4,3

Uitstekend

Piraten op Texel 🏴‍☠️

Prachtige escapekist met leuke, uitdagende puzzels!

We hebben de kist gehuurd om te spelen tijdens ons weekje weg. Een perfecte invulling voor een regenachtige avond.

Het thema is goed uitgevoerd en alle puzzels passen binnen het thema. De pirates of the carribean playlist die we er zelf bij aan hebben gezet zorgde ervoor dat we er helemaal inzaten!
(Misschien kan dat er bij? Een scancode voor een bijbehorende spotify lijst?)

De puzzels waren uitdagend. Er zaten puzzels tussen waarvan we het concept nog niet kenden. Leuk! Als redelijk ervaren escaperoomspelers hebben we het boekje met hints wel eens moeten raadplegen om eruit te komen.
Uiteindelijk hebben we de kist ‘opgelost’ met nog 1 minuut speeltijd over!

Zeker een aanrader.

4 juni 2025

Een echte aanrader!

De escape kist was heel leuk om op te lossen, de puzzels waren leuk en goed doordacht. Door het piraten thema wordt het een echte ervaring!
De moeilijkheidsgraad is heel goed in balans en het contact met de maker was fijn.
Echt een aanrader!

21 maart 2025

Superleuke kist voor gevorderde puzzelaars 🦜

Het was een superleuke escapekist. Ziet er heel mooi uit & tot in de puntjes verzorgd en in thema. Best wel even een uitdaging voor ons als geoefende puzzelaars. Het was fijn om hem thuis te kunnen doen op een moment dat ons uitkwam. Afstemming over het huren, brengen en halen van de kist ging heel goed en relaxed. Echt een aanrader!

Nu we deze opgelost hebben, kijk ik uit naar de volgende :)

17 februari 2025

De escape kist was uitermate leuk om te…

De escape kist was uitermate leuk om te doen. De ervaring van gezellig samen puzzelen, raadsels oplossen en creatief denken. Het thema gaf een logische relatie tussen de raadsels. De uitvoering van de kist was goed verzorgd zowel qua uiterlijk als aan de binnenzijde met de attributen. Een aanrader voor een gezellige avond avontuur.

4 januari 2025

Een ware schat!

Een dikke aanrader!

Toen de kist gebracht werd zijn we meteen bezig gegaan. Het is erg mooi en goed in elkaar gezet. De reis is best pittig en we waren wel wat tips nodig maar uiteindelijk zaten we er lekker in en hebben we de kist kunnen voltooien. Al met al een hele leuke ervaring binnen het comfort van je eigen huis.

17 januari 2025

Avondvullende uitdaging!

Na een aantal echte escaperooms gedaan te hebben leek het mij leuk om dit ook eens thuis te ervaren, en dat is zeker gelukt! Samen met 2 vrienden hebben we de kist gehuurd en het oplossen was een echte uitdaging. Na 1 uur en 3 kwartier waren wij de trotse bezitters van het doel van de kist, die ik om spoilers te voorkomen hier uiteraard niet noem ;). De kist zit goed in elkaar en ik raad hem 100% aan om hem eens te proberen!

8 januari 2025

Gave escapekist in Beilen

Deze escapekist was ontzettend leuk om te spelen. De puzzels waren gevarieerd en pasten allemaal goed binnen het thema. Bij ieder vak dat open ging waren we weer geïntrigeerd door alle spullen die er uit kwamen.
Het was best pittig! We hebben twee hints gebruikt.

27 november 2024