Banner for Epipla1.gr

530
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Περίπου εδώ και μια δεκαετία εμπιστεύομαι την εταιρεία σας στην επίπλωση σπιτιού. Πολύ καλές ποιότητες και 9 χρόνια μετά συνεχίζουν ακάθεκτα έπειτα και από 2 μετακομίσεις. Το προσωπικό ευγενεστατοι... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Satisfied with the service. Good communication, nice staff,, quick responces by phone, email and Viber. Big variety of products for every taste and needs Fair prices, generaly, the quality of the... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Αρνητικά: 1. Παράδοση έλεγε σε 10 εργάσιμες ημέρες και έκανε τις διπλάσιες 2. Το έπιπλο, ως υλικό, είναι μέτριο προς κακό. Φτηνή κατασκευή. 3. Την επόμενη ημέρα που το αγόρασα έπεσε η τιμή του... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Αψογα τα έπιπλα. Άψογη λεπτομερης ενημέρωση από την εταιρεία,πολύ συχνά. Άμεση επικοινωνία για αλλαγή ημερας παραδοσης. Πρώτη φορά παρήγγειλα, κι έπονται κι αλλες. Δεν εμπιστεύομαι... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. E-commerceservice
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Επιλέξτε έπιπλα online με ευκολία στο Epipla1.gr Είμαστε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Από κλασικά έως μοντέρνα στυλ, έχουμε επιλογές για κάθε χώρο - είτε ψάχνετε για έναν άνετο καναπέ, είτε για ένα πρακτικό γραφείο, είτε για μια ντουλάπα για το διάδρομο. Απολαύστε γρήγορη παράδοση, προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών και μια άνετη εμπειρία αγορών. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι των ονείρων σας στο Epipla1.gr

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(530)

428 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Πήρα δύο κομοδίνα σε χρώμα λευκό

Πήρα δύο κομοδίνα σε χρώμα λευκό . Η ποιότητα δεν ήταν καθόλου καλή το υλικό είναι σαν χαρτόνι . Ακούμπησα πάνω ένα ποτήρι και το πρωί που πήγα να το πάρω άφησε σημάδι ,σαν να πότισε . Δεν είναι περασμένο με κάποιο υλικό από πάνω σαν γυαλιστικό για παράδειγμαΔεν μου αρέσουν καθολου.

8 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι δεν μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των επίπλων σας. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να λάβουμε σχετικές εικόνες και να διερευνήσουμε την υπόθεση αυτή περαιτέρω. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Επαγγελματισμός

Επαγγελματισμός, οι κύριες στο τηλεφωνικό κέντρο φιλικές και εξυπηρετικές. Ελπίζω και το προϊόν (ρυθμιζόμενη πολυθρόνα ) να είναι τέλειο. Ευχαριστώ πολυ

8 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση της ομάδας μας. Ευχόμαστε η ρυθμιζόμενη πολυθρόνα να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

η μεταφορικη ζητησε 12 ευρω

η μεταφορικη ζητησε 12 ευρω. στη σελιδα τα μεταφορικα ειταν δωρεαν.

Antwoord van Epipla1.gr

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση. Τα μεταφορικά για την παραγγελία σας ήταν δωρεάν, επομένως το ποσό των 12€ δεν θα έπρεπε να σας ζητηθεί.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεται να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πληρωμή, ώστε να μπορούμε να παρέμβουμε άμεσα στη μεταφορική και να επιλύσουμε το ζήτημα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να αποζημιωθείτε.

High quality

Antwoord van Epipla1.gr

We appreciate your comments about the quality of products you received. We will be happy to serve you again in the near future!

Πολυ καλή εξυπηρέτηση

Πολυ καλή εξυπηρέτηση , πολυ ευχαριστημενη . Αξίζει να αγοράσεις από εσάς .

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη αξιολόγησή σας! Είναι μεγάλη μας χαρά να γνωρίζουμε ότι μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και την εμπειρία σας μαζί μας. Σας περιμένουμε ξανά!

Πολύ καλή ποιοτητα

Antwoord van Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα και θα περιμένουμε να επιστρέψετε με νέες αγορές στο κατάστημά μας!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kali eksipiretisi kai kala proionta.

kali piotita kai kali eksiperetisi .

5 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας! Τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν κίνητρο να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τις μελλοντικές σας αγορές!

αριστη ποιοτητα

αριστη ποιοτητα

5 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και την αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας! Θα είναι χαρά μας να επιλέξετε σύντομα και πάλι!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Πολύ ωραίο κρεβάτι στιβαρό και πολύ…

Πολύ ωραίο κρεβάτι στιβαρό και πολύ ευγενικοι μεταφορείς.

2 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την αξιολόγησή σας! Είναι μεγάλη μας χαρά που εκτιμήσατε την ποιότητα του κρεβατιού και την ευγένεια των μεταφορέων μας. Ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα!

Ολα ηταν εξαιρετικά!!!

Ολα ηταν εξαιρετικά!!!
Εξυπηρέτηση,επικοινωνια, προϊόν,συνέπεια!!!
Ολα άψογα!!!
Ευχαριστω!

20 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από όλα τα στάδια της παραγγελίας και επικοινωνίας που είχατε με το κατάστημά μας! Η ομάδα μας παραμένει στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα ξανά!

Τα προϊόντα είναι εξαιρετικά

Το προϊόν είναι εντατικό το ίδιο και η εξυπηρέτηση. Το μόνο αρνητικό είναι το περιορισμένο ωράριο παραλαβής που είναι 10:00 με 16:00, το οποίο δυσκολεύει αρκετά όσους εργάζονται και θέλουν να παραλάβουν οι ίδιοι την παραγγελία τους.

1 juli 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας!
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παρατήρησή σας για το ωράριο παραλαβής. Κατανοούμε ότι το συγκεκριμένο ωράριο μπορεί να δυσκολεύει όσους εργάζονται και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τα σχόλια των πελατών μας, καθώς μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και θα χαρούμε να μας επιλέξετε ξανά!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την…

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά.

28 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά σας και σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη γνώμη σας! Ελπίζουμε να μας επιλέξετε και πάλι!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Και τα 2επιπλα που αγόρασα είχαν…

Και τα 2επιπλα που αγόρασα είχαν πρόβλημα. Στην καρέκλα τα ροδάκια δεν γυρνάνε, είναι κολλημένα και στο γραφείο λείπανε 3 βίδες.

24 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Λυπούμαστε για τη δυσαρέσκεια που προέκυψε με τα έπιπλα που λάβατε. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω της εγγύησης που σας παρέχουμε. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε!

Perfect everything was ok

Perfect everything was ok

30 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Thank you so much for your kind words! We are happy to hear everything was perfect. We look forward to welcoming you again!

!!!!!

Αποστολή νωρίτερα από το αναμενόμενο , πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό, πολύ ευγενικοί και προσεκτικοί οι μεταφορείς! Ο καναπές καταπληκτικός, ακόμα καλύτερος από ότι τον περίμενα. Σκληρό κάθισμα για να κρατάει το σώμα σε σωστή στάση και μαλακά μαξιλάρια πλάτης. Σίγουρα το προτείνω

28 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την αναλυτική σας αξιολόγηση. Είναι μεγάλη μας χαρά που η παράδοση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο και μείνατε ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση αλλά και από το προϊόν. Θα περιμένουμε να σας δούμε σύντομα με νέες αγορές!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ηρθαν ωραία συσκευασμένα

Ηρθαν ωραία συσκευασμένα, στην ωρα τους, μόνο που σε ενα σημείο του σύνθετου ηταν κάπως χαλασμένο-γδαρμενο το χρώμα, μαλλον από κακή μεταφόρτωση

25 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας και χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από τη συσκευασία και την έγκαιρη παράδοση. Λυπούμαστε για τη φθορά που παρατηρήσατε, η οποία πιθανότατα προέκυψε κατά τη μεταφορά. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να λάβουμε σχετικές φωτογραφίες και, στο πλαίσιο της εγγύησης που σας παρέχουμε, να φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική ποιότητα!

Αγόρασα ακόμα ένα έπιπλο και όπως πάντα έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

23 juni 2026

Antwoord van Epipla1.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας και που επανέρχεστε στο κατάστημά μας με νέες αγορές! Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ώστε να απολαμβάνετε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία αγορών και στο μέλλον!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.