Købte en rugbrødsbolle med tomat og avokado hos Espresso House i Rødovre C. Desværre var det en meget skuffende oplevelse, da bollen var total smagsløst og man kunne slet ikke smage hverken avocado e... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en chokolade coccie til 30 kr på Odense banegård espresso House. Den var helt smattet ud og smagte virkelig dårlig at et eller andet som havde været i samme ovn - som IKKE var kage men noget piz... Toon meer
Engang var Espresso House et sted, hvor man kunne få en god, fyldig, rund og stærk cappuccino a la dem, man får i Italien. Men noget har ændret sig. De sidste to gange, jeg har været på Espresso Hous... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Espresso House är nordens ledande coffee shop-varumärke med över 400 coffee shops fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.
Contactgegevens
Stockholm, Zweden
- dk.espressohouse.com
Jeg kan virkelig godt lide Espresso…
Jeg kan virkelig godt lide Espresso House i Søborg, der er god stemning og rigtig sød betjent. Dejligt man kan få koffeinfri kaffe. Kan desværre kun blive tre stjerner pga standarten på toilettet.
Min veninde blev syg af dårlig croissant
Virkelig hyggelige omgivelser, men med yderst stressende musik, der virker malplaceret og får een til at ønske, at man aldrig var gået derind .
Min veninde købte 1 croissant og 2 kopper chokolade med skumfiduser til os.
Da jeg så min veninde begynde at spise af sin croissant var min første tanke "LAD VÆRE". Jeg observerede dårlig mørk klistret salat og undlod desværre at kigge mere på hendes indtag.
Følgende morgen fortæller min veninde mig, at hun i et halvt døgn har været ramt af diarre og IKKE har spist andet end croissanten, der havde en udefinerbar dårlig smag. Jeg fik en slet samvittighed over, at jeg ikke straks advarede hende.
Som nævnt... stedet fremstår hyggeligt. Personalet kigger ikke een i øjnene. Priserne er i den grad til den dyre side i forhold til det, der bliver serveret.
I og med at det IKKE er muligt at komme telefonisk igennem, ser jeg ikke anden udvej end at skrive en anmeldelse, så andre ikke skal få samme oplevelse. Desværre kan jeg læse, at vi ikke står alene.
Jeg håber her igennem på en opfølgning.
Jeg har skrevet flere mail
Jeg har skrevet flere mail, men i besvare dem ikke.
Jeg får ingen Fika point ved køb, står stadig på 8 point selvom jeg har købt kaffe og andre ting for mange penge.
Sidste mail vedhæftet jeg dokumentation for køb til over 200 kroner men stadig ingen point. Lavt sat skylder i mig mellem 12 og 16 point......og det er lavt sat.
Kunde klub og min bare.
I svindler og bedrager jeres kunder så vandet driver. Hvis der ikke snart sker noget fra jeres side vil der blive rettet henvendelse til forbrugerombudsmanden, samt til aviser så problemet kan blive belyst offentlige
Espresso House Rosengårdscenter
Jeg kommer der faktisk jævnligt, men synes det er faldet betydeligt i kvalitet. Det er efterhånden hver gang at jeg kommer for at få en laktose fri Iced latte eller chai latte så er der udsolgt af laktose fri mælk. Meget ofte har de heller ingen rene krus og man får derfor sin kaffe, chai latte eller kakao i et pap krus. Dette synes jeg er træls, når man netop går på kaffe bar for at undgå en kaffe to go. Hvis det skal være ekstra godt, så er det når der heller ikke er nogen skeer eller gafler så man tilmed skal spise kage med en træske
Ofräscht
Går hellre hungrig än äter här mer, har gett espresso house flera chanser men senaste två åren har något hänt. Ofräscha varor, senaste exemplet: en baguette som jag skulle värma när jag kom t jobb så nu såg jag den ouppvärmd: Salladsbladen var vissna nästan lite upplösta, brödet var stenhårt, minst en dag gammalt, mozzarellan smakade nästan lite härsket. Matsalladerna har blivit snåla och ibland ofräscha på liknande sätt. Tyvärr, kan inte äta här mer, förr var det värt pengarna men nu känns det som man nästan riskerar att bli matförgiftad av gammal billig mat.
Very good breakfast from Espresso House…
Very good breakfast from Espresso House Søborg. Thanks a million.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! Espresso House i Lalandia. Ingen service, der stod brugt service på stort set alle borde som vi selv måtte flytte og de ansatte havde i hvert fald ikke kunderne i fokus. Vi bestilte 2 x pasta bolo til vores børn, tapas tallerken og fish and chips. Pastaerne over overkogte og smagsløs kødsovs, brødet fra tapas tallerken smuldrede og dyppelsen til fish and chips var der meget lidt af. Der fulgte en lille bøtte (1cl) ketchup til hver pasta og da vi efterspurgte mere, koster en ny bøtte (1cl) kr. 6 pr. stk. det var generelt virkelig en dårlig oplevelse og der spiser vi aldrig igen!
Tåkrummende pinlig service på kbh H
To teenagepiger ekspederede men havde for travlt med at sludre med hinanden til at betjene kunderne. De fnisede hånligt af en kunde med italiensk accent. Beklager piger; det er ham og ikke jer der ved hvordan cappuccino udtales. Tåkrummende pinligt.
Godt køb i Espressohouse på Københavns H…
Det var i Espressohouse på Københavns H i går morges. Jeg købte deres tilbud til at indtage i toget, en cafe latte og en surdejsbolle med ost til 59 kr. Betjeningen var hurtig og effektiv og venlig. Bollen med ost smagte himmelsk, sej krumme, sprød udenpå og osten god. Kaffen også helt ok. Det var en god morgen på toget til Sverige.
Har nu i to måneder forsøgt at få hjælp…
Har nu i to måneder forsøgt at få hjælp af deres kundeservice. De kan kun hjælpe via mai!!!
De svarer med 2-3 ugers interval og ingen fremgang eller hjælp.
Har en app konto som er låst og kan ikke bruge app.
Vildledende markedsføring og ekspedient der snød
Var på Espresso House i plantorama i Tilst i går (en mandag) og der var det fantastiske “monday offer”, hvor der stod man kunne få en kage OG en drik fra kortet til 40kr. Også tænker man det er da for godt til at være sandt: så jeg spørger ekspedienten om det kan passe man kan få en kaffe og en kage til 40kr hvor hun så siger ja.
Vi var to der skulle have noget, så jeg tænker naturligvis at det bliver 80kr for det har ekspedienten jo lige sagt. Næ nej, det blev 158kr så vi har reelt kun sparet rimelig lidt og faktisk købt en kage som vi ikke ville have gjort hvis det blev gjort klart for os, at det er 40 kr Per ting man fik. Virkelig vildledende markedsføring hvis du spørger mig og tænker i har snydt andre før og efter os. Og i situationen tør man jo ikke at sige noget fordi man føler man selv er skyld i det og naiv. Men helt seriøst hvor er det dårlig stil!!!!!!👎👎👎👎👎👎
Espresso House Vestsjællands centeret…
Espresso House Vestsjællands centeret Slagelse.
Bestilte en julelatte på laktosefri mælk og koffeinfri kaffe.
Den skulle være ekstra varm da jeg tit får lunken kaffe på Espresso House. Den var lunken, smagte ikke af kaffe og smagte overhovedet ikke af julelatte.
Jeg går op og klager. Og den unge pige sige f…. At koffeinfri kaffe ikke smager af noget, så derfor smager den ikke af kaffe. Jeg drikker koffeinfri kaffe hverdag, så det passer ikke. Men hun holdt fast. Så spørger jeg om jeg kan få lidt mere kaffe i, men så vil hun have jeg skal betale 15 kr mere. Så spørger jeg om hun kan komme alm. kaffe i, så skal jeg betale 15 kr mere. Så fortæller jeg den ikke smager af julelatte. Det giver hun mig ikke ret i. Så ender jeg med at bede om at få mine penge tilbage. Ingen service overhovedet. Og det er IKKE første gang jeg har oplevede det. Så nu er det SLUT jeg sætter IKKE mine ben i Espresso House mere. Spild af penge. Dårlig service, og tit sure medarbejder.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Vi besøgte caféen i Fields plan 1, en mandag kl 11.15. Der stod et skilt udenfor hvor de tilbød kaffe og surdejsbolle m. ost til kr. 59,-. Det bestilte vi, en med filterkaffe og en med cafe latte. Hun forlangte så 193 kr for det, hvilket undrede os, og vi henviste til skiltet. Det gælder kun til kl. 11 sagde hun. Vi blev så paffe at vi bare betalte. Hun skyndte sig derefter at fjerne skiltet. Medarbejderen havde også en kedelig attitude, hun svansede rundt i cafe'en, mellem kunder, med en kop et-eller-andet med et sugerør i som hun drak af mens hun satte en ung pige i arbejde........ vi kommer ALDRIG igen!
Amatør service
Amatør service, specielt deres online mail “support”
Låg kvalitet på sortimentet & Extremt…
Låg kvalitet på sortimentet & Extremt dyra !
Otrevlig personal, dålig service och låg kvalitet på sortimentet. Extremt dyra !
Københavns lufthavn
Københavns lufthavn - købte 3 pølsehorn og blev spurgt om de skulle varmes, vi sagde nej, da vi ikke tænkte at pølsen var iskold, og brødet så tørt, så de næppe har været bagt i dag eller i går. Spurgte om vi kunne få dem varmet, da de var uspiselige, men da vi havde rørt dem, kunne de ikke varmes.
Det var dog en af de værste dejklumper…
Det var dog en af de værste dejklumper af en croissant at være, jeg nogensinde sinde har fået - og så til den pris.
Stor skuffelse, det må I kunne gøre bedre.
De kan ikke lave “kaffe”.
De kan ikke lave “kaffe”.. og så tager de overpris for det de serverer.
Måske skulle de have åbnet et tøjbutik i stedet for denne såkaldte kaffe bar.
Sæt prisen ned og lær at lav kaffe osv.
Blev spurgt om det skulle være dobbelt cappuccino og sagde mej, men den var så stærk at jeg ikke kunne drikke det. (Østerport st)
Virkelig dyr kaffe i mikro kopper
jeg var i Espresso House city 2
jeg var i Espresso House d. 6-04-2024 med min lille familie. Mine drenge legede ikke på legepladsen, men på pladsen, hvor der plejede at være is. Vi ventede på min steddatter og hendes mor, så vi alle kunne nyde noget at drikke, mens børnene fik noget at slukke tørsten med.som vi altid plejer jeg fast kunde inde hos jer det har altid været en fornøjelse at shoppe og så kom og få en kaffe mens børne legede men det hele bliv hurtigt til et mareridt da vi blev mødt af en af jeres medarbejdere, der råbte af os og sagde, at vi skulle gå, hvis vi ikke bestilte noget. Jeg svarede hende, at vi lige skulle til at bestille, hvorefter hun højt sagde, at jeg havde siddet i 10 minutter, og at jeg og min søn skulle skride og ikke sidde på bordet, hvor alle folk omkring kiggede og så med. Jeg vil lige nævne, at min søn er 1 år gammel og kravler op af mig. Han er ikke gammel nok til at forstå ting, og han havde ikke sko på. Hun råbte og sagde, at det var klamt, og at vi skulle skride derfra. Jeg blev meget flov over hendes måde at snakke til kunder på og reagere så aggressivt og voldeligt over for mig. Min søn blev bange og begyndte at græde, og folk omkring mig kiggede, hvilket gjorde mig pinligt berørt. Jeg valgte at gå op til kassen for at konfrontere hende og fortælle hende, at det hun har gjort ikke er i orden. Jeg spurgte hende om, hvad hun hedder, og så sagde hun det skal jeg ikke blande mig og det ikke rager mig , der efter vælger min søns far at fortæl hende at hun skal snakke pænt og ordentligt til folk hvilket hun ignorere fuldstændig og køre løs , det skal love siges der er 2 andre på arbejde og de griber ikke situation an men bare vælger at kigge på folk derefter kommet op til os har sagt de skal nok vidne til episoden fordi det var overhovedet ikke okey . Alt dette har medført til at mig og min lille familie ikke vil træde ind i city 2 igen da min 6 år søn er blevet så skræmt af hele episoden .
Det sted vi elsket mest at tage hen for lege og få en kop kaffe .
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.