Enzo Fashion Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Mijn bestelling bij Enzo Fashion voldeed totaal niet aan mijn verwachting, die was gevormd door hun misleidende website met mooie foto’s en teksten. Het duurde weken voordat ik iets ontving en... Toon meer

Deze website verdient niet eens 1 ster, omdat het gewoon oplichters zijn. Eind Mei een bestelling geplaatst van 2 Hugo Boss polo's en betaald. Nooit iets gezien of geleverd. Ze doen zich voor als... Toon meer

Verkeerde blouse ontvangen en te klein , alleen retourneren heeft geen zin , want dat kost in mijn geval t dubbele van t gekochte artikel.

Ze liegen op hun website over duizenden positieve reviews. Heb dit gemeld bij het acm. Wat ze verkopen is goedkope ali express rommel. Op hin website liegen ze over kashmir, luxe stoffen, wol, etcete... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Help mee om de handel van ENZO FASHION te stoppen.

Minder dan 0 sterren. Meer dan 4 weken gewacht op troep. Totaal andere bloezen dan besteld. De één véél te groot en de ander véél te klein. Zeer slechte kwaliteit. Kan de container in. Weggooien. Dramatisch. Deel van het aankoopbedrag retour storten, valt niet over te praten. Retourneren zelf regelen en dan dreigt men ook nog met retour kosten van rond de €50,--. Deze verschrikkelijke handel moet worden gestopt. KOOP NIETS BIJ ENZO!!! Je blijft maar wachten en ontvangt uiteindelijk de grootst mogelijke rotzooi. Vervolgens valt er op geen enkele redelijke manier te communiceren over een passende oplossing. De site van ENZO FASHION doet je vermoeden dat het een fatsoenlijk bedrijf is. TRAP ER NIET IN!!! Je kunt je geld beter wegspoelen door het toilet. Dan heb je tenminste niet al deze gigantische ergernissen en frustraties. Dus nogmaals, laat je niet misleiden. KOOP NIETS BIJ ENZO FASHION!!! Of ENZO MODE. De naam wisselt. De pruttel komt met een boot vanuit China naar Nederland. De beste mensen die daar wonen, willen deze bende zelf niet hebben! De gewetenloze kopstukken achter ENZO FASHION trekken je de euro's uit de portemonnee en peinzen er geen ogenblik aan, om ook maar één van die euro's terug te betalen. Daarna slapen ze ook nog prima, terwijl een normaal mens enorme hoofdpijn zou krijgen als ze een ander zoiets aandoen. ENZO FASHION voert de slechts mogelijk denkbare handel ter wereld. DIT MOET STOPPEN!!! Schrijf reviews en doe aangifte tegen deze criminelen.

1 maart 2025

Hoi Ing,

Het spijt ons zeer om te horen over jouw ervaring. Dit is niet het serviceniveau dat wij willen bieden. Neem alstublieft contact met ons op via info@enzo-fashion.com, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Oplichters eerste klasse!!!!

Oplichters eerste klasse!!!!
Twee Italiaans kasjmier truien besteld voor €110 , ik krijg na drie weken twee zielige poliéster bijna doorzichtig truien
Contact via mail, wordt gezegd dat ik moet opdraaien voor de retour kosten €50

Er zijn zo veel gedupeerden ..website moet zsm van de lucht zo dat niet meer mensen hier slachtoffer van worden.

27 februari 2025

Hoi Frank,

Het Enzo Fashion Team

Totaaaal andere jas van zeer inferieure…

Totaaaal andere jas van zeer inferieure kwaliteit ontvangen. En was duur zat. Levertijd duurde ook dik een maand. Komt gewoon uit China waarschijnlijk een temu jas.

24 februari 2025

Hoi Jel,

Het Enzo Fashion Team

Niet de jas gekregen die ik besteld…

Niet de jas gekregen die ik besteld had.
Hele slechte kwaliteit.
Retour sturen kost € 55 of meer omdat het naar China gaat.
Je krijgt niemand aan de telefoon.
Er staat alleen een mob.nr. op de site
wat altijd bezet is.
Ik wil iedereen waarschuwen niet via deze site bestellen.
Het zijn Oplichters

22 februari 2025

Hoi Te,

BESTEL HIER NIETS!!

Maat klopt van geen kanten! Made in China! Winterjas besteld van €75,-. Aangekomen blijkt het zo dun te zijn dat die kan functioneren als ‘Lentejas’!! (De daadwerkelijke waarde is wat mij betreft hooguit €30,-.)
Als ik de jas wil terugsturen, dan zou mij dat ook nog eens meer dan €55,- gaan kosten!!
KOEKOEK!
Kortom: een OPLICHTERSBEDRIJF!! U bent gewaarschuwd!

20 februari 2025

Hoi Myriam,

Opgepast

Opgepast, oplichting eerste klas. Ik had een fleece Joggingbroek besteld maar kreeg een 100% polyester zomerbroekje. Het bedrijf weigert het product op eigen kosten terug te nemen en rekenen +50 € aan om te retourneren. Ik dacht dat het om een Nederlands bedrijf ging maar het blijkt een dropbox te zijn van een Chinese webwinkel. Zij sturen hun product zonder track and trace, best zeggen dat je ,je bestelling niet hebt ontvangen.

6 februari 2025

Hoi Gerrit,

Het Enzo Fashion Team

Chinese oplichtings site blijf er ver van weg!!!

Ik heb een product besteld bij een bedrijf dat zich voordeed als gevestigd in Amsterdam. Het geadverteerde product lijkt totaal niet op wat ik uiteindelijk heb ontvangen. Ze weigeren een retourmogelijkheid aan te bieden en ik krijg mijn geld niet terug.

Ik had een beige pak besteld, maar ontving een waardeloos oranje pak. De winkel, Enzo-Fashion, vermeldt in grote letters "Amsterdam" onder de verkoopnaam, maar blijkt in werkelijkheid een Chinees oplichtingsbedrijf te zijn. Ze vragen exorbitante bedragen en sturen vervolgens inferieure producten op.

Ik heb een week gewacht met aangifte doen, maar uit de mailwisseling blijkt dat de verkoper geen enkele intentie heeft om mij terug te betalen of een retour aan te bieden, zoals wettelijk verplicht is. In plaats daarvan blijven ze kortingscodes sturen en geven ze geen inhoudelijk antwoord op mijn verzoek om het product te retourneren.

13 januari 2025

Hoi,

Het Enzo Fashion Team

Dit internet heeft ook de site charming…

Dit internet heeft ook de site charming emma. Andere naam met precies dezelfde uitstraling. Ook ik wordt daar aan t lijntje gehouden. Fraude luurt om de hoek. Het is dom van mij om niet eerst recensies te lezen. Maar negatieve reacties krijgen ze des te meer. U bent gewaarschuwd voor beide sites.
Emiel Coenders

1 februari 2025

Hoi,

bestelling wordt niet geleverd

Dit bedrijf: ENZO fashion dat zijn dus oplichters. Heb spullen besteld maar ze leveren niks (nu 3 weken geleden besteld) bij navraag krijg je geen antwoord, telefoon is alsmaar in gesprek. je krijgt ze niet te pakken.
Waardeloze oplichters dus. Niet hier bestellen! ik zit voor €150 in het schip!!

28 januari 2025

Hoi Ank,

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, staat op de site dat je retour kan sturen en dan vraag je om een retouradres kan je niets terug sturen, ik ga aangifte doen van oplichting, want ze zitten gewoon in Amsterdam en anders ga ik wel langs. In Nederland is het nog altijd zo dat je de klant nakomt wat je beloof op je website. Kreeg het ten eerste te laat, zou meteen opgestuurd worden en nu niet retour kunnen sturen, moet je niet bij mij doen.

7 januari 2025

Hoi Boer,

Zeer onbetrouwbare webshop

Zeer onbetrouwbare webshop. Retourneren of ruilen niet mogelijk, de verkeerde maat wordt geleverd, maar men geeft niet thuis. De organisatie zit in de UK, maar doet alsof ze in Nederland gevestigd zijn. Nooit meer iets bestellen bij deze webshop!

26 januari 2025

Hoi Cecile,

Het Enzo Fashion Team

Dit heette eerst enzofashion.com. Nog steeds bediegers

Dit heette eerst enzofashion.com.
Kennelijk veranderd naar enzo-fashion.com ivm de honderden slechte reviews op dat domein.
Inderdaad, je praat met een automaat en telefoon doet het niet. Oplichters!

24 januari 2025

Hoi Emma,

Het Enzo Fashion Team

Het klopt helemaal wat er wordt…

Het klopt helemaal wat er wordt geschreven. Het is een bedrijf dat de grootste rotzooi levert. Je krijgt je geld niet terug omdat het een aanbieding is. Het punt is dat alle artikelen op de site als aanbieding wordt aangeboden. Oplichters zijn het

8 januari 2025

Hoi Pieter,

Nep bedrijf

De kleding van dit bedrijf zijn kwalitatief niet goed. Shein artikelen zijn het, die ze duurder verkopen!
2 artikelen wilde ik retourneren echter was dit niet mogelijk. Geld krijg je niet terug omdat de artikelen afgeprijsd waren, wat ik helemaal snap. Maar de artikel omruilen voor iets anders of een andere maat kon ook niet.

Ik zou hier nooit meer kleding kopen!

15 januari 2025

Hoi Soraya,

Het Enzo Fashion Team

Reviews in alle talen tonen. (100 reviews)