Ik ben zeer tevreden over de designs die al zijn ontworpen door Menno. Hij werkt snel, denkt goed mee een levert altijd topkwaliteit. Wat ik vooral sterk vind, is dat hij zelf met (originele) inspirat... Toon meer
Heb een logo design bij Equaldesigns gekocht. Komt afspraken na, denkt mee met mogelijkheden met het design klantvriendelijkheid 5
Het contact met Menno was enorm soepel! Hij reageerde snel op mijn idee en kwam meteen met een voorstel. Tijdens het maak proces werd er fijn meegedacht en feedback zag je direct terugkomen in het ont... Toon meer
Bij EqualDesigns zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige grafische ontwerpen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. - Als toonaangevend ontwerpbureau in het hogere segment, bieden we maatwerkoplossingen voor elk project, van logo’s tot volledige branding. - Onze deskundige en creatieve aanpak zorgt ervoor dat uw merk of project een unieke en professionele uitstraling krijgt. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. - We staan klaar om ook uw bedrijf visie naar een hoger level te brengen!
Noord-Brabant, Nederland
Top service en altijd snel een reactie, je betaald een mooie prijs en je krijgt er goeie kwaliteit ervoor terug!

Antwoord van Equaldesigns
Ik was er eerst niet tevreden over en heb dat gemeld en menno is zonder enkele problemen een revisie gemaakt en ben er helemaal tevreden over 👍 goed werk verricht en tot de volgende 💯

Antwoord van Equaldesigns
We zijn enorm tevreden met de logo's en banners die Menno voor ons heeft ontworpen. De samenwerking verliep soepel en prettig. Hij begreep onze wensen perfect, creatief uitgevoerd. Aanrader!

Antwoord van Equaldesigns
Echt super logo maker de logos zijn ook perfect en zijn prc wat ik vraag de logo die ik eerst stuurde die is nog lelijker maar deze meneer heeft een perfecte logo gemaakt echt wel een aanrader dit is echt een super logo maker ik kan het 10duizend keer zeggen maar dan ben ik morgen nog bezig met typen en excusses voor me slechte typ kunsten en als we nog iets nodig hebben dan gaan we zekers te weten weer naar deze bedrijf er is geen worden voor ik ben super super super tevreden moet je doen dit

Antwoord van Equaldesigns
Menno Is het weer gelukt om Mij te verbaasen met zijn creative designs Heeft ons Goed geholpen Met goeie communicatie en Lekker snel Ik hou der van en zeker niet de laatste keer dat ik bij deze top gozer kom !

TOP designers. Creatief en een snelle service. Ga zo door

Antwoord van Equaldesigns
Service waar je u tegen zegt. Voorderest kan ik niets anders zeggen dan dat alles zéér proffesioneel ontworpen wordt.

Antwoord van Equaldesigns
Snelle reactie en goede communicatie. Ook vond ik de designer erg makkelijk en deed dus niet moeilijk over dingen. @✘ | Menno Probeert je zo goed mogelijk te helpen en kijkt echt naar wat het beste voor jou is en voor de server. De levering deed wat langer ivm het aanschaffen in feestdagen maar voor rest zie ik echt top kwaliteit en was het wachten het waard

Antwoord van Equaldesigns
Super snelle levering, super resultaten gewoon perfect!

Antwoord van Equaldesigns
Er was enorm klant vriendelijke service, kon helemaal zelf kiezen hoe en wat. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Ga zeker nog iets nieuws halen

Antwoord van Equaldesigns
We zijn te vreden met wat we gekocht hebben en snelle levering en goede communicatie Zeer vriendelijk ook Top gedaan

Antwoord van Equaldesigns
Echt super dikke loadingscreen snelle service en vriendelijke designer die Menno

Antwoord van Equaldesigns
Fantastische suport, goede kwalitiet. Problemen dan komen ze met een oplossing heel begrip vol. Fantastisch werk menno zo doe je het alweer zo goed

Antwoord van Equaldesigns
Alweer een grote bestelling gedaan en alweer top geleverd tot snel weer zoals altijd. :)

Antwoord van Equaldesigns
snelle en goede service, maakt hele cleane designs

Antwoord van Equaldesigns
Wat een top service, Binnen 2 Dagen Klaar omdat en kan sneller maar warene en paar aanpassingen anders zou dat binnen de 24u klaar zijn zeker een aanrader