Banner for Epipla1.gr

530
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Περίπου εδώ και μια δεκαετία εμπιστεύομαι την εταιρεία σας στην επίπλωση σπιτιού. Πολύ καλές ποιότητες και 9 χρόνια μετά συνεχίζουν ακάθεκτα έπειτα και από 2 μετακομίσεις. Το προσωπικό ευγενεστατοι... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Satisfied with the service. Good communication, nice staff,, quick responces by phone, email and Viber. Big variety of products for every taste and needs Fair prices, generaly, the quality of the... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Αρνητικά: 1. Παράδοση έλεγε σε 10 εργάσιμες ημέρες και έκανε τις διπλάσιες 2. Το έπιπλο, ως υλικό, είναι μέτριο προς κακό. Φτηνή κατασκευή. 3. Την επόμενη ημέρα που το αγόρασα έπεσε η τιμή του... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Αψογα τα έπιπλα. Άψογη λεπτομερης ενημέρωση από την εταιρεία,πολύ συχνά. Άμεση επικοινωνία για αλλαγή ημερας παραδοσης. Πρώτη φορά παρήγγειλα, κι έπονται κι αλλες. Δεν εμπιστεύομαι... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. E-commerceservice
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(530)

428 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Η παραγγελία ήρθε στην ώρα της,όλα καλά…

Η παραγγελία ήρθε στην ώρα της,όλα καλά με την μεταφορική !Το έπιπλο όμως όχι ποιοτικό για την τιμή του ..Κουνάει και πίσω έχει χαρτόνι αντί για μελαμίνη!Όμορφο βέβαια αλλά χωρίς ποιότητα..

2 april 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας σχετικά με την αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Epipla1.gr. Η γνώμη σας σημαίνει πολλά για εμάς και εργαζόμαστε σκληρά για την ικανοποίηση όλων των πελατών που αποφασίζουν να αγοράσουν έπιπλα.
Λυπούμαστε που η ποιότητα των επίπλων δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Η ομάδα μας θα φροντίσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Είναι σημαντικό να λάβουμε εικόνες και διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα ποιότητας που αναφέρετε, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Τέλειο κρεβάτι ακριβώς όπως στη…

Τέλειο κρεβάτι ακριβώς όπως στη φωτογραφία .και η αποστολή έγινε σύντομα σε 15 μέρες σχεδόν το είχα όπως μου είχαν πει.!!!!

30 maart 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη κριτική! Χαιρόμαστε που το κρεβάτι σας άρεσε και παραδόθηκε εγκαίρως, όπως σας περιμένατε. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη χαρά μας και ελπίζουμε να μας επιλέξετε και πάλι!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

In terms of communication all went…

In terms of communication all went great but the product we received missed a crucial part that made it hard to function.

1 april 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you for taking the time to review us! We’re very sorry to hear about the issue with the product, and our team will contact you as soon as possible so we can send you the correct part or find the best solution for you.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Καμια σχεση το χρωμα καμια σχεση σε…

Καμια σχεση το χρωμα καμια σχεση σε θεμα ανεσης .λες και καθεσαι σε ξυλο ….πολυ χαμηλης ποιοτητας ο καναπες

1 april 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Λυπούμαστε που ο καναπές δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η αίσθηση άνεσης και σκληρότητας σε ένα κάθισμα είναι σε έναν βαθμό υποκειμενική και μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Σε ό,τι αφορά τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το χρώμα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να λάβουμε φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να το εξετάσουμε περαιτέρω.
Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι με την παραλαβή των επίπλων μπορείτε να τα επιθεωρήσετε, να αξιολογήσετε την ποιότητα και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε. Είμαστε στη διάθεσή σας να εξυπηρετήσουμε!

Ωραίο

Το έπιπλο μια χαρά για τη τιμή του όπως στις φωτογραφίες το μόνο που δεν έχει αλλά αναφέρεται είναι οι βίδες για την τοποθέτηση στο τοίχο

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από το έπιπλο και που ήταν όπως το περιμένατε με βάση τις εικόνες του στη σελίδα μας.
Ανορικά με τις βίδες τοίχου, δεν περιλαμβάνονται ώστε να επιλέγονται οι κατάλληλες ανάλογα με τον τύπο του τοίχου που προορίζονται για τοποθέτηση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε και θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα ξανά!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και προσεκτικά…

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και προσεκτικά συσκευασμένα τα κομμάτια των επίπλων . Οι οδηγίες για την συναρμολόγηση δεν ήταν σαφείς και περιληπτικές .

27 maart 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια σχετικά με την εξυπηρέτηση και τη συσκευασία!
Λυπούμαστε που οι οδηγίες συναρμολόγησης δεν ήταν όσο σαφείς θα περιμένατε. Το σχόλιό σας είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα το λάβουμε υπόψη για να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά!

Excellent communication and delivery

Excellent communication and delivery. The option to pay on delivery also very helpfull.

27 maart 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you so much for your positive feedback! We are pleased to hear that you were satisfied with our communication, delivery, and payment options. We look forward to serving you again soon!

Value for money...

Η ντουλάπα είναι πολυ εύκολη στην συναρμολογηση.
Και είναι μια καλή επιλογή σε αυτές τις διαστάσεις.

Review zonder uitnodiging

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας! Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η συναρμολόγηση ήταν εύκολη και η ντουλάπα κάλυψε τις ανάγκες σας. Ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα στο κατάστημά μας!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Πολύ καλή συνεργασία και ανταπόκριση

Πολύ καλή συνεργασία και ανταπόκριση.
Το μόνο πρόβλημα ότι έλλειπαν από μια κατασκευή οι βίδες συναρμολόγησης αλλά προσπάθησαν να μας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τροπο.

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια και για την καλή μας συνεργασία!
Λυπούμαστε για την έλλειψη των βιδών από την κατασκευή και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον.

Ποιοτικα προϊόντα,καλα προγραμματισμενη…

Ποιοτικα προϊόντα,καλα προγραμματισμενη παραδοση.

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των προϊόντων και την έγκαιρη παράδοση. Ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Πολύ καλής ποιότητα

Πολύ καλής ποιότητα! Σας ευχαριστώ !

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την προτίμησή σας! Είναι χαρά μας που η ποιότητα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας να εξυπηρετήσουμε σύντομα ξανά!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Το προιον ηταν ακριβως οπως το ειδα στη…

Το προιον ηταν ακριβως οπως το ειδα στη φωτο. Θα εβαζα 5 αστερια αλλα αργουν αρκετα οι παραλαβες

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και χαιρόμαστε που το προϊόν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες σας!
Ζητούμε συγγνώμη για την αναμονή στην παράδοση και κατανοούμε απόλυτα την παρατήρησή σας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι κατασκευαστές μας είναι από το εξωτερικό, δεν έχουμε τα έπιπλα σε απόθεμα, οπότε η παραγωγή και η μεταφορά επηρεάζουν τον χρόνο παράδοσης.
Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τους χρόνους αποστολής μας, ώστε να σας εξυπηρετούμε ακόμη καλύτερα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα περιμένουμε να επιστρέψετε με νέες αγορές!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Antwoord van Epipla1.gr

Καλησπέρα σας, λυπούμαστε που έχετε αυτή την εντύπωση. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ήδη είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας και σας έχουμε προτείνει λύσεις για το θέμα που αντιμετωπίζετε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Πολύ καλή εξυπηρέτηση κατά την παραγγελία και την παράδοση

Πολύ καλή εξυπηρέτηση κατά την παραγγελία και την παράδοση!
Το προϊόν είναι πανέμορφο!
Ακόμη δεν έχει "δοκιμαστεί" σε χρήση, αλλά φαίνεται καλής ποιότητας

12 maart 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη αξιολόγηση! Μας δίνει μεγάλη χαρά που μείνατε ικανοποιημένη από την εμπειρία αγοράς και που σας άρεσε το προϊόν. Ευχόμαστε να το χαρείτε και θα περιμένουμε να σας δούμε σύντομα ξανά!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Most of the furniture was not like the…

Most of the furniture was not like the photos. Also the assembly for some was reallt hard

18 maart 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you for your feedback regarding your purchase from our online store, Epipla1.gr. Your opinion means a lot to us, and we work hard to ensure all our customers are satisfied.
We’re sorry that the furniture didn’t meet your expectations. Our team will contact you, as it is important for us to receive detailed photos of what did not meet your expectations. This will allow us to improve our services.
We are always here to assist you with whatever you need!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Παράδοση στο ακριβές χρονικό διάστημα…

Παράδοση στο ακριβές χρονικό διάστημα που είχα ενημερωθεί.
Πολύ καλή ποιότητα προϊόντος.

17 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λόγια! Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την παράδοση και την ποιότητα του προϊόντος. Ελπίζουμε να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.