Ik zou opnieuw een auto bij het bedrijf kopen
Mark was absoluut geweldig, hij luisterde echt naar mijn wensen en hielp me mijn ideeën te realiseren met de aanpassingen die ik in gedachten had. Ik had me geen betere ervaring kunnen wensen!
The Engine Room is ontstaan uit pure passie voor exclusieve auto's die je niet overal ziet. Wij richten ons op zeldzame modellen, collectors items en auto's met toekomstig waardepotentieel – voertuigen die net zo uniek zijn als hun eigenaar. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam in het high-end segment, gespecialiseerd in het zoeken, verhandelen en exporteren van auto's die uitblinken in kwaliteit, karakter en zeldzaamheid. Wat ons onderscheidt? Onze persoonlijke aanpak en neus voor het bijzondere. We luisteren aandachtig naar onze klanten en sporen precies die auto op waarnaar ze op zoek zijn – hoe exclusief of moeilijk vindbaar ook. Van iconische klassiekers tot unieke performance cars: wij vinden wat anderen niet kunnen leveren. Rondom The Engine Room groeit een community van kenners en liefhebbers die onze passie delen voor auto's met een verhaal. Bezoek onze showroom in het hart van Amsterdam, ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie en laat je verrassen. Of het nou collectors items zijn of auto's die niet makkelijk te kopen zijn; wanneer je klaar bent om te investeren dan staan wij voor je klaar.
221, 1114AB, Amsterdam, Nederland
Fantastische service. Mark verkocht mijn G63 voor 50% meer dan welke de officiele Mercedes dealer ervoor gaf!