Elmely Design Reviews

4. Hobbywinkel
  5. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  6. Scooterzaak
  7. Smid

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi er en virksomhed, hvor vi kan levere næsten alt i håndstrikkede og håndhæklede varer, garn, hæklekits, strikkekits, tilbehør mm.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superhurtig levering og lækre varer

Superhurtig levering og lækre varer. Garnet blev sendt samme dag som jeg bestilte. Jeg har allerede bestilt igen og jeg vil klart blive ved med at handle hos Elmely.

30 juni 2023

Kære Birthe
1000 tak for den fine anmeldelse. Vi er kanon glade når vi har tilfredse kunder. Og din næste leverance har vi pakket til dig, så den skulle du gerne have i morgen.
God sommer

Super

Super hurtig levering og god kvalitet af garn ❤️ Kan kun anbefales..

28 september 2021

Antwoord van Elmely Design

1000 tak for den fine anmeldelse. Det er vi mega glad for!

Fra Teamet bag Elmely Design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prima kundeservice, gode priser, hurtig levering

Kvalitetsvarer. Uden “høje” førpriser. Her kan man regne med faste priser, hurtig levering, god kundeservice som i “gamle dage”. Jeg føler mig set som kunde. Og. Så elsker jeg den “lille” extra ting som altid er med. Ikke bare et bolche. Tilbage til de små butikker, der ved hvad kundepleje er.

23 september 2021

Antwoord van Elmely Design

1000 tak for endnu en fin anmeldelse. Vi bliver glade hvergang nogen værdsætter vores anstrengelser med service og vores billige ærlige priser 365 dage om året og ofte endda Danmarks billigste.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering, OK kvalitet

Jeg købte deres kæmpe garn i hhv. lyserød og sort. Har ingen problemer haft med det lyserøde, det har været så fin kvalitet, men det sorte var midt på garnet bundet sammen med en ny “strimmel”, altså var det faktisk ikke et helt bundt garn, men pyt. Det værste var at det sorte garn knækkede/faldt fra hinanden af flere omgange. Det fik helt samme tur som det lyserøde, men det sorte kunne simpelthen ikke holde til det. Øv. Det gør nok at jeg bruger mine penge et andet sted en anden gang. Jeg synes også der mangler flere farver at vælge imellem.

31 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her er der service af den slags man…

Her er der service af den slags man troede var uddød.
Man føler sig "set" som kunde og ikke som et nummer.
Der tages hensyn til personlige ønsker, selvom det slet ikke kan forlanges af kunden.
(stor tak, Elmely for "den grønne" æske ;) )
Priserne er rigtig konkurrencedygtige og udvalget er rigtig godt.

16 november 2020

Hej Inge
1000 tak for din fine anmeldelse, som vi er meget glade for!
Vi bliver mega glade, når vores kunder oplever, at vi yder en god service.
Vi vil glæde os til at se dig i shoppen igen.
Teamet bagElmely Design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte noget glimmertråd og dagen…

Jeg bestilte noget glimmertråd og dagen efter bestilte jeg yderligere noget glimmertråd. Jeg får en mail fra Elmely om at det er pakket i 1 pakke og at jeg kun vil blive trukket for 1 gang fragt. 😃👏 Det er service. Da jeg har hentet og skal åbne pakken, er der en fint indpakket gave med. Iheee ikke kun 2 stk små chokolader, men et nøgle bomuldsgarn- mint og en rulle Glimmer tråd- ny farve. Det er service og dejligt.
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra.

2 november 2020

Hej Therese
1000 tak for din fine anmeldelse, som betyder rigtig meget for os.
Vi er altid glade, når vores kunder oplever, at de får en god service hos os.

Super service, hurtig levering

Super service, levering på ca 24 timer og så endda med en lækker gave vedlagt . Kan anbefales at handle hos Elmely Design

13 oktober 2020

Hej Gitte
!000 tak for den kanon flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for!

Fantastisk service

Fantastisk service - rigtig fine varer - og superhurtig levering1 Kan kun ende på minimum 5 stjerner herfra. Tak for en god oplevelse!

10 juli 2019

Antwoord van Elmely Design

Tusind tak Bettina for den fine anmeldelse.
Den er vi rigtig glade for!
Mange sommerhilsner

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første og sidste gang jeg handler her!

Da jeg havde betalt blev tonen pludselig helt anden! Blev beskyldt for at have sendt en strøm af emails (8 ialt) hvori jeg stiller ganske rimelige spørgsmål omkring leveringstider og svartider hvilket der vel ikke er noget galt i! Min ordre blev annulleret og jeg blev afvist! Det blev både første og sidste gang jeg kontakter Elmely Design !

21 februari 2019

Til Pia
Tak for din “fine” anmeldelse - vi er altid glade for kunder, som vil bruge tid på en anmeldelse også selvom den ikke er fyldt med stjerner.

Sagen fra vores side:
Vi modtager en forespørgsel på mail fra dig 18/2 2019 kl 15.59, som vi svare på kl 17.19 efter kontortid og har også kontakt til en strikker, så vi kan lave en formidling, hvis du var interesseret. I den mail får du alle oplysninger, der mangler kun leveringstid, for vidste jo ikke, hvornår du ville bestille.
Kl 17.23 vil du vide hvilken opskrift der vil blive brugt og have fotos af den vi før har strikket, som også findes i vores webshop. Samtidig oplyser du at trøjen skal være råhvid.
Kl 17.28 oplyser du størrelse og at du synes folk har haft problemer med at den blev for kort.
Vi svarer dig kl 17.37
Kl 17.55 spørger du til hvordan man bestiller og betaler, samt leveringstid
Vi svarer dig kl 18.45 og du får alle oplysninger.
Kl 20.55 spørger du igen til hvilket garn du skal bestille - du havde fået et link kl 17.19
Vi svarer og sender links igen kl 21.29
19/2 2019 kl 10.22 Du spørger igen til farve og antal nøgler til trøjen.
Vi svarer dig kl 10.35
Kl 11.00 vil du vide om opskriften følger med trøjen og om du vil blive kontaktet (det står der i mailen fra 18/2 2019 kl 18.45).
Kl 11.44 sender du igen en mail, for at fortælle at du har bestilt
Kl 13.51 sender du en mail mere med at du har bestilt
Vi svare dig kl 13.57 at vi kontakter vores strikker
20/2 2019 kl 18.12 endnu en mail, hvor du spørger til hvornår du bliver kontaktet.
Kl 21.45 svarer vi dig med: Rolig nu vi har jo også andre kunder...
Kl 22.09 endnu en mail, hvor du ikke bryder dig om tonen og mener vi bare vil have dine penge...
I dag meddeler vi dig i en mail, at vi annullere din ordre på 4 nøgler garn til en samlet pris på kr 100,00 og at beløbet tilbageføres til dit kort. Opskriften, som jeg skulle købe for dig privat, havde jeg heldigvis ikke nået at købe og kunne derfor returnere dine penge for opskriften også.
Vi valgte at stoppe, da vi ikke ville risikere at udsætte vores strikker for en byge af mails. Da vi sagde ja til en formidling af strikning, var det for at gøre dig en tjeneste. For os er der ikke megen forretning i et salg på kr 100,00, men til gengæld en masse arbejde udenfor normal arbejdstid .....

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange lækre produkter, hurtig levering og fantastisk god service

31 augustus 2018

Hej Betina
1000 tak for den fine anmeldelse. Jeg bliver kanon glad, når kunderne er tilfredse.
Du må have en dejlig weekend
Mvh
Lisberg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse hele vejen

Super god oplevelse hele vejen. Lækre produkter! God service og sødt personale.
Stor ros til shoppen.

24 mei 2018

Hej Camilla
1000 tak for de søde ord og den fine anmeldelse.
Vi vil glæde os til at betjene dig i shoppen igen

Mvh

Helt fantastiske oplevelse

Helt fantastiske oplevelse, super hurtig fragt og lækre produkter 👍🏻

12 maart 2018

Hej Pernille
1000 tak for de fine ord og din anmeldelse. Vi er kanon glade for at du er glad og tilfreds 😀
Vi vil glæde os til “at se” dig i shoppen igen.
Lisbeth og resten af teamet

Kan anbefales

Gode priser, hurtig og billig levering. I pakken lå en lille chokolade og noget hækletilbehør gratis - det var et hit hos min datter.

13 januari 2018

Hej BC
1000 tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi er bliver rigtig glade, når vores kunder giver sig tid til at sende os et par ord.
Hils din datter fra os. Vi vil glæde os til at “se” jer begge i shoppen igen.
Lisbeth og resten af teamet