Het totaal startpakket is heel kompleet en qua extra mengbakjes, roerlepels en handschoenen heel rijk uitgerust!
Hier bestel ik altijd de epoxy voor ons bedrijf Orgone-Art.nl . De kwaliteit/prijs verhouding is goed. Ook heeft Giet-Epoxy.nl de nodige kennis in huis, waarmee ze mijn specifieke vragen hebben b... Toon meer
Zo daar gaan we dan. Direct na de order kreeg ik netjes een mail waarin stond dat als de order verstuurd werd ik een track en trace zou krijgen en ja hoor ik kreeg netjes een mail met daarin de track... Toon meer
Prima geregeld allemaal. Mogelijke verbeteringen: Makkelijker doseren bij kleine hoeveelheden zou mooi zijn. De handschoentjes waren te klein. De startersset zou geholpen zijn met spul om te zorg... Toon meer
De alles in 1 leverancier van jouw epoxy project.
Nederland
- info@giet-epoxy.nl
- giet-epoxy.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Mooie vloerproducten
Mooie vloerproducten en een goede service! Paar keer hier besteld en goede ervaringen mee.

Goede kwaliteit van product
Goede kwaliteit van product.
Zou levering wat sneller willen.
Super service
Super service
Bij mijn bestelling waren van 2 potjes de pigmenten eruit gekomen
Geappt en ze stuurden gelijk nieuwe op👍

Antwoord van Giet-Epoxy.nl
Hier bestel ik altijd de epoxy voor ons…
Hier bestel ik altijd de epoxy voor ons bedrijf Orgone-Art.nl .
De kwaliteit/prijs verhouding is goed.
Ook heeft Giet-Epoxy.nl de nodige kennis in huis,
waarmee ze mijn specifieke vragen hebben beantwoord.
Met prachtige glasheldere orgonites als resultaat.

Geen uitharding Epoxy giethars
Levering van de epoxy was prima. Ik heb nu 2x een project gemaakt met epoxy giethars. Eerste keer prima resultaat. Bij het tweede, vergelijkbare project wacht ik na ruim vijf weken nog steeds op uitharding van de epoxy. Ik heb een nieuwe flacon volledig gebruikt dus geen fouten met vekeerde verhouding van de twee componenten. Erg frusterend.
Na mijn klacht van niet uitgeharde epoxy zeer snelle respons van het bedrijf. Direct nieuwe flacon ontvangen met tips om de oude, niet uitgeharde epoxy te verwijderen. Ook handschoenen om dit klusje te klaren werden toegestuurd. Uiteindelijk prima resultaat. Blijft nog onduidelijk waarom het eerst niet lukte. In ieder geval dank voor de goede service.

Antwoord van Giet-Epoxy.nl
Snelle levering en ben erg blij met de…
Snelle levering en ben erg blij met de bestelling!
Super ervaring
Super ervaring. Had een bestelling geplaatst op tijd gekregen. Was defect. Met een telefoontje en foto een nieuwe gekregen.
Lekker snel gaan het vandaag proberen…
Lekker snel gaan het vandaag proberen op een stukje hout en later oo de vloer
Uitstekende service
Overzichtelijke website, volledige informatie en handleidingen op de site waar de klanten gratis gebruik van kunnen maken. Prijs / kwaliteit heel goed, goede service en communicatie.
Alles
Alles. Was in orde
Ik hoop dat jullie. Ook aan. Mallen gaan denken. Dan heb ik er een mooi leverancier bij

Goed kwalitatief materiaal
Goed kwalitatief materiaal. Snelle levering.
Goede services.
Netjes en op tijd geleverd
Netjes en op tijd geleverd
Epoxy is van goede kwaliteit
Zeer tevreden