Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde 3 par Zoey Business Yogabyxor varav 2 dessvärre visade sig vara i felaktig storlek. Fick förträfflig hjälp när jag kontaktade epiko:s kundsupport som var både saklig, effektiv och probleml... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det dere kan gjøre er å betale meg tilbake pengene dere har svindlet meg for, jeg kjøpte 2 topper som jeg klaget på, de sto ikke i stil til bilder, beskrivelser indikatorer osv, senere lover dere send... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra skor är nånting viktigt för folk som jag som har diabetes. Jag tittade på fler erbjudanden på Facebook och hittade några inklusive Epiko. Jag läste deras beskrivning av dessa skor och besökte dera... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dålig returhantering

Beställde byxor som vid leverans visar sig komma från Asien.
Beskrivning av byxans färg på hemsidan stämmer inte med varan.
Epiko kallar färgen kräm, men i mina ögon är färgen rosa/aprikos.
Jag reklamerar men Epiko tar inte emot retur, så jag erbjuds en liten struntsumma i form av presentkort.
Jag är mycket missnöjd och vill inte betala för en vara som i motsvarar beskrivning.

4 februari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din feedback, Yvonne! Vi beklagar verkligen att höra om detta. Angående färgbeskrivningen försöker vi alltid återge produktfärgerna så korrekt som möjligt på vår webbplats. Färger kan dock ibland se något annorlunda ut beroende på skärminställningar, ljusförhållanden eller personlig uppfattning, vilket kan förklara skillnaden du upplevde.

Angående returer följer vi vår returpolicy som anges på vår webbplats. I ditt fall erbjöd vi ett alternativ för att hjälpa till med kompensation och tillhandahålla en alternativ lösning. Jag kan också se i våra register att du accepterade vårt erbjudande och använde det för din senaste beställning. 😉

Vi värdesätter verkligen din tillfredsställelse och feedback och strävar alltid efter att hitta rättvisa lösningar för våra kunder. Om du vill att vi ska granska ditt ärende igen är du varmt välkommen att kontakta oss på info@epiko.se.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var enkelt att klicka fram till vad…

Det var enkelt att klicka fram till vad som man önskade

30 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din recension, Leif! Vi är glada att höra att det var enkelt att navigera på vår webbplats och hitta det du letade efter. Vi strävar alltid efter att göra shoppingupplevelsen enkel och smidig för våra kunder. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Blev fel med produkten vid leverans

Blev fel med produkten vid leverans. Företaget var supersnabbt med svar och rätt produkter kom levererade. Supernöjd med bemötandet och kontakten med företaget.

28 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din recension, Benny! Vi beklagar att det blev problem med produkten vid leveransen, men vi är väldigt glada att höra att vårt team kunde svara snabbt och leverera rätt varor till dig. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med servicen och kommunikationen. Tveka inte att kontakta oss om du någon gång behöver hjälp igen — vi finns alltid här för dig! 😊

Hade bra kontakt

Hade kontakt med kundsupport och hade en trevlig kontakt och fick ett snabbt svar. Mitt problem blev åtgärdat också.

28 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din vänliga recension, Maria! 😊 Vi är verkligen glada att höra att du hade en trevlig upplevelse med vår kundsupport och att ditt ärende löstes snabbt. Att ge vänlig och effektiv service är mycket viktigt för oss, och din feedback betyder verkligen mycket. Om du någon gång behöver hjälp igen finns vi alltid här för dig!

Velig lett å bestille.

Velig lett å bestille.
God oversikt over str når man skal velge dette

16 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen din, Tove! Vi er glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel, og at størrelsesguiden hjalp deg med å velge riktig størrelse. Vi setter stor pris på støtten din og håper du blir fornøyd med kjøpet ditt! 😊

Hilsen,

Så otroligt skön tröja

Så otroligt skön tröja, funkar till allt och kommer beställa fler färger. Beställde två stycken den här gången men fick tyvärr fel storlek på den ena, skrev till kundtjänst som svarade efter cirka 10 minuter och en ny tröja är nu på väg. Toppenbemötande och supersköna tröjor, kan inte bli bättre.

15 januari 2026

Antwoord van Epiko

Hej Marlene! Tack så mycket för din recension. 😊 Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar hur bekväm tröjan är och att vårt supportteam kunde hjälpa dig snabbt. Vi uppskattar verkligen ditt stöd.

Ni höll leveranstiden

Ni höll leveranstiden. Fick bra info från city mail

17 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din recension, Stefan! Vi är glada att höra att ditt paket kom fram i tid och att du fick tydliga uppdateringar från CityMail. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! 😊

Supersnabbt svar

Supersnabbt svar på min fråga och vänligt svar fick jag. Föredömligt!

17 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din vänliga recension, Birgitta! Vi är glada att höra att vårt team kunde ge dig ett snabbt och vänligt svar. Ditt stöd betyder mycket för oss! 😊

Smidigt och lätt!

Det är smidigt o lätt att beställa på Epiko. Bra leveranstider. Jag är nöjd.

8 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din recension, Jannike! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att din leverans kom fram i tid. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas att du blir nöjd med ditt köp! 😊

Tilaus sujui helposti

Tilaus sujui helposti ja sain vastauksen esittämääni tarkennus kysymykseen nopeasti.

8 januari 2026

Antwoord van Epiko

Kiitos arvostelustasi! Olemme iloisia kuullessamme, että tilaaminen sujui helposti ja että pystyimme vastaamaan kysymykseesi nopeasti. Arvostamme todella tukeasi! 😊

Ystävällisin terveisin,
Epiko-tiimi

Snabb och bra service

10 januari 2026

Antwoord van Epiko

Tack för din recension, Lis-Lott! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och bra service. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina byxor och mycket fin service!

Köpte ett par byxor enligt måtten som var för stora men fick väldigt bra hjälp av kundtjänst (Ashley) som svarade väldigt snabbt. De skickade ett par nya mindre utan kostnad. Det tog lite tid men de kom till slut och Ashley svarade snabbt de ggr jag frågade. Är väldigt nöjd!

5 januari 2026

Hej Annica,

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är så glada att höra att du är nöjd med dina byxor och att Ashley kunde hjälpa dig så snabbt. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och är glada att allt löste sig till slut. Njut av dina nya byxor!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skicka annan vara än beställt och…

Skicka annan vara än beställt och erbjuder en liten rabatt på nästa köp som kompensation.

9 december 2025

Hej Andreas,

Vi beklagar verkligen att du fick en annan vara än vad du beställde. Vi förstår hur frustrerande detta måste vara och ber om ursäkt för besväret. För att lösa detta så snabbt som möjligt, vänligen kontakta oss direkt på info@epiko.se
så att vi kan rätta till det åt dig. Tack för ditt tålamod, och vi ser fram emot att hjälpa dig. 🙂

Mycket bra

Mycket bra! Snabb tydlig återkoppling. Och smidig lösning på det jag efterfrågade

10 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din fina feedback, Anna! 😊 Vi blir verkligen glada att höra att du tyckte vår kommunikation var snabb och tydlig, och att lösningen motsvarade dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp i framtiden!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde byxor enligt…

Jag beställde byxor enligt storlekstabellen. Men de var alldeles för stora. Och ville skicka tillbaka dessa. Då fick erbjudande att jag skulle få en massa rabattkuponger. Men jag ville inte ha några fler varor från dem eftersom produkterna är från Kina.
Jag kan skicka tillbaka byxorna men då ska de skickas till Kina, med de kostnader dom det innebär samt tullavgifter. Skulle kosta mycket mer än vad byxorna kostade.
Ett riktigt dåligt företag som marknadsför sig som svenskt och med fri frakt. Men det stämmer inte.

17 november 2025

Antwoord van Epiko

Tack för att du delar med dig av din feedback, Therese! Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår din frustration kring storleken och returprocessen.

Vi strävar efter att tillhandahålla korrekta storlekstabeller för att hjälpa våra kunder att välja rätt storlek. Om du fått fel storlek erbjuder vi alltid ett gratis storleksbyte utan att du behöver returnera något. 😊 För att få ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss på info@epiko.se så att vi kan assistera dig.

Vi värdesätter verkligen din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service. Tack för att du ger oss möjlighet att ta itu med dina frågor.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina varor och en mycket trevlig och…

Fina varor och en mycket trevlig och anpassningsbar personal vid byte eller andra ändringar!

5 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din fina feedback, Ewa! 😊 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med våra produkter och att vårt team kunde hjälpa dig smidigt med byten och ändringar.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

För lång leveranstid

4 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack för din feedback, Göran, och för att du meddelade oss. Vi ber uppriktigt om ursäkt för den längre leveranstiden. På grund av hög efterfrågan och vissa oförutsedda förseningar tar det lite längre tid än vanligt för beställningar att nå våra kunder.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse och arbetar hårt för att se till att din beställning kommer fram så snart som möjligt. Tack för att du ger oss möjligheten att betjäna dig! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

snabbt svar och ett fint bemötande

4 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för dina vänliga ord, Lisbeth! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt snabba svar och vår service. Din feedback motiverar oss verkligen att fortsätta göra vårt bästa!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När jag fick problem med min…

När jag fick problem med min beställning så fick jag hjälp meddetsamma.

3 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din feedback, Marie! 😊 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt när du hade problem med din beställning. Din återkoppling betyder mycket för oss!

Snabb och fin service

Snabb och fin service, supernöjd!

3 december 2025

Antwoord van Epiko

Tack så mycket för din fina recension, Pamela! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och vänliga service. Din nöjdhet är vår högsta prioritet!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.