Købte en rugbrødsbolle med tomat og avokado hos Espresso House i Rødovre C. Desværre var det en meget skuffende oplevelse, da bollen var total smagsløst og man kunne slet ikke smage hverken avocado e... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en chokolade coccie til 30 kr på Odense banegård espresso House. Den var helt smattet ud og smagte virkelig dårlig at et eller andet som havde været i samme ovn - som IKKE var kage men noget piz... Toon meer
Engang var Espresso House et sted, hvor man kunne få en god, fyldig, rund og stærk cappuccino a la dem, man får i Italien. Men noget har ændret sig. De sidste to gange, jeg har været på Espresso Hous... Toon meer
Går hellre hungrig än äter här mer, har gett espresso house flera chanser men senaste två åren har något hänt. Ofräscha varor, senaste exemplet: en baguette som jag skulle värma när jag kom t jobb så... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Espresso House är nordens ledande coffee shop-varumärke med över 400 coffee shops fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.
Contactgegevens
Stockholm, Zweden
- dk.espressohouse.com
Jeg er stor fan af Espresso House
Jeg er stor fan af Espresso House, dog er jeg ikke fan af at skulle køre efter det 😵💫🤪 Ønsker mig en Espresso House i Horsens 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Espresso House Kolding Storcenter
Espresso House Kolding Storcenter
uopmærksomt personale, vi står 3 mand i 3-4 min og venter, en af os må ud til køkken og fortælle at vi venter, vi får bestilt kaffe og sat os ved bordet.
en anden kunde som er ved at forlade cafeen fortæller at vores kaffe står oppe på disken, og at hun håbede at den ikke var kold.
Overpriser selvom du går en lille kop.
Se min anmeldelse under deres DK side.
Kun ét kundetoilet.
Har nydt en kop kaffe med en god veninde i EH Badstuegade, Aarhus. Godt besøgt, men der er kun ét toilet. Vi stod i kø længe.
Ellers alt OK ☕️
Espresso house lalandia Rödby
Espresso house lalandia Rödby. Nekades att använda espresso house appen, så kunde inte använda mig av aktuella erbjudanden och kuponger.
Mest sløve og uoplagt personale.
Mest sløve og uoplagt personale.
Ingen tvivl om at de ikke nyder at være i branchen.
10 min på at lave 2 kopper kaffe, til grin.
Espresso house lalandia
Girls at espresso House at Odense St
Girls at espresso House at Odense St. Are really lazy, they gave us our cakes all cold and hard in a box when we were sitting at the restaurant, things arent cheap for doing that Way, after they Sit with their telephone to chill at the couch ..
De står ikke klar til åbning
De står ikke klar til åbning på Vimmelskaftet, mega dårlig service fra en medarbejder Simon, lignede en der lige var vågnet, intet stod klar
Vi vil gerne rette en helt speciel tak…
Vi vil gerne rette en helt speciel tak til Mona, der arbejder I Espresso House I Lalandia I Rødby. Vores 2-årige datter var helt forgabt I hende. Mona tager sig tid til gæsterne og viser reel interesse I dem. Samtidig passer hun sit arbejde effektivt. Mona var en oplevelse I sig selv! Jeg håber, I vil give vores tak videre til hende!
Forskel på samme bestilling i 2 forskellige afdelinger samme dag. Det ene sted ingen toilet, det andet en ubeskrivelig beskidt toilet.
Vi var først på EH Østerport, den varme kakao var rigtig god!
Da der ikke var noget toilet på EH Østerport eller på stationen drog vi mod EH Nørreport. Her var den samme varme kakao en slatten og smagsløs oplevelse. Toilettet var så beskidt at man mistede lyst til at være der. Bordene var beskidte og gæster ryddede selv efterladt service da der ikke var rene borde, selv om der ikke var kunder ved disken.
Virkelig dårlig app og kundeservice
Virkelig dårlig app. Og deres kundeservice svarer efter flere uger, når man skriver til dem omkring problemer. Når enhver lille restaurantkæde kan have en fungerende app, så er det ubegribeligt, at en stor kæde som Espresso House ikke kan.
For dyrt i forhold til kvalitet
For dyrt i forhold til kvalitet
Vi bestilte en kaffe med et skud vanilje i og en the, samlet pris var 85 kr. og det lignede noget man selv havde taget med i en termokande. Min the bestod i et the-brev og en kop varmt vand, som jeg betalte 36 kr. for. Det er helt ublu, når det bare er et the-brev, der har kostet maksimalt 1,5 kr. i indkøb. Det lille skud vanilje til kaffen kostede 8 kr., der var ikke engang servietter eller lille småkage med, som man ellers får andre (også billigere) steder.
Da vi satte os ned i cafeen trak det ind fra to døre. Endte med at lukke den ene dør, men personalet havde åbnet døren til hovedindgangen (ved rulletrapper). Folk sad i store vinterjakker, men det lod personalet åbenbart ikke mærke til.
Absolut ikke pengene værd!
(Espresso House Odense Vestergade)
Besøgte Espresso House Kronen Vanløse
Besøgte Espresso House Kronen Vanløse. Bestilte 2x cappuccino, en fuccacia og en snurre begge dele til deling, altså skåret over.
Skulle lige have app til at virke på min nye mobil. Betalte, fik cappuccino, men så havde de glemt resten. Min fuccacia stod ved ovnen og ventede. Den unge dame kikkede flere gange på mig og lignede en der tænkte: Hvorfor sætter du dig ikke og drikker din cappuccino. Måtte selv gøre opmærksom på min fuccacia. Så fik jeg den, men ikke min snurre. Hun vente sig om, hvorefter jeg spurgte til min snurre. Begge dele havde jeg bedt om at få skåret over, men det måtte jeg bede om igen.
Mens jeg ventede, var der klager over manglede shot i en Latte. Kunden fik sin shot, efter megen argumentation.
Generelt et lidt gnaven og træt servering. Næste gang går jeg i lavkagehuset.
Espresso Houses app er heller ikke for god
Espresso house Esbjerg plads til forbedring
Espresso house Esbjerg betalte 36 kr for en lille "kop" alm kaffe som var halvvarm og ikke smagte af noget ,det må kunne gøres bedre ..jeg fik senere samme dag en fantastisk kop kaffe (stor kop ! ) ikke langt fra jer til 31 kr .så det kan lade sig gøre. Hvis man ligger i den gode ende af prisen for en kop kaffe ,så skal man også levere dette , det har man absolut ikke gjort denne gang
Espressohouse i lyngby
Espressohouse på lyngbyhovedgade…
Fin kaffe og kage, bare ærgerligt at det skal ødelægges af toiletter der er så sindssyg klamme. Intet til tørre sig i hverken hænder eller bagdel.
Ingen rengøring i dagesvis var tydeligt. Super nederen :-/
Jeg var på Espresso House på Østerport…
Jeg var på Espresso House på Østerport Station i går for første gang. Deres cappuccino var elendig. Desuden var der temmelig koldt i lokalet. Det var en virkelig skuffelse. Jeg ved ikke om deres kaffe er samme dårlige kvalitet i deres andre cafeer, men jeg vil ikke gøre et nyt forsøg.
Espresso House Viborg
Espresso House Viborg
Espresso House Viborg er nok den bedst espresso House i kæden ude tvivl fantastisk service + at drikkene er de lidt dyre priser værd 100% kæmpe anbefaling
Jeg er i tvivl om man må have sin baby med…
Jeg er i tvivl om man må have sin baby med på EspressoHouse kaffebarer......
I dag - 19.09.22 oplevede jeg det mange nyfødte forældre frygter rigtig meget, nemlig at tage på cafe for første gang med sin baby.
Det skulle vise sig at være en RIGTIG dårlig oplevelse, meget mere end jeg havde forventet.
Min baby (2 mdr. gammel) og jeg sætter os i en sofa hos EspressoHouse for at få noget at drikke og baby skal have mad. Min baby græder de første 30 sek. da vi kommer ind og derfor sætter vi os ned først. Pludselig skruer personalet så højt op for musikken at nærmest ingen kan hører hvad de selv tænker... Alle kigger på mig, fordi alle godt ved hvorfor de har skruet så højt op for musikken. Heldigvis går en kvinde op til personalet og spørg om de vil skrue ned igen.
- Vil EspressoHouse overhovedet have at man har sin baby/barn med på deres kaffebarer?? Det var i hvertfald sidste gang jeg sætter mine fødder der. Sikke en ydmygelse jeg oplevede.
Imens musikken blev skruet ned skyndte jeg mig ud af caféen med mit grædende barn på armen!
Sidder i Espresso House i Fields med…
Sidder i Espresso House i Fields med min familie, egentlig et hyggeligt sted og venligt personale, men I burde være opmærksom på at musikken og lydniveauet skal afspejle stedet og stemningen. Musikken var alt for høj, hvorfor ikke spille noget passende cafe musik i stedet?🙂.
Alt for ofte udsolgt havremælk
Jeg er normalt stor fan af espresso House men nu er det ret ofte på kort tid jeg har oplevet at havremælk er løbet tør og jeg først får det at vide efter betaling. Jeg forstår ikke hvorfor der ikke bare stilles ekstra meget havremælk på lager, da det er langtidsholdbart. Flere og flere kunder vil have det. Kom nu espresso House! I kan godt …
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.