Banner for Epassi.se

1.266
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hemsidan funkade tyvärr inte men appen funkade smärtfritt. Jag ville köpa ett årskort men sista steget funkade inte på hemsidan. Ringde kundtjänst men de klagade på systemfel. Försökte olika tider me... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag kunde inte utnyttja rabatten för man kunde bara handla ordinarie priset och jag tyckte att det inte var bra. Och jag kan inte betala hela året på min gym abonnemang det kan man bara göra om man k... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det första mötet är viktigt, för att man ska få ett förtroende för den som ska utföra behandlingen som kaa ss n vara intim. Och jag tyckte att personalen var mycket förtroendegivande. Med det sagt, my... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfskundige dienst
  2. ook in
  3. Betalingsdienst
  4. Business to Business-service

Over Epassi.se

Geschreven door het bedrijf

Förmåner som får arbetslivet att kännas bättre.

Epassi samlar Sveriges mest använda personalförmåner i en och samma plattform – helt digitalt, skattefritt och utan krånglig administration.

Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående, och smidigt för anställda att nyttja sina förmåner utan att ligga ute med egna pengar.

Epassi är helt i linje med Skatteverkets riktlinjer och används till:

Friskvårdsbidrag – digitalt friskvårdsbidrag utan kvitton och utlägg. Smidigt, digitalt, jämställt och miljövänligt.

Lunchförmån – förmånen som uppskattas varje dag, av alla. Subventionerade luncher via Epassikortet, på era villkor.

Cykelförmån – den mest efterfrågade förmånen och 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare.

Vi hjälper:

Arbetsgivare – ge mer, gör mindre. Sänk trösklarna, öka användningen och minska manuell hantering. Med Epassi får dina medarbetare enkel tillgång till friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchkort direkt i mobilen.

Anställda – dina förmåner. Ditt välmående. Ditt Epassi. Använd ditt friskvårdssaldo, betala luncher, träna, cykla – direkt tillgång i mobilen.

Förmånspartners – få nya kunder utan krångel. Inga systemkrav, inga förskott. Bara fler betalande kunder direkt i din verksamhet.

Epassi är Nordens ledande plattform för friskvård, lunch- och måltidsförmån samt förmånscyklar. Vi skapar hälsa och välmående i arbetslivet.

1M

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(1.266)

675 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lätt att använda appen

Lätt att använda appen

Hej Lisa,

Vad roligt att höra . Det är precis så vi vill att det ska kännas.

Tack för att du tog dig tiden att skriva till oss 🙂

Pris är högre hos er än träningsfortag

Pris är högre hos er än träningsfortag

Antwoord van Epassi.se

Vad tråkigt att priset är högre via Epassi än hos träningsföretaget. Det här vill vi gärna kika närmare på eftersom det inte är okej att leverantörer tar ut ett högre pris via Epassi än normalt – det strider mot vår policy.

Hör gärna av dig till oss på support.epassi.se och berätta vilken leverantör det gäller, så ser vi över det tillsammans. Tack för att du uppmärksammar oss på detta!

Enkel beyalning

Det var mycket enkelt o betala

Antwoord van Epassi.se

Kul att höra! Det ska vara enkelt, så det gläder oss att det kändes smidigt ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick den hjälp jag sökt och det gick…

Fick den hjälp jag sökt och det gick ganska fort.

Hej Maria.

Toppen! Snabb och bra hjälp, precis som det ska vara. Tack för att du tog dig tid att berätta! 😊

Betalning via appen

Väldigt enkelt och smidigt att betala med appen.

2 oktober 2026

Hej Anette.

Kul att höra! Smidighet är målet. Tack för feedbacken! 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det finns inga lämpliga alternativ

Det finns inga lämpliga alternativ; det är bäst att individen bestämmer var de vill använda pengarna.

Antwoord van Epassi.se

Vad tråkigt att du inte känner att det fungerar smidigt. Om du har tips på leverantörer du önskar i appen, kan du alltid gå in via länken och tipsa oss! https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard/leverantorstips.

Mycket bra

Mycket bra, enkelt och bekväm. Tack.

Antwoord van Epassi.se

Vad roligt att höra att du tycker att tjänsten är enkel och bekväm att använda. Precis så vi vill att det ska vara.

Tack för att du tog dig tid att skriva 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt och massor av friskvård att…

Enkelt och massor av friskvård att välja mellan

Antwoord van Epassi.se

Vad roligt att höra att du tycker att Epassi är enkelt att använda och att du hittar många friskvårdsalternativ att välja mellan. 🧘‍♀️ 🏃‍♀️ 🚴‍♀️

Enkel betalning

Gick enkelt och smidigt att betala!

Antwoord van Epassi.se

Tack! Enkla betalningar är något vi jobbar hårt för, kul att det märks! 👍

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod fel pris så kunde inte boka på…

Stod fel pris så kunde inte boka på hemsidan sen

Antwoord van Epassi.se

Vad tråkigt att du möttes av fel pris och inte kunde boka som du ville. Det här vill vi gärna kolla närmare på. Hör av dig till oss på support.epassi.se och berätta vilken leverantör det gäller, så kikar vi på det tillsammans!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är lätt att köpa i appen när jobbet…

Det är lätt att köpa i appen när jobbet står för det direkt

Hej Mia,

Precis så ska det kännas!

Tack för recensionen. Kul att förmånen från jobbet gör vardagen lite enklare

Allt och så smidigt.

21 september 2026

Antwoord van Epassi.se

Kul att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att betala och skräddarsyd…

Enkelt att betala och skräddarsyd behandling- super nöjd!

Hej Andreas,

Vad roligt att höra! Hoppas du fortsätter hitta bra behandlingar via appen ☺️

Enkelt och bra

Hej Bella.

Precis så vi vill ha det! Tack för de orden. 😊

Påminnelse

Fick en för mig värdefull påminnelse att jag hade en summa på mitt konto att använda. Tidigare har jag en upplevelse av att det var krångligt med betalningen - men den här gången gick allt väldigt smidigt. Är helnöjd.

1 oktober 2026

Hej Bengt.

Vad roligt att höra! Vi är glada att påminnelsen kom till nytta, det är precis det den ska göra. Och ännu roligare att betalningen den här gången upplevdes som smidig. Vi jobbar kontinuerligt med att göra upplevelsen enklare, så det är väldigt kul att känna att det märks. Tack för att du delar med dig!

Mycket bra bemötande.

Det första mötet är viktigt, för att man ska få ett förtroende för den som ska utföra behandlingen som kaa ss n vara intim. Och jag tyckte att personalen var mycket förtroendegivande. Med det sagt, mycket bra.

21 september 2026

Hej Quia.

Tack för att du delar med dig av något så viktigt! Du har helt rätt, förtroende är avgörande, särskilt vid mer personliga behandlingar. Så kul att höra att personalen levde upp till det. Tack för dina fina ord! 😊

Dit is Trustpilot