ETS heeft vloer- en spouwmuurisolatie uitgevoerd. Waar gewerkt wordt vallen spaanders, maar daar heeft ETS zich uitstekend en van haar beste kant laten zien. En het eind resultaat mag er ook zijn. Bi... Toon meer
ETS heeft allereerst een prima opname van de situatie en een daarop gebaseerd aanbod gedaan. Het aanbod was to the point en erg competitief, en de uitvoering was sneller dan verwacht. Ter plaatse is a... Toon meer
ETS Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. ETS Isolatie houdt u warm in de winter, koel in de zomer.
Veldegge 39, 7468 DJ, Enter, Nederland
Goede communicatie en betrouwbaar.
Harde werkers
Binnen 2 weken van offerte tot afhandeling. Zeer nette mensen, een aanrader dit bedrijf!
Het daadwerkelijke isoleren werd netjes en zorgvuldig gedaan. Echter her zogenaamd spouwmuur "natuurvrij" maken is een lachertje. De dag voor het isoleren kwam er iemand langs, deze timmert in 3 minuten een gasbeton tegel en een plastic (ondefinieerbaar) ding aan de muur. Voor deze werkzaamheden durft men dan ook nog eens 500 euro te vragen.
ETS Isolatie is een complete ramp! Dit bedrijf houdt zich totaal niet aan afspraken. Deadlines worden voortdurend genegeerd zonder enige waarschuwing of uitleg. Ons project heeft hierdoor enorme vertraging opgelopen.
Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook hun betalingsverplichtingen niet nagekomen. Facturen werden herhaaldelijk niet op tijd betaald, wat ons veel extra kosten en ergernis heeft opgeleverd.
De onprofessionaliteit en onbetrouwbaarheid van ETS Isolatie zijn schandalig. Werk alsjeblieft NIET met dit bedrijf als je geen zin hebt in eindeloze frustraties en financiële problemen. Zoek een ander bedrijf dat wél weet hoe ze met klanten moeten omgaan en hun afspraken nakomen. ETS Isolatie is een absolute no-go!
Wij raden E.T.S. Isolatie niet aan.
Zij hebben aan onze woning in 2021 de spouwmuur geïsoleerd, de gevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd waar vanaf het begin problemen mee zijn.
Buiten het feit dat er onnodig isolatie materiaal en straalzand in de straat en bij de buren in de tuinen lag en niet is opgeruimd is het voegwerk slecht gedaan waarbij de voegen scheuren, eruit vallen en er vochtdoorslag is de woonkamer in.
Na diverse telefoontjes waarbij nooit terug is gebeld en divers mailverkeer met meerdere medewerkers werd ons beloofd dat er aan een oplossing werd gewerkt welke nog altijd niet aan ons is gecommuniceerd.
Omdat wij een aantal jaren geleden door hun met tevredenheid bodemisolatie hadden aangebracht, was de keuze voor ETS snel gemaakt.
De eerste afspraak voor de offerte verliep uitstekend. Ivm een uitbouw kregen wij 2 aparte spouwmuurisolatie, nl parels en Knauf Supafil. Na de overeenkomst gelijk een datum geprikt. Helaas werd deze datum niet gehaald vanwege een kapotte machine tbv de parels. Kan gebeuren en alle begrip. Helaas liet de reparatie een aantal weken op zich wachten.
Daarbij verliep de communicatie daarna erg slecht, of eigenlijk niet: we werden ondanks herhaaldelijk verzoek niet teruggebeld. Na een hele boze email werd dit uiteindelijk door een andere medewerker wel goed opgepakt. Na 2 maanden vertraging kwam men eindelijk de spouwmuurisolatie aanbrengen. De medewerkers werkten netjes en goed door. Het bijzondere was alleen dat ze enkel de parels kwamen aanbrengen; voor de Knauf Supafil moesten ze nog een andere keer terugkomen. Dit is niet door hen gecommuniceerd; deze isolatie hadden we dus allang kunnen aanbrengen via een aparte afspraak. Kortom: ze leveren goed werk maar hun communicatie en planning is erg slecht. Hadden wij dit van tevoren geweten, dan waren we allang met een andere partij in zee gegaan.
Prettig bedrijf. Hebben uiteindelijk ook geholpen bij de subsidieaanvraag. Alles naar wens
Na een prettig kennismakingsgesprek een opdracht gegeven tot het vullen van onze spouw en het compleet renoveren van onze begane grond. Er zou nog contact met ons opgenomen worden voor het maken van een afspraak voor de spouw, een andere voor een technische schouw en een 3e voor de renovatie. Na 2 maanden niets gehoord zelf contact op moeten nemen (meerdere keren moeten bellen/mailen voor reactie). Dit werd naar mijn inziens afgedaan met een smoesje dat degen van de planning zijn werk niet goed deed en er niet meer werkzaam was.
Bij het vullen van de spouw werd door een medewerker de trapleuning eraf gelopen die wij zelf konden repareren.
Bij de afspraak van de technische schouw is er niemand op komen dagen. Gelijk gebeld en te horen gekeregen dat er geen afspraak in de agenda stond. Onze vaste aanspreekpunt (die al lastig bereikbaar was) was toevallig ook ziek op dat moment. De directe collega zou erin duiken waarna ik een mail heb gestuurd met bovenstaande ter uitleg.
Hierop kreeg ik de telefonische reactie dat ik beter een ander bedrijf kon zoeken omdat er geen vertrouwen meer zou zijn. Blijkbaar lopen de zaken zo goed dat er niet harder gelopen word bij een offerte van 10k.
Ik zou dit bedrijf niemand aanraden met zo'n werkwijze en vingers wijzen naar andere maar zelf niets willen/kunnen oplossen!
Vorig jaar de vloer en spouwmuur laten isoleren. Was in eerste instantie tevreden over de wijze waarop alles werd uitgevoerd.Toen het in november j.l. kouder werd vond ik de vloer koud aanvoelen.
Ik ben in de kruipruimte gegaan om de aangebrachte laag schuim te inspecteren. Het leek toch niet helemaal voldoende te zijn, minder dan de toegezegde 15 cm laagdikte. Gebeld met ETS, en er werd vlot een afspraak ingepland voor inspectie en evt. bijspuiten.
Op de dag van afspraak hoorde ik dat de jongen die bij mij de kruipruimte had gedaan niet beviel en er niet meer werkte. De pompen gingen direkt aan en er is flink bijgespoten. Nu is de vloer ook lekker comfortabel. Wat een verschil.
Als klap op de vuurpijl kreeg ik volgende dag nog een schitterend Kerstboeket thuisgestuurd met dank dat het probleem goed opgelost was.
Ze gaan 13 januari ook naar mijn zus voor een offerte.
Ik was bang toen ik belde met mijn twijfels dat het een discussie zou worden. Maar dat was helemaal niet zo.
Er is adequaat gereageerd en uiteindelijk supergoed geisoleerd.
Wat een klantvriendelijke eerlijke oplossing. ETS een dikke pluim!
ETS, doet wat ze beloven.
Deskundige kijk op wat kan en nodig is, vervolgens prima overzichtelijke offerte.
Planning, nakomen van de afspraak en uitvoering dik in orde !
Een aanrader !
Geen afspraak mee te maken.
Isolatie is op zich redelijk gedaan, maar afspraak op afspraak afgezegd. Halve zij-tuin gesloopt bij gevelisolatie. Verder herhaalde het afzeggen en verplaatsen van afspraken zich bij het vullen van boorgaten die ze waren vergeten. De hoeveelheid 'spoedgevallen', 'apparaat stuk', 'ziekte' zijn niet tellen. Degene die steeds belt zou dat afbellen toch met enige(of juist veel?) schaamte moeten doen. Kortom onbetrouwbaar bedrijf voor wie afspraken nakomen heel erg moeilijk is.
Prima werk geleverd door Ardi en Ahmed die de vloerisolatie hebben gedaan.
De contacten met en uitleg door Est Isolatie waren goed en de afspraken zijn korrekt nagekomen.
Ik kan ze van harte aanbevelen.

Antwoord van ETS Isolatie BV
Ondanks dat de isoleerders vanuit het oosten van het land naar de Randstad moesten komen waren zij op tijd bij ons. Zij zijn meteen aan het werk gegaan en deelden hun tijd efficiënt in. Zij wilden bijvoorbeeld pas koffie op het moment dat de apparatuur stond warm te draaien. na het gereedkomen van het werk hebben ze de "rommel" netjes opgeruimd.

Antwoord van ETS Isolatie BV
Goed en duidelijk advies gekregen en uiteindelijk hebben wij onze woning uit 1930 laten voor zien van dak, vloer en spouwmuur isolatie welke keurig is uitgevoerd door de mannen van ets isolatie.
kortom wij zijn een tevreden klant en zitten er goed geïsoleerd bij deze winter.

Antwoord van ETS Isolatie BV
Snelle service, duidelijke afspraken, prima isolatiemateriaal. Niks te klagen, een tevreden klant hier!

Antwoord van ETS Isolatie BV
Tevreden over isolatie na werkzaamheden alles netjes achter gelaten tevreden klant

Antwoord van ETS Isolatie BV
Afgelopen week heeft ETS de spouwisolatie in ons huis verzorgd. Dit gebeurde naar volle tevredenheid. Betrokken en enthousiaste medewerkers, van sales t/m uitvoering een sluitend geheel! We hopen en verwachten veel profijt te hebben van de diensten van ETS!

Antwoord van ETS Isolatie BV
De offerte kreeg ik direct via de mail. De spouwmuur kon niet en vloer kan worden geïsoleerd, eerlijk advies. Op de afgesproken dag kwamen ze volgens afspraak en hebben netjes de vloer geïsoleerd. Tevreden over het uitgevoerde werk.