Afmetingen van de kleding komt overeen met wat aangegeven is bij het artikel. wel altijd bij elk artikel opnieuw nakijken, wat bij het 1 artikel een m is , moet je bij ander artikel xl nemen. Snelle... Toon meer
Dank en tevreden voor de correcte levering van mijn laatste bestelling, het kleedje ervan is te KLEIN en ik heb nochtans rekening gehouden met kleine maten en de snit van het kleedje ik bestelde e... Toon meer
Wanneer je niet zeker bent van de maat of van het model, koop je hier best niet. Iets terug sturen is heel moeilijk. Je krijgt hiervan ook geen bewijs. Dit is ondertussen al meer dan een maand gele... Toon meer
Heb vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Heb 7 verschillende Tankini’s besteld en ze waren echt top. De stof, materiaal en model waren uitstekend. Goede service en snel in huis. Eurala is een... Toon meer
Shopping for an outfit for work, a party or special event? At Eurala we have a wide range of your favourite dresses with shoes and accessories to match!
Hong Kong
Bestelling kwam pas na 6 weken , 2 kleden besteld zelfde maat het ene veel te groot en het andere te klein , kwaliteit heel slecht , stond vermeld %katoen was polyester , heb de moeite niet gedaan om te zoeken waar ik kon terugzenden , maar zal zeker nooit meer bestellen , en heb nog veel klachten van vrienden die soms helemaal niks ontvangen hebben , deze www. Zou best verwijderd worden
Ik heb mijn paket vandaag ontvangen, ben tevreden . Is snel gegaan Gr
Kan ik het adres krijgen om terug te zenden het is niet voor mij de bestelling was voor iemand anders aub
Na wat opstart problemen, waar ik eerder een negatief commentaar over gaf, ben ik nu van mening, dat Eurala, toch wel heel positief is.
De problemen werden keurig opgelost en mijn geld word terugbetaalt, omdat het artikel kwijtgeraakt is.
Dus: je kunt gerust bestellen bij Eurala!
Heel blij met mijn 2 bestellingen past perfect mij hoor je niet klagen top
Bestelling gedaan en na een paar dagen was het hier,ben er heel content van!
Idd heb ook een kleedje gekocht en geretourneerd omdat het te groot was . K heb t via de post gedaan en ze hebben bevestigd dat ze hun produkt terug hadden gekregen . ... k zou na 14 werkdagen mijn centen terug krijgen .... ondertussen 2 maanden verder en nog steeds geen geld teruggave gehad ! Dieven zijn he !
Fantastisch gewoon. Heb mijn bestelling vroeger ontvangen dan verwacht. Mooi afgewerkt kwaliteit. Ben zo blij voor het eerst pumps te kunne dragen die me passen. Heb namelijk heel klein maatje 34. Heb nog nooit pumps gehad die als gegoten zitten. En ze zitten nog zalig ook. Dank u. Ga zeker nog veel bestellen en niet alleen schoenen. De kleren zien er ook zo mooi uit.
Bestel hier nooit, heb een jurk bestelt op 4/7 en betaald en tot de dag van vandaag nog altijd niets ontvangen en we zijn nu 20/7😡 had het zelfs met spoed besteld! Daar gaan mijn centen dus😡 t’ is voor de eerste keer geweest, maar ook voor de laatste keer! Ben 40€ kwijt
Mijn eerste bestelling bij Eurala is goed verlopen . Ik had een vraagje en heb vlug antwoord gekregen ,een aanrader 👍🏼👍🏼👍🏼En op een week had ik mijn kleedje .
Mijn 2 kleedjes zijn gisteren aangekomen, mooie print, leuke stof, perfecte maat, kortom ik ben tevreden! (Eerste bestelling). De bestelling nadien verliep niet zo vlot. 1 kleedje was niet meer in voorraad, hiervoor kon ik via een link een betalingsregeling treffen, alleen werkte de link niet (dus geld kwijt). En sommige kleedjes leken helemaal niet op dat van de foto (andere stof en snit,.. kortom niets gelijkends). Ik zal hier wrs niet meer bestellen aangezien je op de foto's niet kan verder gaan.
op 12 mei een bestelling gedaan, vandaag 08 juli nog NIETS ontvangen, na veel op en neer ge-mail, vertellen ze doodleuk dat ik maar zelf met DHL contact moet opnemen, volgens hun is het pakkertje afgeleverd.
NOOIT bestellen we iets bij deze webshop en raad anderen sterk aan goed na te denken vooraleer ze bij EURALA iets bestellen.
EEN ZEER ONTEVREDEN EX-KLANT
Vorige week een bestelling gedaan en deze week al aangekomen. Had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.
De maten komen perfect overeen met de maattabel van de website
De bikini is zelfs qua kleur nog mooier dan op foto en super van kwaliteit 😊 👍👍
Heel content heel mooi schoenen passen maten kloppen en wachttijd drie weken ongeveer
5 weken wachten op mijn bestelling. 1 bloes is niet meer op voorraad en zou worden terugbetaald. Niets is minder waar. Uiteindelijk de resterende 6 bloezen gekregen, allen dezelfde maat besteld, maar 2 daarvan veel te klein en één die niet mooi was.
Alles mogen retourneren, zelf de kosten hiervoor moeten betalen en mijn 65€ die ik nog van ze tegoed heb. Wel, die zal ik mogen op mijn buik schrijven. Echte oplichters en maken dan nog reclame op Facebook ook! Onbegrijpelijk, een echte schande en nergens kan een mens naartoe om klacht tegen deze firma in te dienen.
F#ck Eurala 🤮
Als deze zaak wordt opgelost, dan zal ik dit ook vermelden.
Correcte levering , perfecte pasmaat en dus zeer tevreden ! Voor herhaling vatbaar ...
Ik heb voor de 1ste keer een bestelling gedaan en dat is vlot verlopen alles dik in orde . geen lange wachttijden ik ben super tevreden 👍👍🤗doe zo verder Eurala.dank u .
Héél tevreden over de kwaliteit en de levering van de bestelde artikelen. Precies zoals op de foto.
Heel tevreden. Ik bestel nog bij jullie. Heel stof stofje en mooi model.
Zelf heb ik op 4 juni 2 kleedjes besteld met SPOEDVERZENDING (binnen 4-6) dagen...
Vandaag zijn we 17 juni en heb ik nog steeds niks ontvangen!!
Wij hebben 15 euro verzendkosten betaald voor de spoedverzending, schandalig dus!