Estivant Vakanties Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Ben 3 x met Estivant op vakantie geweest allemaal top vakanties. Kinderen worden vermaakt extra activiteiten zijn leuk nette tent etc. Helaas moest ik dit jaar wegens prive omstandigheid annuleren. A... Toon meer

Samen met mijn 7 jarige zoontje kamperen wij op park Kuierpad, waar deze organisatie ook actief is. Het veld waar wij staan staat op ons na, leeg. De organisatie wou graag gebruik maken van on... Toon meer

Helaas een slechte ervaring. Schrijf deze review omdat estivant zelf de klachten over de reisleidster niet serieus neemt en alles geloven wat zij zegt zonder krotisch te bekijken wat er in zijn tota... Toon meer

5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Toon meer

1. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meeste informatie was heel duidelijk en…

Meeste informatie was heel duidelijk en overzichtelijk. Ik kon alleen niet goed vinden wat voor activiteiten er bij de vakantie inbegrepen zit. Het geen waar je extra voor betaald was duidelijk aangegeven, maar ik zocht naar wat meer duidelijkheid over wat dan inclusief activiteiten is.
Groetjes Anneloes

7 februari 2022

Antwoord van Estivant Vakanties

Goed punt Anneloes, daar moeten we iets aan doen. Bedankt voor de tip!

Prettige site.

Prettige site, ik kon snel vinden wat ik zocht. Wel zou het fijn zijn als je voordat je daadwerkelijk een boeking doet kunt zien wat de leeftijden zijn van de kinderen die meegaan. Hierdoor weet je of er voldoende leeftijdsgenootjes mee gaan en dat de kinderen dan makkelijker aansluiting zullen vinden.

6 februari 2022

Ongewenste marketing

De vakantie is nog geen 24 uur geleden geboekt en er zijn al twee marketingmails binnen gekomen. Ongewenst.
Antwoord op reactie:
Klopt, 1 marketingmail via singlereizen en 1 via jullie met de vraag om een review=ook marketing.
Voor de klant is er geen onderscheid, want het gaat om dezelfde boeking. Wellicht handig om daar iets over af te spreken. Ook de vraag om een review kwam veel te snel. De factuur was nog niet eens betaald.
Overigens heb ik na bovenstaand review een zeer behulpzame medewerker aan de lijn gehad.

5 februari 2022

Antwoord van Estivant Vakanties

Bedankt voor je feedback! En wat vervelend dat je ongewenste mailtjes hebt ontvangen. Ik heb even gekeken, maar als het goed is heb je van ons alleen een uitnodiging gehad voor deze review en een boekingsbevestiging. Verder zie ik dat je via een andere aanbieder (website) bij ons hebt geboekt. Kan het zijn dat daar de marketingmails vandaan komen?

Team Estivant Vakanties

Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op…

Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op vakantie, top organisatie. Nu voor het eerst skiën....en daar hebben we zin maar zorgde voor wat uitdagingen, omdat de kamer op aanvraag was en hotel vol, uiteindelijk is het opgelost. De reactie en hulp van de medewerkers is top, toch zou ik duidelijker communiceren dat er een kans bestaat dat het niet doorgaat, om teleurstelling te voorkomen. Verder nog steeds heel blij dat ik dit concept tegen ben gekomen. Ciao Pauline

3 februari 2022

Antwoord van Estivant Vakanties

Goed punt Pauline! Gaan we naar kijken. Veel plezier in de sneeuw!

Tot nu toe prima!

Tot dusverre is mijn ervaring met Estivant goed. Ze reageren snel en wijzigingen en fouten worden direct hersteld. Hopelijk beleef ik staks ook een onvergetelijke vakantie!

1 februari 2022

Ik ga al een paar jaar met Estivant mee.

Ik ga al een paar jaar met Estivant mee en voel dan ook een echte " zomerse gast".
De gezelligheid van gelijkgestemde. De leuke activiteiten en voor mijn dochter een leuke groep vrienden. Niets moet, maar heel veel lol. En super leuk Estivant team.

25 januari 2022

Boeking verliep vlot

Boeken ging vlot. De informatie over de reis was goed te vinden en de vragen die ik had werden telefonisch en via de mail snel beantwoord.

25 januari 2022

Top weken

Wij gaan dit jaar voor de 5e keer weg met Estivant. Het zijn altijd top weken, waar we het hele jaar naar uitkijken. Mijn dochter is nu 8,5. Ik vind de klantenservice ook altijd erg vriendelijk en behulpzaam!
Nicole

23 januari 2022

Wel beloven, niet leveren

De via de website geboekte tent bleek niet meer beschikbaar. Geen enkele coulance ondanks het feit dat ik dit niet had kunnen weten. Een paar dagen later was de website bijgewerkt en de beschikbaarheid wel zichtbaar.

22 januari 2022

Mooie en gezellige wintersportreis naar Lapland

Het was een hele mooie reis, naar Ruka in Lapland, Finland. Ruka is een wintersportdorpje dat s'avonds heel sfeervol verlicht is. De skipistes zijn niet zo lang als in de Alpen maar je kunt er prima skieen. Lapland is heel bijzonder om een keer geweest te zijn. Behalve skieen zijn er veel leuke dingen te doen, zoals wandelingen door de mooie besneeuwde natuur, een tocht op de snowscooter, een tocht op een slee getrokken door huskies, en een cursus ijsvissen. Wat de reis extra bijzonder maakte is dat we het geluk hadden om het Noorderlicht te zien. Dat was heel speciaal. We hadden een gezellige groep, de appartementjes waren prima in orde. De reisleiding deed zijn best. Al met al top!

22 januari 2022