Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Går hellre hungrig än äter här mer, har gett espresso house flera chanser men senaste två åren har något hänt. Ofräscha varor, senaste exemplet: en baguette som jag skulle värma när jag kom t jobb så... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiewinkel
  2. Koffiebar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Espresso House är nordens ledande coffee shop-varumärke med över 400 coffee shops fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

1,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I witnessed a very uncomfortable…

I witnessed a very uncomfortable situation today at Espresso House Tivoli.

I was seated a bit further away, but could clearly see and partially hear what was happening. A family of three, including a young child, was sitting quietly trying to enjoy a small meal together.

At one point, the woman went up to the counter with her sandwich to ask about something regarding her order. From what I observed, she approached the situation calmly and respectfully.

However, the staff’s response seemed dismissive and unprofessional, and the situation escalated unnecessarily. The staff then called security from Tivoli Gardens, publicly singled the family out in front of other guests, and accused them of creating problems.

From my perspective, this did not reflect what I had seen. The family remained calm and did not raise their voices. Despite this, they were confronted, embarrassed in front of everyone, and ultimately asked to leave.

The way this was handled was disproportionate, unprofessional, and deeply uncomfortable to witness. It reflected very poorly not only on the café staff, but also on the manager and the security involved.

I will not be returning. This level of service and handling of guests is completely unacceptable. I strongly suggest reviewing and properly training staff, as well as how situations like this are managed moving forward.

25 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte en rugbrødsbolle med tomat og…

Købte en rugbrødsbolle med tomat og avokado hos Espresso House i Rødovre C. Desværre var det en meget skuffende oplevelse, da bollen var total smagsløst og man kunne slet ikke smage hverken avocado eller tomat og der manglede salt og andre krydderier. Jeg bad om lidt salt men det havde de ikke.
Et ellers sødt og venligt personale og god kaffe.

16 maart 2026

Concur smagte dårligt

Købte en chokolade coccie til 30 kr på Odense banegård espresso House. Den var helt smattet ud og smagte virkelig dårlig at et eller andet som havde været i samme ovn - som IKKE var kage men noget pizzagtigt. Føj ! Kan absolut ikke anbefale at købe noget der. Sådan et sted tager man jo ofte kagen med og kan derfor ikke klage når man sidder i toget .

28 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mersalg mersalg mersalg

Espresso House i Slagelse.
Super søde piger der arbejder her. Men mersalg på den måde at være så leflende og nærmest lade som om at gøre kunden en tjeneste og spørge: “skal der ikke lidt ekstra sirup i” osv osv, uden at oplyse at det koster hele 8 kr ekstra.
Naturligvis er det forventet at der kan forekomme en merbetaling, men når der hverken bliver hentydet eller sagt noget om betaling, er det svært for forbrugeren at gennemskue. Herudover ikke at oplyse om de forskellige størrelser på drikkevarer, men blot at taste de største ind er også en mærkelig forrentningsform.

Herudover vil jeg som en provisionslønnet butiksarbejder selv, anbefale at der ikke bliver talt højlydt om mersalg samt hvor pressede medarbejderne er over den konkurrence om flest solgte cookies gør dem.

19 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik en meget hård sandwich efter den…

Fik en meget hård sandwich efter den blev varmet i vejle Espresso House. Kunne ikke bide i den og fik lov til at få en anden, til mindre pris end den anden. Dog fik jeg ikke penge tilbage og kommer ikke her igen. Jeg nævnte det flere gange og fik en undskyldning for at jeg skulle vente- og uden held. Kommer Aldrig her igen.
Prisen er dyrt når maden og service er dårligt. Derfor kun en stjerne.

6 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en coocies 30 kr var så blød at…

Købte en coocies 30 kr var så blød at den på ingen måde var vær at spise den røg direkte i skraldespanden.
Men personalet var super søde de kan jo ikke gøre for det.
Det var så anden gang jeg var der som gæst og det blev så sidste gang

2 februari 2026

Engang var kaffen god

Engang var Espresso House et sted, hvor man kunne få en god, fyldig, rund og stærk cappuccino a la dem, man får i Italien. Men noget har ændret sig. De sidste to gange, jeg har været på Espresso House i Lyngby og Hillerød, har cappuccinoen været en slem skuffelse: Tynd, kedelig kaffesmag; man mærker slet ikke koffeinen, og mælkeskummet har en bismag. Desuden var kaffen ikke ordentlig varm. Alt dette for 52 kr.!
Tror I ikke, at kunderne kan smage, at I sparer på kvaliteten???

29 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har desværre heller ikke noget godt…

Jeg har desværre heller ikke noget godt at skrive om Espresso House. Fordi jeg er medlem af Ældresagen får jeg rabat. Men da der ikke står noget om rabatten kun gælder mig eller om jeg kan give en kop kaffe til min veninde og få rabat på den kop jeg giver hende står der intet om. Vi skrev til hovedkontoret og de skrev, at naturligvis gælder rabatten på de drikke jeg køber og betaler. Men selvom jeg sagde det til ekspedienten (EH, Søborg) sagde hun at de udtrykkeligt havde fået at vide at det kun gjalt den der var medlem. Der må være noget galt med kommunikationen 😡.

18 december 2025

Kaffe i fields i stuen

Har en kæmpe undring .Hvorfor har i gummi handsker på ? De bliver brugt til at lave kaffe,tage brød ,det er godt .
For derefter at tage imod penge ,give retur ,gå på lageret og pakke kasser ud og tage opvasken .Ked af at sige det ,det er kejserens nye klæder.

15 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Espresso House i city i dag søndag den…

Espresso House i city i dag søndag den 5 oktober
Der er tre på job to går hvor den ene snakker i telefon den anden i baglokale
Folk bliver ikke ekspederet og der er kø
Synes det vildt dårligt

5 oktober 2025

Jordens ringeste service!!

Espresso House, Herning Centret

Efter et par er blevet ekspederet, går pigen tilbage for at tilberede en anden ordre som er en takeaway. Ikke noget med at bruge 2 min. på at ekspedere en ny kunde, da jeg står der som den eneste kunde ved skranken på dette tidspunkt. Der går en anden medarbejder rundt og rydder op, som åbenbart heller ikke vil ekspedere men hellere rydde op. De to unge mennesker snakker sammen og ignorere fuldstændig at der står en kunde og venter. Jeg har meget svært ved at forstå hvorfor den ene medarbejder som rydder op, ikke kan bruge 2 min. på en ekspedition. Jeg stod som sagt som den eneste på det tidspunkt. Den unge mand ser mig, men virker fuldstændig ligeglad. Jeg spørg om jeg kan få noget betjening efter at have stået og ventet et stykke tid. Den kvindelige ekspedient siger, ja lige når jeg er færdig. Og så fortsætter det ellers med snakkeklubben og at man bliver glemt og ignoreret, som om man bare kan få lov til at stå der mens de snakker. Ingen service overhovedet. Sidste gang jeg sætter mine ben der. Heldigvis findes der andre dejlige steder med meget bedre service.

6 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.