Enjoy Resorts Reviews 134

TrustScore 2 uit 5

2,0

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ermelo Holland ! Leider war der Jacuzzi im Zimmer nicht zu benutzen , nach kurzer Zeit im Becken ist aus dem Zuleitungsrohr Schmutzwasser raußgekommen ,war ekelhaft ,nach Gespräch Rezeption ,kein... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der Aufenthalt im Hotel Aqualux in Bad Salzschlirf war eine einzige Katastrophe. Massenabfertigung im Speisesaal der eigentlich ein Tagungsraum war. An 9:30 Uhr keine Brötchen mehr, obwohl bis 10 Uhr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har besøgt Fiskenæs flere gange i løbet af de sidste 10 år og har i det store hele været fint tilfreds alle gangene. Denne gang boede vi i hus 51. Husene er tydeligvis brugte men dækker fint vores fam... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Strandresort
  3. Vakantieoord
  4. Vakantiewoningverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

På Enjoy Resorts er der noget at komme efter for alle. Bare en enkelt dag, et par dage eller en uge væk fra hverdagen, men alligevel ikke langt væk. Og hvorfor egentligt vente på ferierne og højtiderne? Der er jo altid en anledning til at tage af sted og nyde livet. Her finder du forkælelse til både krop og sind med mange aktiviteter, som f.eks. golf, fitness, bowling, badeland, spa og wellness. Enjoy Resorts finder du på vadehavsøen Rømø og Marina Fiskenæs i Gråsten. Begge resorts ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. Så der er god plads til masser af samvær med dine nærmeste. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Enjoy your stay!

2,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig og ukontaktbar personale og…

Elendig og ukontaktbar personale og service på Rømø. Har for to år siden booket lokale til fest i april i år men da corona spændte ben i foråret og festen skulle rykkes, kunne vi hverken før, under eller umiddelbart efter nedlukning komme i kontakt med personalet i hverken restauranten eller ved henvendelse til selve Enjoy. Der er forsøgt både på tlf og mail. Vildt frustrerende!!! Møg-elendig service!!!

3 augustus 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde lejet en lejlighed på Rømø…

Vi havde lejet en lejlighed på Rømø resort. Rigtig fin lejlighed og et fint sted. Min veninde og jeg valgte og booke en tid til manicure. Tid blev dog rykket flere gang, og der var ikke styr på det, og jeg har flere gang kontakt med personalet telefonisk. Men det går nok. Der blev fundet ud af det til sidste. Vi kommer derind, og en sød behandler. Men hun er under uddannelse, og har været ansat i under 1 måned. Der kommer ingen og tjekker op på hendes arbejde? Selvom jeg har været kontakt med dem flere gange, er der ingen som fortæller mig at det er en elev, som jeg er booket ind ved? Men jeg betaler fuld pris? Efter behandlingen går jeg ud til receptionen og bede leder om at ringe til mig når hun har tid.

Kort tid efter ringer hun, og hun er meget defensive, og kan overhovedet ikke set hvorfor man gerne vil vide om det er en elev man skal indtil? Jeg prøver at forklare hende, at jeg gerne vil vide hvis det er en elev jeg skal indtil. Men der bliver ikke rigtig lyttet. Hun er ikke til at snakke med, og ret ubehøvlet at snakke med. Derfor kun 3 stjerner.

2 augustus 2021

Slet ikke pengene værd!

Slet ikke pengene værd!
Sommerhuset var møg beskidt, der manglede havemøbler, ingen terrasse man kunne sidde ordentlig på (da det var ned af en skråning), vi boede i nr. 64.
Sengene var meget små til alm voksne mennesker.

Badelandet var møg beskidt.
Wellness, var også under alt kritik. Der var kun sauna og boblebad/ lunkent pool og det var også beskidt.

Alt ialt en skuffende oplevelse og kan ikke anbefales.

31 juli 2021

Løgnagtigt personale

Løgnagtigt personale, de lovede at få styr på det - Jeg har endnu ikke fået mine penge retur! Og de svarer ikke på mine henvendelser! Husk at få alt på skrift, jeg stolede på personalet. Vores bolig var møgbeskidt, der var tissemyrer overalt og der spirerede sågar ukrudt op af afløbet - føj! Aldrig har jeg været udsat for noget lignende!

27 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Maria for en fantastisk massage

De 5 stjerner sendes direkte til massøsen Maria E., som i går gav mig mit livs bedste massage. Det føltes som om jeg blev pillet fra hinanden og sat sammen igen, på den helt rigtige måde. Jeg har længe døjet med smerter og spændinger i skuldrene, men Maria tog opgaven op og arbejdede sig igennem. Det var en fantastisk oplevelse og jeg føler mig som et nyt menneske i dag.

30 mei 2021

Vi har igennem

Vi har igennem, de sidste 10 år, været på ferie både på Gråsten og Rømø. hver gang, med rigtig god servise, fine og rene lejligheder, flink personale, vi har aldrig haft nogen problemer

21 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde booket hus ved Marina Fiskenæs…

Vi havde booket hus ved Marina Fiskenæs Gråsten fra 29.12.20 til 2.1.21 med adgang til wellness. Pga.
Conrona var alt wellness lukket ,hvilket jo er forståeligt, men man må undre sig over manglende refusion idet 9817,00 kr. for 4 overnatninger i et sommerhus må siges at være i noget i overkanten. I afregningen blev vi noteret for ikke mindre end 1,8m3 vand, hvilket man også må undre sig over.
At man lukker for wellness er som nævnt ganske forståeligt, men besparelsen for ned lukningen samt en evt. hjælpepakke stikker man tilsyneladende i egen lomme, da vi forespurgte fik nej til nogen form for refusion.

9 januari 2021

Ingen empati

Ingen empati!! Fiskenæs Marina Gråsten. Selvom de er i deres gode ret til det de har gjort. Vi havde booket et feriehus i påsken men p.g.a Corona og at min mand pludselig skulle starte i kemo 9 april udsatte vi det. Enjoy var så så flinke at sætte en fiktiv dato og ugen før denne dato fik vi mail om at de glædede sig til at se os, jeg kontaktede dem så og fortalte at min mand i mellemtiden var erklæret terminal og vi ikke lige kom da der stadig var corona og min mand fik kemo og stråler. FINT de informerede så om at opholdet skulle ske inden årets udgang og satte igen en fiktiv dato til 11/11 SÅ i går kunne jeg se de havde ringet til mig mens jeg havde været til møde i banken ØV ØV jeg havde glemt alt om det, jeg har lige mistet min mand og børnenes far så der er tusinde andre ting at få styr på så jeg bad dem sende regningen hvilket de var så FLINKE at gøre med teksten "Vi kondolere, jeg sender regningen" . FØJ tænker jeg omstændighederne taget i betragtning, i orden at de beholder vores depositum men at kræve hele beløbet, hvor er medmenneskeligheden henne, men jeg betaler SELVFØLGELIG for de er jo i deres gode ret og jeg er et retskaffent menneske men der er ingen der forstår deres håndtering af denne sag. DESVÆRRE får vi så aldrig muligheden for at besøge jer det fik i da selv godt og grundigt ødelagt.

12 november 2020

Advarsel!

Advarsel! Hold jer væk fra enjoy resort Rømø. Flere bade er ude af drift, og spabadene er kolde. Der er beskidt og personale er der ikke noget af. Det er en skuffende oplevelse og ikke værd at spilde tid og penge på.
Vi var der også i februar 2019 og da var forholdene i orden. Rystende at man vil være det bekendt overfor gæstet

20 september 2020

Enjoy Ressort Fiskenæs, et meget dårligt feriested

Vi besøgte Enjoy Ressort Fiskenæs fra den 10/8-2020 - 27/8-2020. Det var desværre så dårlig en oplevelse.
Da vi ankommer og åbner døren ind til huset mødes vi af en rigtig ulækker lugt af fedt/friture. Det viste sig at emhætten i huset var fuldstændig indsmurt af gammel fedt både i skinnen hvor emhætten kunne trækkes ud, men også ovenpå hvor alle knapperne sad (her var alle knapper dækket af fedt). Denne ulækre lugt havde forplantet sig tiL alle skabe, føj. Det næste vi konstaterede var at ovnen ikke var rengjort herunder plader og rist. Vi klagede og de kom dagen efter, men det hjalp som skrædder i h....... Vi valgte kun at lave mad på komfuret 1 gang på de 2 1/2 uge vi var der.
Huset var trist, træt og gammel at se på indenfor. Der var væg til væg tæpper på alle værelserne og de var mildest talt møg beskidte, så ingen bare tæer på dem, ad ad.
Husets beliggenhed var fin og der var fred og ro omkring os, indretning var også god, men det talte ikke så meget i forhold til de andre kedelige forhold i huset.
Ved opredning af senge, måtte vi undlade at bruge dyner og puder, de lugtede simpelthen af gammel sovekammer. Det var vist længe siden de havde set en vaskemaskine.
Under vores ophold observerede vi på stedets rengøringspersonale typisk 2 personer. De kunne gøre et hus “rent” på 15. Minutter, selv i huse hvor der havde boet både 6 og 8 personer. Det eneste vi fornemmede der blev gjort var støvsugning, måske rengøring af badeværelser. Man ville ikke kunne nå at støve af og vaske gulv på så kort tid, ganske umuligt. I disse Corona tider burde der være gjort væsentlig bedre rent, så klamt.
Vi spiste 1 gang mad fra deres restaurant. Det var en gang ringriddere (pølser) med kartoffelsalat som vist kom direkte fra en spand der var købt, det var ihvertfald ikke hjemmelavet i restaurantens køkken.
Vi har for et par år siden besøgt deres “søster” ressort på Rømø hvor alt bare spillede. Et rigtig lækkert hus med adgang til spa og wellness, hvor mulighederne var mange og det var lækkert.
Spa og wellness i Gråsten var under al kritik, stort set intet fungerede efter hensigten, der var masser af dampbade, saunaer, 1 spabad (udendørs) og også et varmtvandsbassin. Når man forventer at der er næsten det samme som på Rømø, så var det en kæmpe skuffelse. I forhold til behandlinger som massage og andet, kunne man ikke få det man ville, da personen der skulle udføre dette havde ferie i 1 1/2 uge men vi var der, surt surt.
Vi har betalt kr. 15.900 for de 2 1/2 uge og disse var bestemt ikke givet godt ud, øv.
Vi vil derfor ikke anbefale nogen at holde hverken ferie eller forlængede weekendophold der. Så tag hellere til Rømø eller Til et helt andet sted i Sønderjylland. De ser aldrig os igen, desværre

7 september 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt ophold

Her ultimo august 2020 besøgte vi, 4 venner, Enjoy Resort, Rømø. Det var virkelig en positiv oplevelse, hvor vi nød den meget fine lejlighed med god plads og hele modtagelsen var ualmindelig venlig. Maden i restauranten var virkelig velsmagende og betjeningen var nærværende. Udfordringer på golfbanen var der rigeligt af, så meget, at de 3 runder ikke gav den helt store pointhøst, men det gav ikke skår i glæden over de mange oplevelser på runden. Vi 4 venner kan varmt anbefale et besøg på Rømø. Mvh. Poul Johnsen

1 september 2020

Besøg i Gråsten

Dejligt sted at hygge med familien, vi havde lejet to huse fra torsdag til søndag. Men, men man mangler lidt ifh. til service. Røgalarmen gik i gang, uden der var gang i noget som helst, og efter vi havde taget den ned fortsatte den, det blev anmeldt fredag morgen, søndag, da vi tog hjem, havde man stadig ikke gjort noget ved det. Parasollen virkede heller ikke, hvilket blev anmeldt sammen med røgalarmen, det blev der heller ikke gjort noget ved, ribbene i ovnen blev kun siddende, når der var to plader i ovnen, underste hylde i køleskabet hang kun fast i den ene side, hvilket resulterede i, at de underste to skuffer blev ramt hver gang lågen blev lukket. Hvilket de bar meget præg af. Renlighed og afspritning, ja ?Mange "fingre" på terrassedøren i underetagen, så ???
Men trods ovenstående, var det godt indrettede huse, godt beliggende sted, med badeland og legeplads, hyggeligt for alle aldre.

24 augustus 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte “luksus weekend” og med den…

Bestilte “luksus weekend” og med den betegnelse forventer man også at der er styr på tingende. Over 6000kr for en weekend i sig selv er meget, sammenlignet med hvad der findes af alternativer i DK.
Fredag aften - buffet var kold og der kom ikke nye forsyninger.
Vores hus manglede noget service, intet toiletpapir, og der dryppede vand ned fra loftet.
“Brunch” lørdag var ok men ikke noget særligt. Tallerknerne var beskidte til både morgenmad og aftensmad.
6 retters menu lørdag aften var dog vildt lækkert!
Søndag til “luksus morgenmad” var der frossen franskbrød og igen beskidte tallerkner.
Bowlingbanen var ude af drift, samt at 2 bassiner i wellness var lukket.
Vi havde i vores bestilling “kaffe og kage” lørdag som vi intet fik afvide om fra receptionen og heller ik kunne finde lørdag.
Alt i alt betaler man overpris og hvis man regner med en weekend i luksus skal man vidst se sig om efter et andet alternativ til den pris og manglende professionalisme...

23 augustus 2020

Enjoy resort rømø

Enjoy resort rømø
Har lige været 2 dage på dette sted.
En stor skuffelse. Huset var møg beskidt. Service er en by i Rusland. Huset forsømt med døde blomster på terrassen. Vi skulle selv tælle alt i køkkenet og udfylde på en formular (ellers betale for det) og der manglede mange ting. Beskidt bestik og porcelæn. Hver gang vi klagede fik vi blot et svar “det er jo et sommerhus” trods det at de kalder sig for et enjoy resort!!!
Da vi skal tjekke ud kræver de så en meget højere pris og jeg undrer mig, de forklarer det med at jeg ønskede havudsigt, og ja det gjorde jeg MEN fik det jo ikke og igen et surt mumlen svar. Derefter en høj elregning for 2 dage og svaret dertil er “ jamen det er fordi der er gulvvarme i huset” og jeg pointerer det er jo sommer og vi har ikke haft det tændt!!!
Igen et surt mumlen svar
Giver op - skal ALDRIG som i ALDRIG til det sted igen
Der findes SÅ mange andre fantastiske steder at bo i DK

3 augustus 2020

Gråsten Marina fiskenæs

Marina fiskenæs - dårlig service, vi kunne selv starte med at afkalke kaffemaskine, opvasker og tømme støvsugerpose. Grill var fuldstændig faldefærdig og absolut ikke ren heller.
Ala carte kort i infomappe var buffet da vi kom til restauranten og fik af vide ala carte kun var take away? Dertil kommer børnebumler med en masse aktiviteter der koster penge, som ikke står i infomappe - mange gik forgæves pga de ikke havde penge med!
Højstol + barneseng 125 kr stk og så værsgo selv at aflevere i reception inden afrejse og man er nødsaget til at flytte rundt på sengene i værelserne, for overhovedet at kunne finde plads til børnesenge.
På ingen måde prisen værd ift mange af de andre resorts i Danmark der er at vælge imellem.

17 juli 2020

Utroligt ringe i fiskernæs

Utroligt ringe i fiskernæs.
Vi kom og informerede at vi manglede skeer da vi talte op. Det var som om det kunne ikke passe og følte hun troede vi løj.
Kaffemaskinen er så ringe men efter vi rengjorde den og afkaldede 2 gange virkede den igen. Elkedlen måtte ligeledes have tur og opvaskemaskinen var så ulækker i filteret at det var sundhedsskadelig .

Støvsugeren var fyldt så der måtte vi skifte den.
Hvidløgs hakkeren var klam og måtte rengøres .
Vores grill var ulækker og fik vi skiftet.
Der mangler fart chikaner specielt deres rengørings personale køre gerne 90 km/t .
Mad menuen var fejl så vi fik også buffet 1/2 time forsinket da de heller ikke her kunne følge klokken her.
Der var disko aften i pool og alle 4 børn kom hjem med hoste og flere børn var fået grundet en eller anden form for forgiftning.
De ting der normalt er gratis i de ferie centre vi er i , barneseng , barnestol og aktiviteter kostet penge.
De unge personaler er ekstremt venlige men der er en der går under navnet sen sure dame , der gør man ikke vil komme igen.
Der er flot.

Aldrig mere fiskenæs og find dig et et andet sted at holde ferie.

17 juli 2020

Altid den bedste service og oplevelse

Altid den bedste service og oplevelse
Har været afsted 3 gange på Rømø og personalet er altid åbent og imødekommende. Det er en fornøjelse at være gæst i fitness og spa-området, få behandlinger og lejlighederne lever altid op til forventningerne. Priserne er klart overkommelige og giver en følelse af luksus.
Kan klart anbefales til både weekendture og længere ferier.

19 maart 2020

Enjoy RØMØ vs Marina Fiskenæs Gråsten

Der burde kunne laves separate anmeldelser af de 2 steder!!! Rømø er top nice, MEN GRÅSTEN Marina Fiskenæs er top nederen!!

MARINA FISKENÆS koster 49,- mindre end Rømø for 2 overnatninger (D2 vs 6.pers hus)
Men hold nu kæft en forskel!
Husene er ‘budget’ skrabede i interiør og slidte! Taget var utæt i stuen så det regnede ind.
Men wellness omr er dog det mest skuffende. Når man har været på RØMØ og herefter vælger Gråsten er skuffelsen stor!
Saunaer er halv-kolde, dampbad virkede men lugtede af mug. Elevatoren ml etagerne var rusten og fuld af vand!?! Varmtvandsbasin var ok, men fyldt til randen af unge mødre og babyer mv.!?
De reklamere med Buffet i Restauranten, men den var lukket pga privat selskab i vinterferien!?! Vi blev henvist deres Bistro, som viste sig at være is-og grillbaren i forlængelse med badelandet! Æv en madoplevelse! Nachos var branket og uspiseligt, serveret med kemisk guacamole, ingen salsa. Sandwich også uspiselig pga frossent kylling deri!? Dybt rystende!
Kun personalet i receptionen var ekstremt serviceminded, stor ros til dem!
Opholdet kostede os 3209kr+ vand/el 300kr, Det er excl. hvad vi købte af mad, behandlinger mv. Vi kunne være taget til Malaga for de penge!!!

RØMØ, her kommer vi gerne igen!
Det er så skønt, smukt, dejlige kvalitetshuse og DET LÆKRESTE spa/ wellness område! Og udendørs aktivitets- legeområder til børn og familier.(Kun børnepoolen til de helt små trækker ned, her mangler der måske lidt mere ‘badeland’ istedet for en ‘motionspool’, men ønsker man det klientel...?)
Et sted vi ynder at komme igen, og koster kun 49,- ekstra ift Marina Fiskenæs.

Kære Enjoy ledelse/ Martin Iversen; En reklamation er en gave, en mulighed for at forberede. Som gæst på RØMØ er jeg glad, men at opholdet i Gråsten kun er 49,- billigere er dybt rystende!?

12 februari 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.