Heb een logo design bij Equaldesigns gekocht. Komt afspraken na, denkt mee met mogelijkheden met het design klantvriendelijkheid 5

Snelle reactie en goede communicatie. Ook vond ik de designer erg makkelijk en deed dus niet moeilijk over dingen. @✘ | Menno Probeert je zo goed mogelijk te helpen en kijkt echt naar wat het beste vo... Toon meer

1. Grafisch ontwerp
  2. Binnenhuisarchitect
  3. Fotograaf
  4. Webdesigner

Bij EqualDesigns zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige grafische ontwerpen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. - Als toonaangevend ontwerpbureau in het hogere segment, bieden we maatwerkoplossingen voor elk project, van logo’s tot volledige branding. - Onze deskundige en creatieve aanpak zorgt ervoor dat uw merk of project een unieke en professionele uitstraling krijgt. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. - We staan klaar om ook uw bedrijf visie naar een hoger level te brengen!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

professioneel bedrijf

14 april 2026

Antwoord van Equaldesigns

Super om te horen dat u helemaal tevreden bent met onze service Twan. We wensen u heel veel succes met uw nieuwe onderneming. Geniet ervan en tot snel.

Dikke aanrader!

Het contact met Menno was enorm soepel! Hij reageerde snel op mijn idee en kwam meteen met een voorstel. Tijdens het maak proces werd er fijn meegedacht en feedback zag je direct terugkomen in het ontwerp. Enorm blij met deze man!

2 april 2026

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor de positieve beoordeling Kenji. We staan altijd klaar om de branding identiteit van uw project nog verder te realiseren. Tot snel.

Wederom geweldig

Wederom geweldig

snelle reactie niet te duur maar wel creatief gemaakt

26 februari 2026

Antwoord van Equaldesigns

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling, Roy. Wij kijken ernaar uit om uw merkidentiteit verder uit te bouwen.

Ik ben zeer tevreden over de designs!

Ik ben zeer tevreden over de designs die al zijn ontworpen door Menno. Hij werkt snel, denkt goed mee een levert altijd topkwaliteit. Wat ik vooral sterk vind, is dat hij zelf met (originele) inspiratie komt voor ontwerpen. Aanpassingen die worden gevraagd worden ook snel weer opgepakt. Absoluut een aanrader!

24 februari 2026

Antwoord van Equaldesigns

We danken u enorm voor uw waardevolle review en enthousiasme Don. Wederom bedankt voor uw aankopen en geniet van uw ontwerpen. Tot snel.

Top designer

Prettige communicatie, snelle levering goede prijs. Design straalt professionaliteit uit.

13 november 2025

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw positieve en waardevolle review, Skir. We wensen u enorm veel succes met de start van uw nieuwe project en hopen uw branding in de toekomst verder te mogen doorontwikkelen.

Beste desinger ooit!

Enorm snelle levering en vriendelijke mensen! Goeie kwaliteit van de logo's en banners en creatief, zeker een aanrader!

18 september 2025

Antwoord van Equaldesigns

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is fijn te horen dat onze creativiteit en kwaliteit zo gewaardeerd worden. We hopen u in de toekomst voor meerdere projecten te mogen voorzien.

Beste ervaringen tot nu toe gehad

Beste ervaringen tot nu toe gehad, klantvriendelijk staat altijd klaar voor hun klanten te helpen en ze zijn zekers niet de moeilijkste om aanpassingen uit te voeren. Ook heb ik verschillende bestellingen gedaan in begin was dit voor mijn klein bedrijfje, uiteindelijk meegestopt. Voor FiveM was dat ook handig uiteindelijk ook gestopt. Nu ben ik bezig om een groot project uit te halen en heb ik natuurlijk aan de heer Menno van Equeldisigns gedacht en heeft hij weer een top ontwerp gemaakt.

14 augustus 2025

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw waardevolle beoordeling Dylan.

We waarderen uw tevredenheid enorm en begeleiden uw ondernemingen altijd graag op het gebied van de grafische vormgeving.

Geniet van de volledige Branding Identity voor uw bedrijf Parys Group. We zien u graag terug in de toekomst voor de uitbreiding van uw branding totaliteit.

Goed en net design

Menno heeft altijd een fijne manier van contact hebben met zijn klanten. De designs die hij maakt zijn ook zeker van hoge kwaliteit en raad ik zeker aan.

14 augustus 2025

Antwoord van Equaldesigns

We danken uw enorm voor deze waardevolle beoordeling.

Super fijn om te horen dat wij uw merk identiteit naar wens hebben mogen door ontwikkelen op het gebied van de grafische vormgeving.

Dit is de beste designer

Dit is de beste designer, hij maakt echt goeie ontwerpen en snelle service!

4 augustus 2025

Antwoord van Equaldesigns

Uw review wordt enorm gewaardeerd Niels, geniet van uw volledige branding identity. Succes met uw onderneming.

Top service

Ik heb 135 euro betaald en ben er echt super tevreden mee en echt top service en heel vriendelijk

15 juli 2025

Antwoord van Equaldesigns

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo enorm tevreden bent met het logo & onze service Pietro! We doen er alles aan om elke klant persoonlijk en professioneel te helpen, dus uw waardering betekent veel voor ons.

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en de mooie samenwerking. Veel succes met uw project, u bent altijd welkom bij EqualDesigns voor toekomstige projecten of merk aanvullingen!

Fantastische communicatie

Fantastische communicatie! En echt 10/10 designs ontvangen! Ook echt een hele snelle levertijd!

8 mei 2025

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw waardevolle review! Prettig om te horen dat u helemaal tevreden bent met de verzorging van uw nieuwe merk identiteit. Geniet van uw ontwerpen en we zien u graag bij het volgende project.

Goede communicatie & Service

Aantal keren wat besteld met een goed resultaat.
Snelle hulp en goede communicatie tussen de klant.
Als je wat verteld hoe en wat krijg je je aanvraag naar jou omschrijving, wil je toch wat aanpassingen staan ze ervoor open en is het snel gebeurd.

3 maart 2025

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw enorm waardevolle beoordeling. We zullen altijd zorgen dat uw project door kan blijven groeien, fijn om te horen dat u zo enorm tevreden bent over onze service.

Goede service en goede designs prijs niet te hoog

26 januari 2025

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw positieve beoordeling Mahmoud, het was erg prettig om met u te werken aan dit unieke project. Geniet van uw hoog waardige ontwerpen en tot snel.

Great

Great guy, great service.

19 januari 2025

Antwoord van Equaldesigns

Super bedankt voor uw beoordeling Gijs, ons team is enorm trots op het resultaat wat voor u is neergezet. We zien u graag tegemoet in de toekomst voor een verdere uitbreiding van uw branding.

Topkwaliteit Logo's en Geweldige Service!

Menno van Equaldesigns, ontzettend bedankt voor het ontwerpen van mijn logo's en Twitch-logo! De kwaliteit van je werk is echt top, en dat waardeer ik enorm. Je let goed op de details, wat zorgt voor een professioneel resultaat.

Als je op zoek bent naar een nieuw logo, kijk dan zeker eerst bij Menno. Hij is zeer betrouwbaar en levert geweldig werk. Je bent altijd goed bereikbaar en je communicatie is duidelijk en vriendelijk. Dat maakt de samenwerking echt prettig. Het is fijn om met iemand te werken die zo betrokken is en echt geeft om het eindresultaat.

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met je samen te werken. Nogmaals bedankt!

Damian / Autoverf

21 oktober 2024

Antwoord van Equaldesigns

Heel erg bedankt voor uw waardevolle review, Damian! We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw unieke en opvallende branding voor u te ontwerpen!

Hoge kwaliteit logo, zeker de moeite waard!

Ik heb zelf contact met hun opgenomen nadat ik zocht naar een serverlogo. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een FiveM-logo van hoge kwaliteit. Ik vind de prijs zelf wat hoog, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit van het logo. Ik maak zelf ook wel eens logo’s en kan zeggen dat dit echt hoge kwaliteit is. Het is zeker de moeite waard om hier je logo, GFX, of designs te laten maken.

4 oktober 2024

Antwoord van Equaldesigns

Bedankt voor uw fantastische review Dolf! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met het logo en onze service & kwaliteit waardeert. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen met nieuwe projecten!

Goede designer

De eigenaar is een goede kerel, neemt zijn beroep serieus en maakt overal goede designs. Toppie

2 oktober 2024

Antwoord van Equaldesigns

Dankjewel voor uw waardevolle beoordeling Denzel. We hopen u nog vaker te kunnen helpen met dit soort grote en unieke projecten.

photoshoppen

foto photoshoppen, eerste paar keer was ik niet echt tevreden en menno heeft t gelijk opgelost net als altijd! stelt me nooit teleur! lekker door blijven groeien

26 augustus 2024

Antwoord van Equaldesigns

Super bedankt voor de review, Toerkoe! Ons team zal er altijd alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en uw tevredenheid te waarborgen. Tot de volgende keer!

Top service

Top service !

Zeer blij met het resultaat.

16 augustus 2024

Antwoord van Equaldesigns

Dankjewel voor uw review Adam, we hopen dat we nog vele jaren meer mogen werken aan uw projecten om uw branding up to date te kunnen houden.