Jeg bestilte en vanilje matcha med EKSTRA vanilje sirup i for sødmen, jeg fik min matcha og der var kæmpe store klumper med matcha pulver i og den var slet ikke lavet ordenligt- da jeg så gik op og sp... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvordan kan det være, at uanset hvor man besøger Espresso House, Rådhuspladsen, Vimmelskafte, Tivoli toiletterne virkeligt klamme, men desværre nødvendige at besøge en gang imellem.man må vel kunne fo... Toon meer
får "personalet" ingen "uddannelse" eller kursus i kundebetjening hos Espressohouse? I Waves stod der to bag disken og stirrede forvirrede på kaffemaskinen, mens jeg stod og ventede i lang tid..... d... Toon meer
Godt udvalg. Dyr kaffe. Pæne medarbejdere. Grimme priser. Ingen letmælk hele weekenden og heller ikke mandag morgen selvom der ligger en 7-11 på den anden side af foyeren, der sælger letmælk. La... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gratis email tjeneste - Danmarks populæreste!
Contactgegevens
Appen er langsom og betaling kan aldrig…
Appen er langsom og betaling kan aldrig gå igennem..
Not friendly, arrogant
I ordered a Frappucino caramel and the girl here in Odense /Rosengårdcentret was not friendly... I asked her about brown sugar and caramel sirup on the top, like Starbucks has. She said, that it's not possible. Then I waited and waited and I saw the girls talking around, but didn't work. After 5 minutes, I asked her, if she maby forget my order? She didn't answered and began than to prepare my shake. No sorry, no smile... Just an arrogant face. I said that I don't need the plastictop, but I want the brown sugar on the top. I asked about her name, than she smiled for the first time... Her name was Caroline😡
62 kr? 🤬
62 kr. for en kaffe latte? Der er altid rigtig mange.mennesker hos jer, og alligevel sætter i jeres ågerpriser endnu højere op. Nu må I altså godt lige tage en slapper, og så sætte priserne ned igen. Der er ingen undskyldning for, at jeres priser er gået gennem skyerne, og nej I kan ikke bruge inflation og tiderne som undskyldning 🤬
Rødovre centrum
On Sunday I went to Rødovre centrum, I bought two coffees and the bagel promotion, he did not apply the discount and in addition to having claimed the guy who served me did wrong the process refund and I had to pay again for the bagel. I’m still waiting for my money on my bank account. Very bad attention, nobody knows how to bring a good customer service.
Kunne ikke indløse gyldig gavekort
Jeg har fået et gavekort til kaffe og kage på Espresso House, igennem MobilePay. Jeg besøger caféen og ønsker at indløse mit gavekort. De 2 ekspedienter der stod i butikken vidste ikke hvordan man kunne indløse det, og jeg måtte gå uden kaffe og kage!!
Vi har lige været en tur i Sverige
Vi har lige været en tur i Sverige, hvor vi i en Espresso House fik café latte med saltkaramel. Den kostede 62 svenske kroner.
Idag var vi i Fields, hvor vi atter fik lyst til café latte hos Espresso House. Her var prisen 62 danske kroner, hvilket er en overpris på næsten 20 danske kr i forhold til kursforskellen.
Det kunne være dejligt med en fornuftig forklaring på prisforskellen.
Ækel espresso
Espresso house i Lyngby Storcenter. Betjening ok, men espressoen var halvkold og smagte af brændt gummi. Never again.
Kan ikke tilknytte dankort til…
Kan ikke tilknytte dankort til abbonnoment. Stået på en uge. Stadig ingen problemløsning i sigte trods firmaets størrelse. Pinligt. Ergo 1 stjerne.
Espresso House Kongens Nytorv
Espresso House Kongens Nytorv:
Altid dejlig kaffe, virkelig gode mennesker der laver den og altid afslappende omgivelser og være i, når man skal studerer. Et sted der er mindst 100% til at anbefale.
Fint med abonnement
Hvor jeg dog savner Baresso!
Hvor jeg dog savner Baresso. Jeg undre mig over om jeres ansatte får et barista kursus inden ansættelse, eller bare prøver sig frem? Jeg bestilte sidst en Cortardo og fik en cappuccino der iøvrigt smagte forfærdelig med dårlig steamet mælk. Ikke pengene værd. Jeg tror at kaffen på jobcenteret er til at foretrække, da den smager lige så hæslig - men den er tilgengæld gratis.
Tak fordi I altid svarer pænt og…
Tak fordi I altid svarer pænt og hurtigt, hvis man kontakter jer.
Jeg kommer meget ofte hos jer. Flere gange om ugen og jeg nyder det. Er der noget, som ikke er ok, er de altid søde til at lave ny drik uden sure miner.
Eneste minus, er rengøringen halter. Ligemeget hvilken man besøger.
Og så at det er umuligt at sidde ude, som ikke ryger
Rigshospitalet
Godt udvalg. Dyr kaffe. Pæne medarbejdere. Grimme priser.
Ingen letmælk hele weekenden og heller ikke mandag morgen selvom der ligger en 7-11 på den anden side af foyeren, der sælger letmælk. Lamper over disk er tilstøvede med guirlander - og så endda på et hospital.
Til den pris må man forvente en højere standard. Også selvom man ikke har konkurrenter på stedet.
For dyrt i forhold til kvalitet
For dyrt i forhold til kvalitet
Vi bestilte en kaffe med et skud vanilje i og en the, samlet pris var 85 kr. og det lignede noget man selv havde taget med i en termokande. Min the bestod i et the-brev og en kop varmt vand, som jeg betalte 36 kr. for. Det er helt ublu, når det bare er et the-brev, der har kostet maksimalt 1,5 kr. i indkøb. Det lille skud vanilje til kaffen kostede 8 kr., der var ikke engang servietter eller lille småkage med, som man ellers får andre (også billigere) steder.
Da vi satte os ned i cafeen trak det ind fra to døre. Endte med at lukke den ene dør, men personalet havde åbnet døren til hovedindgangen (ved rulletrapper). Folk sad i store vinterjakker, men det lod personalet åbenbart ikke mærke til.
Absolut ikke pengene værd!
(Espresso House Odense Vestergade)
Ågerpriser hos Espressohouse…
Jeg har været fast kunde hos Espressohouse i flere år, og har egentlig været godt tilfreds!!
Nu har de sat prisen op fra 46 kr. Til 54 kr. for en kop Cappuccino! Det er en merpris på 17,4% I er da rablende gale! Man skulle tro der er diamantstøv i Jeres kaffe! I har lige mistet en fast kunde, der nu skifter til Starbucks! Det er åger!
Vil bestille en mellem latte men kunne…
Vil bestille en mellem latte men kunne ikke få den da jeg kun havde kontanter
Møj beskidt over det hele
Møj beskidt over det hele , hvordan kan man drive en forretning sådan
Aldrig…
Aldrig…. Som i ALDRIG har jeg været et sted hvor der var så beskidt… Ad
Caféen var nusset, det flød med skrald da skraldespanden var propfyldt.. troede jeg havde set det værste imens vi drak vores halvlunken latte og chokolade… MEN.. toiletterne var dog det værste, 2 cm skidt på den hvide vask, 5 cm vådt papir på gulvet som blev slebet med ud i caféen og langs kanter hobede der sig skidt op ( gammelt skidt vel at mærke )
Aner ikke den direkte adresse, men denne lå på Strøget i Kbh
Kommer kl 19:15 for at få en kop kaffe
Kommer kl 19:15 for at få en kop kaffe. Vi ber om kaffen i kopper da vi vil sidde og nyde den i kaffebaren.
Kaffen bliver så serveret i pap krus. Vi får at vide De er ved at lukke,og de skal nå at vaske op
EspressoHouse Hovedbanen.
EspressoHouse Hovedbanen.
Dårlig kaffe, dårlig stemning, og total mangle på viden om alm. service..
God service tror jeg slet ikke at de ved eksisterer, når De ikke formår at udfør øjenkontakt, eller simple sætninger som fx “Hej” eller “Hej, lige et øjeblik”, så vi som kunder, ved at de er blevet set.
Kunden foran mig havde vente i 5min. uden nogen form for kontakt. 🙈
Jeg selv igen, da De blev irriteret over, at jeg spurgte om vi snart kunne bestille.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.