Ik belde de klantenservice van Estee over een poederblush die veranderd is van kleur rose kiss 202 powder blush. Ik had m via Bol gekocht met cadeaubon. Het antwoord van de dame was ja dat kan want w... Toon meer

ik heb een lippenpotlood gekocht van ongeveer 19 euro en het potlood viel er al uit bij het tweede gebruiken duur is niet altijd beter ik had een ander potlood al 15 jaar en dat is tot op de bodem... Toon meer

Slechte bereikbaarheid van de mensen die je kunnen helpen; via whatsapp laat men je weten niet te kunnen helpen met een klacht over een product en telefonisch krijg je wel iemand aan de lijn maar verv... Toon meer

1. Cosmetica winkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Cosmeticawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Discover Beauty at esteelauder.com, your destination for high-performance Skincare, Makeup, Fragrance, videos, more. Free Shipping & Returns

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze site als je iets wilt…

Waardeloze site als je iets wilt bestellen. In het verleden nooit problemen gehad met bestellen op de Estée Lauder site maar sinds kort lukt het niet meer. Bij de laatste stap betalen krijg ik een foutmelding. Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die gaf diverse oplosssingen aan zoals Google Chrome gebruiken, cookies verwijderen, op een pc ipv telefoon of iPad proberen te bestellen. Helpt niks. Is toch ook raar? Op andere sites kun je toch ook met je telefoon of iPad bestellingen plaatsen. Niet echt klantvriendelijk voor zo’n groot bedrijf. Ik las dat er hier meerdere klachten over zijn. Jammer, zo lopen ze een heleboel klandizie mis.

11 november 2021

Black Friday aanbieding

Black Friday aanbieding: Gratis flesje advanced night repair bij bestelling boven 69 euro.
Ondanks bedrag ruim over de 69 euro kwam het er niet bij. Van alles geprobeerd. Uiteindelijk Chat geprobeerd. Niemand beschikbaar. (savonds) Dag later geprobeerd (overdag) nog steeds niemand beschikbaar.
Vervolgens via contactformulier geprobeerd bericht te sturen. Pakt nederlandse postcode niet, met postcode format error. Van alles geprobeerd, hielp niet. Kon dus niks sturen. Dan maar 2x geprobeerd te bellen. Niet tussen te komen. Na 2x erg lang wachten maar opgegeven. Irritatie loopt hoog op, en besluiten uiteindelijk het maar te laten zitten. Bij een bedrijf wat zijn zaken zo slecht voor elkaar heeft willen we eigenlijk niks meer kopen. Paul Duinkerken.

1 december 2020

NIET HIER BESTELLEN! SLECHT BEDRIJF EN KLANTENSERVICE!

NIET HIER BESTELLEN! Afgelopen week hier besteld, zou hierbij zoals in factuur beschreven een giftje hier gratis bij krijgen. Nooit gekregen en een vriendin die na mij bestelde kreeg het wel! Hierover gebeld, een onbeschofte belgische klantenservice! 3 keren hebben ze de hoorn bij mij erop gegooid! Hierop een klachtenbrief gemaild naar Estée Lauder, zij hebben hier nooit op beantwoord. De artikelen dan maar retour sturen. Op de website staat er dat er in de doos een retourbon zit en het bij een UPS punt terug moest. Bij de doos zat er geen retourbon. Hierop gebeld. Zij gaven aan dat ik hun maar een mail moest sturen met al mijn gegevens en de artikelen en de reden van de retour. Ik gaf aan dat ik een bestelnummer had en waarom het niet makkelijker kan. Weer werd de hoorn erop gegooid! Nooit meer bestel ik hier en ik raad het iedereen af! Hadden ze mijn klacht netjes beantwoord, had ik het er ook erbij gelaten, maar voor Estée Lauder moet gewaarschuwd worden om deze online nooit aan te schaffen, naar je centjes kan je dan fluiten, mocht je je bedenken!

13 september 2018
Reviews in alle talen tonen. (27 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken