Dygtigt og godt havearbejde . Kom samme dag efter telefon kontakt, Gav en fornuftigt overblik og forslag til udførelsen Rimelig priser Behagelige og imødekommende Arbejde blev udført meget... Toon meer
Kan godt anbefales! Vi har brugt Er-Gartner for at rydde op i en for nylig overtaget hus/have, hvor havearbejdet har været forsømt. Vi fik ryddet buske, renset fliser, klippet hækken ind, nedfæld... Toon meer
Punktlige. Kommer til aftalt tid God kommunikation, spørger godt ind til kundens ønsker. Flink, høflige betjening Rolige Kompetente godt overblik over opgaven. Opgaven udført virkeligt prof... Toon meer
Rigtigt fint arbejde,fast pris og flinke mennesker og det gik super hurtigt. Så vi var glade og tilfredse. Vi fik lavet lidt af hvert nedlæggelse af bed, plantning af hæk, fræsning af stubbe.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hvad kan Er Gartner tilbyde? LØSNINGER TIL ENHVER HAVE Vi tilbyder en professionel løsning af jeres grønne opgaver Er-Gartner har 22 års erfaring i bagagen, og leverer individuelle løsninger af anlægsopgaver. Vi er Jeres garanti for godt udført arbejde til attraktive priser – og så holder vi altid vores aftaler. Vi arbejder med både grøn vedligeholdelse, større samlede anlægsopgaver og vinterberedskab, så har I brug for en professionel og seriøs anlægsvirksomhed til et eller flere projekter, så kan vi hjælpe.
Denemarken
- ergartner.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super fin behandling fra start slut og
Super fin behandling fra start til slut og meget søde gartner i Er-Gartner ApS kan klart anbefales til andre
Vi har fået klippet våre hæk
Vi har fået klippet våre hæk af ER Gartner. Det har været en meget god oplevelse og der var en godt kontakt og super service.
De holder sine aftaler og kommer til tiden. Resultatet de har lavet er meget godt og pænt ryddet op også :-)
Kan anbefales :-)
Pålidelige
Pålidelige, hurtige og effektive, selv i regnvejr 😊
Fremragende arbejde.
Fremragende arbejde.
Alt aftalt havearbejde udført upåklageligt
Anbefaler☺️
Meget venlige og effektive gartnere
Jeg skulle bl.a. have beskåret to store træer, hvor det viste sig at det var pænere at få skåret dem længere ned end jeg først havde bedt om. Det blev gjort uden ekstra beregning og det var tydeligt at mærke, at er-gartner vægter tilfredshed hos kunden højt. Anbefaler☺️
Grundigt og veludført arbejde
Grundigt og veludført arbejde
Vi har været meget tilfredse med Er-Gartners arbejde. De klippede hæk og beskar et træ. Alt blev som aftalt og især oprydning of fjernelse af afklip var meget grundigt.
Vi vil besemt indhente tilbud fra dem næste gang vi har et have-projekt, og hermed en anbefaling til andre der overvejer.
Sådan sikke en effektivitet
Sådan sikke en effektivitet, 3 mand i 10 timer og min have står skarpere end nogensinde før, for der er finish på den også. - tak for hjælpen
Rigtig god service kan klart anbefale
Rigtig god service kan klart anbefale
Er-Gartner jeg ville bruge Er-Gartner ApS fremover tak for den gode service ☘️☘️☘️☘️
De kom som aftalt og prisen var som…
De kom som aftalt og prisen var som aftalt. Veludført arbejde. Ville bruge dem igen.
Udført til punkt og prikke
Trods rigtig møgvejr med kraftig regn blev den aftalte opgave (træbeskæring) alligevel udført til punkt og prikke og til den aftalte pris.
Super flot arbejde
Super flot arbejde - til den aftalte tid og pris. Vi er super tilfredse med det arbejde som ER-Gartner har lavet.
Fantastisk oplevelse!
Vi havde besøg af nogle fantastisk søde mennesker, som virkelig gik i detalje med beskrivelsen af opgaven og udførte et fejlfrit stykke arbejde, og lidt ekstra detaljer i haven her og der.
Vi havde relativt meget der skulle laves i en stor have, og da jeg er meget skeptisk med nye folk, valgte vi nogle få af de foreslåede opgaver for lige at se kvaliteten an.
De kom på prikken den dag vi havde aftalt, de var hurtige, effektive, ryddede op efter sig selv, søde, venlige og holdt den aftalte pris.
Jeg kan kun anbefale dem - de skal helt klart lave resten for os, og forhåbenligt længe ud i fremtiden.
godt arbejde
de overholder alle aftaler, laver et fint stykke arbejde og det er flinke folk
Fin hækklipning
Hurtig aftale - grundig arbejde med at klippe min hæk ned og ind - perfekt oprydning bagefter - godt samarbejde
Super flinke og professionelle fyre
Super flinke og professionelle fyre. Der er kun 5 stjerner, men hvis jeg kunne havde jeg givet flere!
Er-gartner er hurtige
Er-gartner er hurtige, effektive og leverer et pænt resultatet. De går meget op i, at kunder er tilfredse, og gør derfor i min optik lidt ekstra ud af det, med en opfølgning efter endt arbejde.

Antwoord van Er-Gartner ApS
Hvad skal man ellers kræve for 5 stjerner ?
Vi fik det vi havde aftalt, til den aftalte faste pris, på det aftalte tidspunkt.
Pænt og ordentligt lavet. Ingen skader på noget andet og forbilledlig oprydning og afrydning.
De er fleksible, behagelige og fornuftige at snakke med, selv når man ikke helt ved hvad alting hedder, eller hvordan et Tulipantræ egentlig bør se ud, når det har det godt.
Prisen er fornuftig. Så hvad skal man ellers kræve, for at give 5 stjerner?
Er-Gartner udførte arbejdet til UG
Er-Gartner udførte arbejdet til UG og overholdt vores aftaler - kan bestemt anbefales!
Effektivt og godt arbejde hver gang.
Effektivt og godt arbejde hver gang.
Lugning af ukrudt, hækkeklipning og afskaffelse af affald.
Lees meer over geverifieerde reviews.