Stap binnen in de veelzijdige wereld van epoxy gietharsen, waar elk project tot leven komt met de juiste keuze. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, er is een oplossing voor elk project. Begin met het identificeren van je behoeften. Voor kunst en sieraden zijn kristalheldere harsen perfect, terwijl UV-bestendige varianten ideaal zijn voor buitenprojecten. Als je tafelbladen of vloeren wilt maken, zijn snelle systemen met hoge glans opties essentieel. Nadat je je doel hebt bepaald, kies je de juiste hars die aan je vereisten voldoet. Onze selectie biedt een breed scala aan harsen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zorg ervoor dat je alle benodigde veiligheidsmaatregelen neemt en de instructies zorgvuldig opvolgt. Nu ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en aan de slag te gaan. Giet de hars zorgvuldig in je mal of op je oppervlak en laat het uitharden volgens de aanbevolen tijd. Het resultaat? Een prachtig afgewerkt project dat de aandacht trekt en bewondering oogst. Met onze hoogwaardige epoxy gietharsen staat niets je creatieve visie in de weg. Laat je inspireren. Epoxygiethars.nl biedt een compleet aanbod van gietharsen pigmenten en gereedschappen om je project te laten slagen.
fitislaan 30, 7331VJ, apeldoorn, Nederland
- info@epoxygiethars.nl
- epoxygiethars.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Eerste male ervaring met Giet-Epoxy.
Vragen worden goed beantwoord alles werd heel goed geleverd.
Ook van hoge kwaliteit zal ik zeker aanraden aan iedereen die met epoxy werkt!
Dankje Giet-Epoxy😃
Handleiding ontbreekt.
Heel tevreden op schoonmaaktips na.
Levering was op tijd en goed verpakt. Het beloofde roerstaafje zat niet in de verpakking, maar daar hadden we zelf wat voor. Mengen in een schone kom en met kwast eerste laagje aangebracht (ongelijke delen). Project is nog niet klaar, maar verwerken ging prima. Ook de chat hulplijn was snel en goed in advies.
Wat ik miste is een duidelijke omschrijving hoe je je materialen schoonmaakt. Kon ik ook niet op de website vinden. Heb dat moeten googlen, maar had emmer en kwast, na geheel met keukenpapier zo goed als harsvrij gemaakt, schoongemaakt met heet water en zeep.
Maar heel erg tevreden over product. Ik heb nog over, dus ga er zeker nog wat van maken.
Ik ben zeer tevreden over epoxy
Ik ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de epoxy.
Ik vind wel dat er bij een afname van 10L epoxy enkele maatbekers en of roerstokjes kunnen bijgeleverd worden.
Perfecte levering
Perfecte levering. Bij vragen krijg je vrij onmiddellijk antwoord. Spijtig dat het zo duur is om mee te experimenteren.
Snelle levering alles klopte bij de…
Snelle levering alles klopte bij de bestelling en kreeg ook nog een extraatje er bij die ik zelf totaal niet verwacht had