Hier bestel ik altijd de epoxy voor ons bedrijf Orgone-Art.nl . De kwaliteit/prijs verhouding is goed. Ook heeft Giet-Epoxy.nl de nodige kennis in huis, waarmee ze mijn specifieke vragen hebben b... Toon meer
Prima geregeld allemaal. Mogelijke verbeteringen: Makkelijker doseren bij kleine hoeveelheden zou mooi zijn. De handschoentjes waren te klein. De startersset zou geholpen zijn met spul om te zorg... Toon meer
Levering van de epoxy was prima. Ik heb nu 2x een project gemaakt met epoxy giethars. Eerste keer prima resultaat. Bij het tweede, vergelijkbare project wacht ik na ruim vijf weken nog steeds op uit... Toon meer
De alles in 1 leverancier van jouw epoxy project.
Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een zeer goede kwaliteit en redelijk snel toegeleverd
Snelle en goede levering. Netjes verpakt en contact was ook goed.
De bestelling werd zonder enige toelichting geannuleerd. Hoewel het geld werd teruggestort vind ik het op zijn zachtst gezegd niet netjes om een klant niet te informeren. Eerst ontvang ik een melding dat het pakje eraan komt en dan zonder enige reden de bestelling annuleren? Mij zien ze hier nooit meer. Wat een slechte service zeg.

Antwoord van Giet-Epoxy.nl
Snelle levering en biedt goede service..De Pourpoxy epoxy is van hele goede kwaliteit, heel transparant en weinig tot geen last van luchtbellen.
Op het moment van vraag naar review is er geen product geleverd.
Zo daar gaan we dan. Direct na de order kreeg ik netjes een mail waarin stond dat als de order verstuurd werd ik een track en trace zou krijgen en ja hoor ik kreeg netjes een mail met daarin de track en trace. 2 dagen na track en trace werd het pakket netjes afgeleverd helaas was het doosje iets beschadigd maar dat zal meer met het transport te maken hebben dan afzender 👍 alles was netjes verpakt en heb ook inmiddels een 2de bestelling gedaan. 🤠
Prima product, alleen was het er niet de volgende dag maar duurde het wat langer
Prima geholpen. Via de app advies gevraagd. Wat een snel antwoord.!!! Met een uurtje. Zeer vriendelijk.
Product snel geleverd. Kilo hulp tool is super op de site.
Zeer tevreden
Bestelling niet de volgende dag geleverd, als beloofd op hun website.
1artikel niet geleverd. Dit via de vraag/meldfunctie op hun website vermeld, maar tot op heden (1week later) geen reactie gehad.

Antwoord van Giet-Epoxy.nl
Snelle levering en fijn klantcontact, oplossingsgericht om producten op plaats van bestemming te krijgen. Top
Bestelling niet helemaal compleet gekregen, kan gebeuren.
Mail gestuurd, en voordat de epoxy uitgehard was, was het al recht gezet!!