Heb een logo design bij Equaldesigns gekocht. Komt afspraken na, denkt mee met mogelijkheden met het design klantvriendelijkheid 5
Snelle reactie en goede communicatie. Ook vond ik de designer erg makkelijk en deed dus niet moeilijk over dingen. @✘ | Menno Probeert je zo goed mogelijk te helpen en kijkt echt naar wat het beste vo... Toon meer
Bij EqualDesigns zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige grafische ontwerpen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. - Als toonaangevend ontwerpbureau in het hogere segment, bieden we maatwerkoplossingen voor elk project, van logo’s tot volledige branding. - Onze deskundige en creatieve aanpak zorgt ervoor dat uw merk of project een unieke en professionele uitstraling krijgt. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. - We staan klaar om ook uw bedrijf visie naar een hoger level te brengen!
Noord-Brabant, Nederland

Antwoord van Equaldesigns
Het contact met Menno was enorm soepel! Hij reageerde snel op mijn idee en kwam meteen met een voorstel. Tijdens het maak proces werd er fijn meegedacht en feedback zag je direct terugkomen in het ontwerp. Enorm blij met deze man!

Wederom geweldig
snelle reactie niet te duur maar wel creatief gemaakt

Antwoord van Equaldesigns
Ik ben zeer tevreden over de designs die al zijn ontworpen door Menno. Hij werkt snel, denkt goed mee een levert altijd topkwaliteit. Wat ik vooral sterk vind, is dat hij zelf met (originele) inspiratie komt voor ontwerpen. Aanpassingen die worden gevraagd worden ook snel weer opgepakt. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Equaldesigns
Heel goede service, we hadden ons idee gegeven en ze hebben er iets magnifiek van gemaakt dat past bij ons thema!
Prettige communicatie, snelle levering goede prijs. Design straalt professionaliteit uit.

Antwoord van Equaldesigns
Enorm snelle levering en vriendelijke mensen! Goeie kwaliteit van de logo's en banners en creatief, zeker een aanrader!

Antwoord van Equaldesigns
Beste ervaringen tot nu toe gehad, klantvriendelijk staat altijd klaar voor hun klanten te helpen en ze zijn zekers niet de moeilijkste om aanpassingen uit te voeren. Ook heb ik verschillende bestellingen gedaan in begin was dit voor mijn klein bedrijfje, uiteindelijk meegestopt. Voor FiveM was dat ook handig uiteindelijk ook gestopt. Nu ben ik bezig om een groot project uit te halen en heb ik natuurlijk aan de heer Menno van Equeldisigns gedacht en heeft hij weer een top ontwerp gemaakt.

Antwoord van Equaldesigns
Menno heeft altijd een fijne manier van contact hebben met zijn klanten. De designs die hij maakt zijn ook zeker van hoge kwaliteit en raad ik zeker aan.

Antwoord van Equaldesigns
Dit is de beste designer, hij maakt echt goeie ontwerpen en snelle service!

Antwoord van Equaldesigns
Ik heb 135 euro betaald en ben er echt super tevreden mee en echt top service en heel vriendelijk

Antwoord van Equaldesigns
Fantastische communicatie! En echt 10/10 designs ontvangen! Ook echt een hele snelle levertijd!

Antwoord van Equaldesigns
Aantal keren wat besteld met een goed resultaat.
Snelle hulp en goede communicatie tussen de klant.
Als je wat verteld hoe en wat krijg je je aanvraag naar jou omschrijving, wil je toch wat aanpassingen staan ze ervoor open en is het snel gebeurd.

Antwoord van Equaldesigns
Goede service en goede designs prijs niet te hoog

Antwoord van Equaldesigns
Menno van Equaldesigns, ontzettend bedankt voor het ontwerpen van mijn logo's en Twitch-logo! De kwaliteit van je werk is echt top, en dat waardeer ik enorm. Je let goed op de details, wat zorgt voor een professioneel resultaat.
Als je op zoek bent naar een nieuw logo, kijk dan zeker eerst bij Menno. Hij is zeer betrouwbaar en levert geweldig werk. Je bent altijd goed bereikbaar en je communicatie is duidelijk en vriendelijk. Dat maakt de samenwerking echt prettig. Het is fijn om met iemand te werken die zo betrokken is en echt geeft om het eindresultaat.
Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met je samen te werken. Nogmaals bedankt!
Damian / Autoverf

Antwoord van Equaldesigns
Ik heb zelf contact met hun opgenomen nadat ik zocht naar een serverlogo. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een FiveM-logo van hoge kwaliteit. Ik vind de prijs zelf wat hoog, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit van het logo. Ik maak zelf ook wel eens logo’s en kan zeggen dat dit echt hoge kwaliteit is. Het is zeker de moeite waard om hier je logo, GFX, of designs te laten maken.

Antwoord van Equaldesigns
De eigenaar is een goede kerel, neemt zijn beroep serieus en maakt overal goede designs. Toppie

Antwoord van Equaldesigns
foto photoshoppen, eerste paar keer was ik niet echt tevreden en menno heeft t gelijk opgelost net als altijd! stelt me nooit teleur! lekker door blijven groeien