Eriksson Advokater Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. I forbindelse med vores boligkøb har teamet hos Eriksson Advokater været en kæmpe hjælp gennem hele processen. Vi har følt os trygge fra start til slut... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været super glade for Anders og Camilla, som virkelig har hjulpet os igennem et boligkøb - der var mange udfordringer på vejen, men dem fik Camilla og Anders løst til perfektion. Kæmpe anbefali... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik anbefalet Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig, efter ejendomsmægleren gjorde os opmærksomme på, at vi kunne kontakte dem. Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Advocatenkantoor
  2. Notaris
  3. Coach
  4. Echtscheidingsadvocaat
  5. Erfrechtadvocaat
  6. Advocaat vastgoedrecht

Geschreven door het bedrijf

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super professionelt

Super professionelt fra start til slut. Vi havde et utroligt behageligt samarbejde ved køb af lejlighed. Uundværlig og effektiv gennemgang af dokumenter der for os ville være uoverskuelige og tidskrævende. Tusind tak indtil næste gang ;-)

1 juli 2023

Kære Cathrine og Mujib,

Mange tak for jeres pæne anmeldelse og ligeledes tak for et rigtig behageligt samarbejde. Det har været en fornøjelse at assistere jer ifm. købet af jeres lækre lejlighed!

I er altid velkommen og med ønsket om en fantastisk sommer til jer.

Indtil næste gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5/5, dem bruger vi fremover!

Imødekommende, grundig og yderst professionel!

Vi gjorde brug af Eriksson Advokater som vores boligrådgivere, og vi oplevede en service og rådgivning af allerhøjeste kvalitet.
Alle aspekter blev forklaret og gennemgået på et niveau, der var forståeligt for alle, og vi oplevede virkelig at der blev brugt tid på vores sag.
Vi blev kyndigt vejledt, og processen var ekstremt effektiv, og vigtigst af alt skabte de en følelse af tryghed for os.

Mange spørger sikkert sig selv: "Har vi virkelig behov for en boligrådgiver?"
Det gjorde vi i hvert fald, og vi er meget glade for, at vi valgte det alligevel.

Eriksson Advokater gennemgik samtlige dokumenter og fandt flere punkter, der førte til, at vi gjorde brug af advokatforbeholdet og annullerede handlen - selvom det var en meget svær beslutning.

Vi vil gerne sige STOR tak til Anders, som virkelig gav os den hjælp, vi havde brug for!

22 mei 2023

Kære begge,

Det er skam mig der takker for et yderst behageligt samarbejde - desværre lidt for kort, men det gør vi noget ved næste gang!

Og stort tak jeres pæne ord, de er meget værdsat.

Jeg glæder mig til at høre fra jer igen og ser frem imod at hjælpe jer når drømmeboligen er fundet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og god advokat.

At han altid var til at få fat i. Det var han både på hverdage, weekend og endda helligdage. Han gav altid kompetent rådgivning, og man kunne altid tale med ham om hvordan og hvor ledes man skulle gøre i forbindelse med min bodeling.

15 mei 2023

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse og de fine stjerner !

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med din sag og det glæder mig, at du har været tilfreds med mit arbejde.

Du er altid velkommen og du ønskes en fantastisk sommer.

Super tilfreds.

Super tilfreds.

God vejledning til en fornuftig pris.

Vil helt sikkert benytte Anders igen, hvis der skulle blive brug for en advokat en anden gang.

8 mei 2023

Kære Nicolai,

Tak for anmeldelsen og dine pæne ord.

Det glæder mig du(I) har været tilfredse med mit arbejde og I er altid velkommen hvis behovet opstår.

Rigtig god sommer til jer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders er den skarpeste advokat

Anders er den skarpeste advokat indenfor fast ejendom. Med en skarp gennemgang og procesbehandling, så bliver man aldrig i tvivl om det juridiske. Fedt, at han har taget skridtet som selvstændig - det bærer han godt. ;-)

2 mei 2023

Kære Sebastian,

Med skarpe klienter er det jo en nem sag ;)

Tak for tilliden, de flotte kommentarer og ikke mindst det gode samarbejde, jeg ser frem imod mange gode år med jer i stalden.

BH.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skarphed og service udover det sædvanlige

Jeg lærte Anders at kende gennem hans gamle virke i Invictus advokater og har sidenhen fulgt ham til Eriksson advokater. Efter 3 bolighandler med Anders’ advokatbistand kan jeg konstatere, at Anders er yderst kompetent og professionel samt har et servicegen udover det sædvanlige. Vi havde problemer med finansieringen i vores bank, hvorefter Anders på eget initiativ satte gang i sit netværk, for at hjælpe os i mål med handlen.
Derudover har Anders stor viden og erfaring inden for ejendomsjura, hvilket giver en enorm tryghed fra start til slut. Der er altid ekstra opmærksomhed på detaljer, så der ikke er nogen uoverenstemmelser eller skjulte faldgruber.

Endnu en gang tusinde tak for hjælpen Anders - vi glæder os allerede til næste gang !

1 mei 2023

Kære Kasper,

Skønt du fandt frem til mig i mine nye omgivelser og det er en fornøjelse at arbejde med dig.

Selv tak :) og du er altid velkommen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og kvalificeret bistand ifm. salg

Anders var utrolig behagelig og hurtig med bistand ifm. vores salg. Han kan varmt anbefales til andre.

22 maart 2023

Kære begge,

Tak for jeres anbefaling, den værdsættes.

Og tak for samarbejdet - Jeres indledende arbejde gjorde det jo nemt for mig.

Rigtig god sommer til jer begge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionel og behagelig…

Meget professionel og behagelig tilgang. Vi blev mødt med stor forståelse og der var altid plads til spørgsmål. Det var rart, at hele sagsforløbet kunne foregå i vores eget tempo.

18 april 2023

Kære begge,

Stor tak for de pæne ord og tak for et rigtigt behageligt samarbejde.

Det var en fornøjelse og I er naturligvis altid velkommen.

God sommer til jer begge :)

Bedste hilsner

One extremely satisfied customer

Am extremely satisfied at what has been the smoothest and easiest house purchase I’ve ever experienced. Eriksson Advokater, and more specifically Anders, have guided me through the whole process ensuring I understood everything and ended up with a contract that is well crafted. Not only that, the stress in the process was practically zero. I’m British and they even managed the extra complications that that entailed, I can recommend Eriksson Advocater most highly.

7 april 2023

Dear Russel,

Thank you for your kind words and recommendations, they are much appreciated.

And thanks for your trust and smooth cooperation. It has been a pleasure working for- and with you.

You are always welcome!

Best Regards

Professionel rådgivning og oplevelse

En fantastisk, professionel rådgivning og tryg oplevelser. Meget opsøgende, informativ, behagelig og imødekommende
Til hver en tid vil jeg selv bruge Anders, samt anbefale til venner og familie.

24 januari 2023

Kære Pia,

Mange tak for de rosende ord, de er værdsat.

Og stor tak for et meget behageligt samarbejde.

Eriksson Advokater