Kinderprinsessenfestijn Reviews 10

4,4

1. Entertainer

Voor een magisch prinsessenfeest bij jou thuis of op locatie!

4,4

Uitstekend

Top kinderfeestje met een geweldige prinses

We waren voor onze dochter op zoek naar een kinderfeestje. Het was haar eerste kinderfeestje dus hadden we gekozen om het thuis te vieren met een paar meiden die ze graag wilde uitnodigen. We kwamen via marktplaats terecht bij Anoeska van kinderprinsessenfestijn. Het contact was erg fijn en ze legde ons uit waar we uit konden kiezen. We hadden gekozen voor Elsa en een een programma samen gesteld. Wat hebben de meiden genoten van alles. Het was ons zo goed bevallen dat we nog twee keer een kinderfeestje hebben gehad met prinses Elsa en ook een keer met de unicorn prinses. Onze meiden vonden het geweldig en hun vriendinnetjes ook. Dus twijfel niet als je een prinses zoekt voor op het kinderfeestje van je dochter of zoon.

3 juli 2024

Onvergetelijk feestje vol plezier, creativiteit en magie 🦄🌈🌟

Onze dochter werd 6 jaar en tijdens haar kinderfeestje kwam de Unicornprinses op bezoek. Een lekker vrolijke persoonlijkheid met een sprankelende outfit. Er werd geknutseld, geschminkt, gezongen en gedanst en een fotomoment als afsluiting van een onvergetelijk feestje. Ook het contact naar aanloop van het feestje verliep prettig, duidelijk en snel. Kortom, een aanrader!

9 juli 2024

Een overgetelijk feestje!

Twee keer hebben wij een heuse prinses op het kinderfeestje van onze dochter mogen ontvangen. De eerste keer was dit prinses Elsa, de tweede keer werden we vereerd door een bezoek van Doornroosje.
De kinderen gingen gelijk helemaal mee in de betovering, mochten cupcakes versieren, kleuren, spelletjes doen, dansen en werden prachtig geschminkt! Met al die mooie toetjes moest er natuurlijk ook nog een foto worden gemaakt samen met de prinses.
Nu 2 jaar later praat onze dochter nog steeds over Elsa die sneeuw had getoverd! En ook over Doornroosje horen we ook nog stees mooie verhalen.

25 mei 2024

Unicorn prinsessenfeestje

Vorig jaar een super leuk kinderfeestje gehad. Het was het allereerste kinderfeestje van onze dochter, ze heeft er zo van genoten! Een echte prinses die op haar feestje komt, welk meisje wil dat nou niet!
Alle kindjes waren op hun gemak bij de Unicorn prinses. Kortom een echte aanrader!

22 mei 2024

Heel erg leuk kinderfeestje gehad met prinses unicorn

Heel erg leuk kinderfeestje gehad. Prinses unicorn kwam langs, de kinderen waren eigenlijk al meteen onder de indruk. De prinses heeft 2.5uur allemaal leuke dingen met ze gedaan. Totaal ontzorgd feestje geweest. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

25 mei 2024

Prinses Elsa was op het kinderfeestje!

Prinses Elsa was op het kinderfeestje van ons dochtertje. Was een leuke middag hebben we gehad; we hebben cakejes versierd, er werd geschminkt, gedanst en er werd nog een leuke foto gemaakt. Voor herhaling vatbaar.

7 oktober 2024

Kinderfeestje met Elsa

Vorig jaar een kinderfeestje gehad met Elsa voor onze 5 jarige dochter. Elsa zag er prachtig uit en de meiden waren verrast met de komst.

Van te voren een op maat minder af gesproken, heel fijn contact gehad en gehouden in de aanloop van het feestje.

De jarige en de andere kindjes hebben genoten. Het was een geslaagd feestje waar de jarige nog steeds over praat🎈

22 mei 2024

Super fijne ervaringen

Wij hebben 2x een verschillende prinses geboekt via Kinderprinsessenfestijn en wij zijn super enthousiast.

Het contact met Anoeska verloopt erg fijn en duidelijke afspraken zorgen voor een geslaagd feest. Hoe zij omgaat met kinderen is echt fantastisch, het zorgt voor een onvergetelijke ervaring en een flinke glimlacht op de gezichtjes.

Kortom een aanrader voor ieder kinderfeest

12 oktober 2024

Een perfect Doornroosje feest

Wij hebben een onwijs leuk Doornroosje feest beleefd, de kinderen waren helemaal onder de indruk. Anoeska neemt de tijd en gaat heel liefdevol met de kinderen om. Echt een aanrader voor elk klein kind die eens bezoek van Doornroosje zou willen hebben 🩷

26 mei 2024

Unicorn party met de unicorn prinses 💜

Voor de unicorn party van onze dochter kozen wij voor de unicorn prinses, het was een waar succes! Samen cupcakes versieren, schminken en dansen en zingen. Allemaal op de foto en de jarige kreeg een prachtige ring welke ze nu nog draagt! Wij raden dit feestje zeker aan!

22 juni 2024