Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en vanilje matcha med EKSTRA vanilje sirup i for sødmen, jeg fik min matcha og der var kæmpe store klumper med matcha pulver i og den var slet ikke lavet ordenligt- da jeg så gik op og sp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan kan det være, at uanset hvor man besøger Espresso House, Rådhuspladsen, Vimmelskafte, Tivoli toiletterne virkeligt klamme, men desværre nødvendige at besøge en gang imellem.man må vel kunne fo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

får "personalet" ingen "uddannelse" eller kursus i kundebetjening hos Espressohouse? I Waves stod der to bag disken og stirrede forvirrede på kaffemaskinen, mens jeg stod og ventede i lang tid..... d... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Godt udvalg. Dyr kaffe. Pæne medarbejdere. Grimme priser. Ingen letmælk hele weekenden og heller ikke mandag morgen selvom der ligger en 7-11 på den anden side af foyeren, der sælger letmælk. La... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gratis email tjeneste - Danmarks populæreste!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

papbæger

Vi skulle ind og have noget at spise i Valby Spinderriet
vi skulle have 2 Cappuccino og noget brød , vi ville gerne have dem i porcelæns kopper men det kunne ikke lade sig gøre fordi de ikke havde fået vaske op sagde ekspedienten ,så vi gik igen ØV ØV Hilsen Freddie

15 september 2022

Elendige sandwich

Deres sandwich var fuldstændig uspiselige. Fyldet virkede som om det lige var kommet ud af fryseren, og bollerne var våde. Jeg måtte simpelthen spytte det ud igen. Men de får 2 stjerner for hyggelig indretning og god stemning

14 september 2022

jeg var i Kronen

jeg var i Kronen, fredag morgen der var sygdom og de åbnede senere, det er så okay... Men at de ikke ku finde ud af at betjene en og jeg blev ved med at vente selvom jeg havde scannede mit Premium abonnement ind og bestilt min Latte, blev jeg ved med at blive sat bag køen... uacceptabelt, jeg måtte til sidst sige det da jeg ikke skulle komme for sent på arbejdet.... Så ku hun lige pludselig ikke se jeg havde bestilt....HOLD OP HVOR BLEV JEG SUR... lige pludselig havde de heller ikke flere låg, meget uprofessionelt ....

9 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var i city 2 og skulle hygge med kage…

Var i city 2 og skulle hygge med kage og kaffe, vi ville have kanel snurre, på appen kunne jeg aktivere tilbud køb 3 og nr 4 gratis. 😉. MEN pris for en er 29 kr. Og der stod køb 2 for 40 kr,
Lidt hurtig hovedregning fortæller mig at hvis jeg bruger app, tørre de mig for 10 kr, jeg syntes det er MEGET USMAGELIGT. 🤬🤬

30 augustus 2022

luksusbrunch for 2

Vi var så heldige at få et gavekort til Smartbox, som vi valgte at bruge på at købe “luksusbruch for 2”. Vi valgte at bruge det på Espresso House. På forhånd kunne vi se, at det ikke var den mest spændende brunch, men det lød udemærket. Da vi bestiller vores luksusbruch, får vi at vide, at de ikke har skyr, hvilket de ellers sælger til alle tre udvalg. Derfor må vi vælge en kage i stedet. Vores brunch, der sælges som luksus, bestod af en lille juice i plastikflaske, en varm drik, et ingefærshot, en croissant og en muffin. Der var intet brunch over dette og intet luksus. Vi føler os snydt, og gik der fra sultne og med kvalme, fordi det kun var søde sager og meget drikkelse samt en fornemmelse af, at vi har spildt vores gavekort.

25 augustus 2022

Stakkels medarbejder

Stakkels medarbejder. 1 til at betjene Christianshavn. Vi ventede i alt 30 min på en islatte. Hun undskyldte allerede for ventetiden da vi havde stået i kø til at bestille, men hun tog så lige fem gæster efter, før hun gik igang med vores bestilling. Hun havde intet flow. Der var nogle kunder bag os, der var kloge og spurgte om hun var alene, for derefter at finde et andet sted.

17 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold nu op hvor er det for dårligt

Hold nu op hvor er det for dårligt.
Havde ønsket mig et kaffe abonnement. Min gamle mor går ned i jeres café i Torvehallerne hvor hun får fortalt at hun kan købe et fysisk gavekort som jeg selv kan indløse til et abonnement når jeg vil.
Jeg går en måned senere ned med mit gavekort for at få oprettet et special abonnement, men medarbejderen fortæller EFTER at have trukket pengene fra gavekortet og lagt dem ind på min app, at det ikke kan lade sig gøre at tilkøbe abonnementet på denne måde. Jeg skal derfor have fat i kundeservice. Der er ingen telefonisk kundeservice, kun en mail man kan skrive til. Det er nu næsten to uger siden jeg skrev første gang - og stadig intet hørt fra jer. Hold kæft hvor er det for dårligt. Både af medarbejderen der giver en gammel dame falske informationer om hvordan abonnementsystemet virker, og at man slet ikke kan komme i kontakt med jer. Jeg er meget skuffet.

26 juli 2022

Fisketorvet

Bliver hver gang lige forbløffet over hvor langsomt tempoet er. Jeg har kaffeabonnement og det undrer mig at det i denne butik aldrig kan betale sig at lave en forudbestilling.

7 juli 2022

Rødovre Centrum

Rødovre Centrum
Begge vores sandwich var uspiseligt tørre. De ansatte hverken ville varme dem eller give os penge tilbage, da vi havde taget en bid af dem.

7 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod i kø ... betalte, men fik aldrig kaffe

Stod i kø .... Bestilte.. stod i kø ... ventede, ventede endnu mere ... ventede lidt længere og måtte så gå UDEN KAFFE 😲... havde simpelthen ikke tid eller tålmodighed til mere ... 80 kr spilt ..... Det var for svært for de tre damer bag baren at klare mere end blot at tage imod bestillinger, jeg tror simpelthen aldrig jeg har prøvet at gå uden min "to go kaffe" før 😔

27 mei 2022

Fisketorvet

Fisketorvet. Har købt den mest kedelige lunkne isamericano til dato. Røg tilbage igen men ingen penge retur. Minus 1 stjerne herfra, hvis jeg kunne.

27 mei 2022

Kun 1 medarbejder

Jeg begriber ikke, at I kun har 1 medarbejder på job, en lørdag formiddag på Østerport station. Det kan I ikke være bekendt overfor medarbejderen eller jeres kunder.

23 april 2022

Manglende saltkarsmel

Hej!
Min mand og jeg besøgte i dag Espressohouse i Plantorama i Aalborg City Syd. De to unge personer der arbejdede der gjorde desværre ikke deres job godt nok idet de glemte saltkarsmellen i min mands cafelatte. De stod og pjattede og var ikke koncentrerede.
Vh Janne

17 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker espressohouse

Jeg elsker espressohouse. Har haft abonnement der det sidste halve år, og nyder bare at drikke min kaffe der.
Nogle dage er der meget travlt, og så må man vente op til 10 minutter på at få en kaffe. Og så er der dage, hvor der er for lidt sirup i min kaffe, og det beklager ekspedienten når jeg siger det til hende, men hun klarer det ved at putte den korrekte mængde i.

Jeg er meget forundret over, at anmeldelserne på TP er så dårlige, når jeg ud af de 1000-vis af gange jeg har været der, aldrig er gået der fra med en anden følelse end, at det er godt jeg snart skal have min kaffe derfra igen.

14 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Århus C - overfor Magasin.

Århus C - Jeg lavede en fejl med min kaffe bestilling. - 100% min fejl, men personalet i Århus var mega søde og fixede det uden beregning.

Og da jeg sagde tusind tak, så svarede personalet at det var dem som takkede for mit besøg…

Det er fanme bare god stil

9 april 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.