Een damesschoudertas besteld en deze een dag eerder ontvangen dan was vermeld. Zelden een artikel ontvangen wat zó geweldig en verzorgd verpakt was. De tas voldeed compleet aan mijn verwachtingen. E... Toon meer

Top service! Oorspronkelijke bestelling bleek niet op voorraad. Was een dekje dat in de aanbieding was. Contact gehad en mocht een vervangend artikel uitzoeken. Het verschil hoefde ik niet bij te legg... Toon meer

Mooie kwaliteit, pony spring dekje heel erg mooi setje, dressuur hebben ze helaas alleen cob, die is echtte groot. Eeen moi wedstrijddekje (wit) dressuur voor pony's zou een mooie aanvuling op de coll... Toon meer

Positieve ervaring met deze eerste aankoop in de webshop. Betaling verliep soepel en de levering was snel. Zadeldekje had een prachtige kleur. Het materiaal waarmee het zadeldekje is gemaakt, lijkt... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant
  2. Activewear winkel
  3. E-commerceservice
  4. Paardrijwinkel
  5. Modeontwerper
  6. Paardrijservice

Since October 2024, we are no longer collecting reviews on Trustpilot, but on Real Reviews by Lipscore. For current service reviews please see https://equestrianstockholm.com/pages/service-reviews Equestrian Stockholm offers a Unique Selection of Riding Wear and Accessories for both horse and rider ☆ Inspired by Powerful Women ➤ Where Riders meet Fashion!

4,6

Uitstekend

8K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super tevreden!

Een damesschoudertas besteld en deze een dag eerder ontvangen dan was vermeld.
Zelden een artikel ontvangen wat zó geweldig en verzorgd verpakt was. De tas voldeed compleet aan mijn verwachtingen. Een geweldig bedrijf, chapeau!

25 juni 2025

Toppers

Goed bedrijf met goede service en uitstekende kwaliteit producten. Het retour beleid is was omslachtig in deze tijd, maar alles wordt netjes geregeld.

10 september 2024

Goed gecommuniceerd toen er iets toch…

Goed gecommuniceerd toen er iets toch niet op voorraad bleek te zijn.

22 augustus 2024

Hi,

Thank you for taking your time to write this review! We are very happy to hear that you are satisfied with our products.

Greetings,

Super kwaliteit!

30 augustus 2024

Greetings,

Ik vind jet retouren heel lastig

Ik vind jet retouren heel lastig

20 augustus 2024

Hello,

Thank you for taking the time to write this review! We will of course take this with us into the future. Feel free to contact our customer service at info@equestrianstockholm.com if you have any questions or need help making a return.

Goede mooie producten!

8 augustus 2024

Hi,

Thank you for your lovely review. We are very happy to hear that you like our brand and are satisfied with our products.

Team ES

Goede kwaliteit en uitstekende service

Mooie producten van goede kwaliteit. Een aantal van mijn producten kwam vlak na mijn bestelling in de sale en ik heb met support hierover gebeld. Zonder problemen kreeg ik het verschil in kosten gecompenseerd. Ze zijn goed bereikbaar en heel hulpvaardig. Zeker een aanrader.

26 juni 2024

Hi,

Thank you for this lovely review! We are happy to hear that you are satisfied with our brand!

Have a lovely day.

Team ES

Product was goed en van goede kwaliteit…

Product was goed en van goede kwaliteit voor de prijs. Bestellen en retourneren ging simpel. Levertijd is wel langer dan oorspronkelijk aangegeven.

8 juli 2024

Hi,

Thank you for taking your time to share your thoughts. Happy to hear that you've had a good experience with purchasing from our brand.

Kind regards,

Super fijne website

Komen goed de afspraken na en snelle levering

26 juli 2024

Hi,

Thank you for taking the time to leave this review. How nice to hear that you are satisfied!

Zeer klantvriendelijk en behulphaam

Zeer klantvriendelijk en behulphaam. Snel antwoord en oplossing aangeboden.

15 juli 2024

Top merk en kwaliteit

Ze laten je netjes weten wanneer het op gestuurd wordt en hun producten zijn van top kwaliteit, echt een op merk🤩

24 juli 2024