Vorig jaar een bestelling geplaatst. Zomer 2024. Producten waren niet zoals verwacht, naast een lange bezorgtijd (komt vanuit China). Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug... Toon meer

Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits besteld. Toen deze binnenkwamen leken ze nergens op. Teruggestuurd volgens hun retourbeleid. Helaas nog steeds mijn geld niet terug. De ene smoes na de andere. I... Toon meer

Bestelling was heel lang onderweg. Eenmaal aangekomen bleek de wollen jas en vilten jasje, alleen de kleur klopte. Daarna tien dagen door Lieke online aan de praat gehouden met allerlei opdrachten, ma... Toon meer

Wat ging er niet mis!!!!! Slechte kwaliteit , aangetekend teruggestuurd in september. Aan alle eisen voldaan tot op heden geld niet teruggestort gekregen. Lijkt mij een goed plan om kassa (belbus... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na 2 weken nogsteeds niets ontvangen

Helaas de recensies gelezen ná het bestellen... Op de website wordt een levertermijn van 2 a 3 dagen genoemd maar we zijn inmiddels 2 weken verder en ik heb nog niets. Inmiddels al wel zeker 5 verschillende mails gehad dat mijn bestelling "onderweg" zou zijn, maar op de track&trace duidelijk te zien dat DHL het nog niet heeft. Ik vraag mij af of ik het uberhaupt ga krijgen... Zonde van het geld.

21 augustus 2024

Bestelling gedaan via Ellis Moré

Bestelling gedaan via Ellis Moré.
Na lang wachten had ik de maat die niet klopte (klein) Dit kan gebeuren waarvoor retour.
Na eerst veel mailwisseling alvorens ik het retour kon sturen, waarbij ze eerst foto’s wilde ontvangen, kreeg ik een retour adres in China!!
70,00 retour kosten (incl eigen risico als het niet aankomt)
Contact opgenomen met klantenservice in Woerden wordt er ‘goodbye’ gezegd bij het opnemen van de telefoon, daarna gelijk verbinding verbroken.
Ook nooit meer reactie op mijn mail gehad.
Ik had geen idee dat retour naar China zou zijn, dit impliceert de naam niet en ook gezien er een Nederlands postadres is.
Erg teleurstellend!

Mijn advies: NIET BESTELLEN

21 augustus 2024

Super slecht bedrijf!

Super slecht bedrijf!! NIET BESTELLEN!!
Ik dacht dat ik bij een bedrijf in NL had besteld nav de contactgegevens, 3 wk later kwam eindelijk mijn pakket uit China. Maten kloppen van geen kant.
Om het pakket terug te sturen gingen er eerst een aantal mails over en weer voordat ik eindelijk in aanmerking kwam voor een retourlabel. Foto's doorsturen etc. Uiteindelijk een retouradres ontvangen en dat was een adres in China en niet in Woerden. Pakket terugsturen zijn voor eigen kosten en is nog duurder dan dat het outfit kostte. STELLETJE OPLICHTERS!!!!!!! Vreselijke kwaliteit, Vreselijk bedrijf!!!

20 augustus 2024

2 jumpsuits gekocht

2 jumpsuits gekocht. Niet naar wens. Retour willen zenden en zoals op de site staat aangegeven het geld terug te ontvangen. Dit maken zij zeker niet waar. Ik adviseer deze site niet en Koop hier nooit meer iets. Na veelvuldig mailcontact over alternatieven bestellen en foto's maken volgt er geen bericht meer. Vreselijke misleidende site!

18 augustus 2024

1 ster is al teveel voor dit fake bedrijf!!!

1 ster is al teveel.
Fake bedrijf!!! Trap niet in de reviews die op hun website staan, die zijn niet waar. Ze lichten je gewoon op. Had ik ze maar eerst gegoogled. Waardeloze jurk ontvangen, retour kost 55 euro omdat je het naar China moet sturen, jurkje was 38 euro. Echt belachelijk!!!! NOOIT IETS HIER BESTELLEN. Het is geen Nederlands bedrijf.

17 augustus 2024

Waardeloos, niet bestellen hier!

Echt waardeloos. Lang moeten wachten op een jurk. Slechte kwaliteit en anders als op de foto. Veel heen en weer gemaild met ene zogenaamde Lieke. Ze doen je een andere aanbieding, zodat je nog meer geld kwijt bent. Uiteindelijk na veel heen en weer gemail mocht ik retourneren, maar dat bleek net zo duur als de hele jurk te zijn! Het lijkt nederlands maar het bedrijf zit in China. Via facebook kwam ik hier terecht.

17 augustus 2024

Laat je niet verblinden door de site, oplichters!…

Twee badpakken besteld in verschillende maten. Model klopte van geen kant, kreeg met geen mogelijkheid mijn armen tussen de te kleine bandjes. Retourneren gaan gewoonweg niet. Wordt afgescheept met mails over ruilen tegen iets anders met bijbetalen foto’s sturen etc. Telefoonnummer doet het niet en nu komen mijn mails naar zogenaamde Lieke niet meer aan. Site ziet er mooi uit maar het zijn oplichters. Nooit iets bestellen daar!

16 augustus 2024

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel. Ben al tijden aan het mailen om mijn geld terug te krijgen. Iets gekregen wat ik niet heb besteld. Hun fout, dat willen ze niet erkennen. Retouradres China, kosten €50. Laat iedereen een melding doen bij Consuwijzer - doe een melding over uw rechten als consument.
Dan wordt er misschien iets aan gedaan.

27 juni 2024

Afzetters

Afzetters, retouren via meerdere mails uiteindelijk mogelijk. 9 juli besteld, 2,5 week later in huis. Eerst gemaild dat ik wil retouren, dan krijg je een vaag aanbod. Je betaalt 9,95 per shirt, ik had 2 iverhemden besteld en dan zou ik ze mogen houden en voor het aankoopbedrag can 80 euro wat anders uitzoeken. Weer gemaild ik wil retouren, uiteindelijk kan dat. Maar dan komt het je betaalt wel 52 euro...
Alles wat ze verkopen is voor een fractie van de prijs bij Ali express te koop!

9 juli 2024

Had ik de reviews maar eerder gelezen…

Had ik de reviews maar eerder gelezen dan had ik nooit besteld bij dit bedrijf. Wat een slechte sevice. Ik sluit mij aan bij de voorgaande reviews. Slechte nasmaak van mijn aankoop bij Ellis Morre

11 augustus 2024

geen bestelling doen

Retourneren erg ingewikkeld!! Gaan niet echt op je vraag in. Foto,s maken van je retour bestelling! dan uiteindelijk na 5 contact momenten retour formulier , hoge kosten t.a.v het kleding stuk, niet in verhouding!!

28 juni 2024

Wat een oplichters zijn jullie

Wat een oplichters zijn jullie. Het ontvangen artikel komt totaal niet overeen met de foto's op de website. Kleur ontvangen product wijkt totaal af. Bovendien is het flutmateriäal. En retour kosten hoger dan wat het product gekost heeft. Is dit jullie verdienmodel? Jullie moeten je schamen. Nu ik reviews bekijk zie ik echt alleen maar zeer ontevreden klanten. Echt niemand is tevreden. Had ik hier maar eerder naar gekeken. Wat een afknapper.

8 augustus 2024

Opgelicht

Helemaal met mijn voorganger eens. Heb een blazer gekocht. Op het plaatje is ie getailleerd, in het echt helaas niet. Het is net een hobbezak. Vervolgens wordt de blazer na een aantal weken geleverd. Helemaal opgerold, dus ook helemaal gekreukeld. Vervolgens past ie mij niet en ik vind hem bovendien oerlelijk. Wil Cloe blazer terug sturen. Heel veel moeite moeten doen om het retour te sturen (inderdaad m.b.v. foto's). Dan eindelijk mag ik het retourneren en dan moet ik het opsturen naar China (€52,00 retour kosten voor eigen rekening en alle risco's voor mij). Terwijl het bedrijf hier in Nederland zit. Hier klopt inderdaad iets niet. Ik heb ook terug gemaild en gezegd dat ik me opgelicht voel. DUS NIET KOPEN BIJ ELLIS MORE!!!

8 augustus 2024

Wat een oplichterij is deze…

Wat een oplichterij is deze Facebookpagina! Ik heb nog nooit zo iets slechts ontvangen. Het leken hele degelijke mooie sneakers maar het lijkt wel of ze van karton zijn gemaakt met geen enkele pasvorm in welke zin dan ook. Nooit meer doen want het lijkt allemaal zo mooi!!!!🤬

Waarschuwing:

Waarschuwing:
Na 2 maanden en terugsturen van mijn bestelling met ‘n track en trace code, nog steeds geen geld terug. Een bedrijf dat net doet of ze in Woerden gesetteld zijn, maar retourneren kost € 58,- en moet naar China

SLECHT

Een jurk besteld. Was niet wat ik zocht. Per mail gevraagd hoe ik kon retourneren. Ze boden allerlei opties aan. Toen ik bleef bij het feit dat ik het gewoon retour wilde sturen, hoorde ik niks meer. Telefoon is uitgeschakeld. Zit nu met een jurkje die ik niet pas en niet wil. Wat een slecht bedrijf. NOOIT IETS KOPEN!

6 augustus 2024

Oplichting ? BESTEL BETER NIETS BIJ ELLIS MORÉ.

Bestelling gedaan. Broeken paste niet. Veel gemail, zelfs foto van verpakking gemaakt. Al met al 52 eu retourkosten (adres in China) staan niet in verhouding met de aankoop. Tijd rekken etc. TRAP er NIET in. Lees de kleine retourletters.

2 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?