze haklaarzen lopen verrassend makkelijk. Ze voelen niet te zwaar of strak. Ik heb ze langere tijd gedragen zonder problemen.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
VRESELIJK
Als ik - sterren kon geven had ik dat absoluut gedaan. De producten komen uit China en voldoen totaal niet aan de afbeeldingen op de website. Ik had een glitterjurk met lange mouwen besteld maar kreeg een jurk zonder mouwen. Een keer in contact kunnen komen met Sarah van de klantenservice en daarna niets meer vernomen. ONGELOFELIJK dat dit soort bedrijven kunnen blijven bestaan.
Dit is echt slecht ,bestel een bruine…
Dit is echt slecht ,bestel een bruine jas krijg een oranje en nu moet ik betalen voor retour en dan nog maar afwachten of ik daad werkelijk mn geld terug krijg
Geen juiste afhandeling
Geen juiste afhandeling, retourneren bijna onmogelijk en dan aanbod dat zij 10% van aankoopbedrag terugbetalen. Trap er niet in en zegt het voort
Slechte website
Mocht ik nog minder kunnen geven - zou ik dit zeker doen! Zeer slechte kwaliteit, kleed direct gescheurd en ze wouden geen retour of terugbetaling doen. Slechte communicatie!
Eerst sceptisch - maar echt top!
Ik was sceptisch! Dat geef ik direct toe. Ik had de bestelling geplaatst en las toen pas de reviews! Dus direct contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en gerustgesteld! Het duurde even voor het pakketje er was maar het zijn oprecht hele mooie schoenen van een prima kwaliteit! Dus bij deze een goede review!
Chinese hub brol! Niet bestellen!
Chinese hub! Goederen van slechte kwaliteit, maten kloppen niet. 30 dagen retour wil zeggen, betalen voor transport naar China. Ze stellen voor om extra te betalen om een andere maat te sturen, brol blijft brol. Kwaad op mezelf omdat ik me heb laten vangen.
dit zijn oplichters
dit zijn oplichters! je krijgt geen ordernummer, daar begint het al mee. Vervolgens wordt het te laat bezorgd en retour sturen willen ze niet. Geld terug geven ook niet. Koop hier niet.
Denk heel goed na vooraleer te bestellen!
Helaas hebben wij ook geen goede ervaring met onze aankoop. Hadden wij maar tijdig de reviews gelezen...
Product voldoet niet aan de verwachtingen. En retourneren is niet aan de orde want moet naar China en dus grote kosten + onzekerheid om betaalde bedrag terug te krijgen. Na een eerste mail: voorstel van 10% terugbetaling (en product behouden) ofwel 50% winkeltegoed voor een volgende aankoop. Na 2de mail: 20% terugbetaling ofwel 75 % winkeltegoed. Na 3de mail: 30% terugbetaling of 75% winkeltegoed. Wij hebben dan maar voor de 30% terugbetaling gekozen en deze ook ontvangen. Samengevat: geen aanrader!
Het zijn grote oplichters
Het zijn grote oplichters. Het duurt 3 weken voor pakketje uit China komt. Stuur je het retour is het niet het juiste adres. Ze kunnen uit goedheid nog 20% van betaling terug geven. Echt niet normaal zulke mensen. BESTEL HIER NOOIT WAT.
Pure oplichting
Pure oplichting. Komt helemaal niet overeen met het bestelde. Retour (NAAR CHINA) op eigen kosten. BLIJF WEG VAN DEZE OPLICHTERS!!!!!
Liefst geen ster
Liefst geen ster, product beantwoordt niet aan het voorgestelde model. Slechte kwaliteit. Bestel er niets, pure oplichting!
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel! Ik heb 2 jurkjes besteld die te kort zijn. Op de afbeelding ziet het er heel anders uit dan in t echt dus gewoon slecht. Vervolgens wil ik het retourneren en toen begon t gezeik. Ze bieden 2 waardeloze opties aan. 1: klein percentage van het aankoopbedrag terug en de artikelen houden (waar ik niks aan heb want ik ga ze toch niet dragen). 2: korting op je volgende aankoop. Denken ze nu echt dat er een volgende aankoop gaat plaatsvinden? Ze draaien eerst om t retourneren heen en na verschillende mails kan het eindelijk wel maar kost het heel veel geld omdat het naar China moet. Dit niet gedaan omdat ik gewoon geen vertrouwen heb in dat mijn aankoopbedrag wordt teruggestort. Wat een waardeloos bedrijf en mijn advies: koop hier nooit iets!!!
Het liefst wil ik helemaal geen ster…
Het liefst wil ik helemaal geen ster geven.
Ik heb een schoen besteld. En krijg letterlijk een schoen thuis gestuurd in totaal andere kleur. Ik geef aan dat ik of nieuw paar schoenen wil ontvangen ik de kleur die ik had besteld en dat ik deze dan terug kan sturen ( gratis ) of volledig mijn geld terug.
Ik krijg 2 waardeloze opties toestuurt
1- 10% korting op mijn aankoop of 50 % korting op een volgende bestelling.
Daarmee ben ik als nog mijn geld kwijt, en heb ik niet de juiste schoenen! Zo te zien ben ik niet de eerste die zo’n slechte ervaring heeft. Ik baal er heel erg van dat ik er niet eerder ben achter gekomen.
Oplichterij en teleurstelling
Oplichterij. Krijg een shirt wat totaal niet lijkt op de afbeelding met nog eens een hele lange levertijd. Shein kleding is nog mooier dan dit. En retour sturen? Niet mogelijk. Aankoopbedrag terug krijgen? Niet. Mogelijk. Ze willen je shoptegoed geven maar de reden dat ik het terug wil sturen is omdat de kwaliteit echt hopeloos is dus hoef verder ook niks van hun meer te hebben. Had ik maar naar de reviews gekeken voordat ik bestelde...
Alle negatieve reviews kloppen
Alle negatieve reviews kloppen. Kwaliteit is ondermaats, product komt niet overeen met de foto en de retourvoorwaarde zijn slecht en kostbaar. Ze doen helemaal niets met de feedback. Er is maar een advies; niets kopen bij dit bedrijf!
Niet eens 1ster waardig bedrijf
Niet eens 1ster waardig bedrijf. Ik heb 2 dingen besteld en ze komen met allerlei aanbiedingen om het toch te houden, terwijl het niet past. Zou hier niemand adviseren om iets bij te bestellen! Ik haal deze review ook pas weg als ik mijn geld terug heb

Troep en oplichting
Ik kreeg gewoon een heel ander product dan dat op de site stond. En toen ik dit aangaf kon ik slechts 30% terug krijgen of moest ik zelf het retour proces naar CHINA regelen. Oplichters zijn het. 1 ster is nog een ster te veel. Lange levertijd ook.

Oplichting!
Website doet geloven dat het een Nederlands bedrijf is. In werkelijkheid is het Chinees. Kleding van slechte kwaliteit, komt niet overeen met beschrijving. Wordt verstuurd vanuit China en retourneren moet ook terug naar China. Wat heel duur en niet duurzaam is! Ander voorstel is dat ze 20% terugbetalen en dat je hun troep mag houden. Dit is hun verdienmodel! NIET KOPEN HIER

Antwoord van Ellarose
Had ik deze reviews maar gecheckt.
Had ik deze reviews maar gecheckt.. je kan net zo goed je aankoopbedrag in de sloot gooien. Súperslechte kwaliteit, onmogelijke retour, verschrikkelijk. Hier niet kopen!!!!

Antwoord van Ellarose
Verkeerd artikel (gewatteerde jas)
Beantwoordt totaal niet aan wat ik besteld heb, volledig foutieve kleur & ondermaats qua kwaliteit.
Levertermijn van 2 weken ook overschreden.