Hier bestel ik altijd de epoxy voor ons bedrijf Orgone-Art.nl . De kwaliteit/prijs verhouding is goed. Ook heeft Giet-Epoxy.nl de nodige kennis in huis, waarmee ze mijn specifieke vragen hebben b... Toon meer
Zo daar gaan we dan. Direct na de order kreeg ik netjes een mail waarin stond dat als de order verstuurd werd ik een track en trace zou krijgen en ja hoor ik kreeg netjes een mail met daarin de track... Toon meer
Prima geregeld allemaal. Mogelijke verbeteringen: Makkelijker doseren bij kleine hoeveelheden zou mooi zijn. De handschoentjes waren te klein. De startersset zou geholpen zijn met spul om te zorg... Toon meer
Levering van de epoxy was prima. Ik heb nu 2x een project gemaakt met epoxy giethars. Eerste keer prima resultaat. Bij het tweede, vergelijkbare project wacht ik na ruim vijf weken nog steeds op uit... Toon meer
De alles in 1 leverancier van jouw epoxy project.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling niet helemaal compleet gekregen, kan gebeuren.
Mail gestuurd, en voordat de epoxy uitgehard was, was het al recht gezet!!
Duurde iets langer dan gehoopt tot ik het had. Maar de transparante kleurstof is heel mooi. Precies het resultaat wat ik wou hebben voor de klant.
Ik heb goed advies gekregen voor mijn project. Spullen zijn snel geleverd.
Ik vind het een zeer goed product met een goede service, alleen vind ik het jammer dat ik niet altijd meteen een leveringsdatum zie
Goede informatie. Prachtig produkt om mooie dingen te maken. Ben zeer tevreden en zal vaker bestellen!
Keurige levering. Netjes op tijd.
DPD geeft wel laat info wanneer ze aan de deur staan, maar daar kan de verzender vermoedelijk weinig aan doen.
Gisteren pakket ontvangen, helaas was er 1 flesje gaan lekken en was leeg bij aankomst. Ik heb gemaild en kreeg gelijk een mail terug dat ze een nieuwe opsturen! Super snel en fijne communicatie.
Zeer goede epoxyhars, "cristal clear". Mijn eerste ervaring met epoxy liep slecht af omdat ik niet verwacht had dat dit zo vloeibaar is (als olie). Alle epoxy is toen weggelopen door een klein spleetje. Al doende leert men, maar dit had wat explicieter in de handleiding mogen staan.
Giet-epoxy had de verkeerde epoxy naar mij geleverd maar door de hele goede service die ze verlenen hoefde ik de foute bestelling niet te retourneren en hebben ze meteen de juiste epoxy laten leveren zodat ik er niet lang op hoefde te wachten. Erg fijn!!
Het kwam snel en het werk prima ook als je het nog nooit gedaan heb en als je een probleem heb kan je altijd vragen en krijg je ook altijd antwoord

Antwoord van Giet-Epoxy.nl
Snelhechtend,de grote fles was helaas half leeg .dop zat schuin,doos was doorweekt.tich nog mooie dingen gemaakt
Ik heb nog niets ontvangen en jullie vragen al voor review. Dus graag pas vragen als bestelling is afgeleverd.