Banner for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK Reviews

102.293
TrustScore 4 uit 5

4,0

De step met accessoires werd binnen twee dagen geleverd 👍 Producten zien er op het eerste oog goed uit, maar is voor verjaardag in oktober!

Alles liep zoals voorzien. Product is ook wat er afgebeeld stond en daarbij een korting en een extra kado. Wat kan ik nog meer wensen. Zeker aan te raden bedrijf en hier voor herhaling vatbaar.

Ik krijg nu de vraag een review te schijven, echter is het product nog steeds niet ontvangen. Bij het bestellen extra betaald voor expres verzending. Nu 12 dagen verder en geen product. Helaas maakt E... Toon meer

Makkelijke bestelling, levering duurt enige tijd. prima step voor mijn kleindochter, ie er heel blij mee

1. Skatewinkel
  2. Streetwearwinkel
  3. Surfwinkel
  4. Wintersportwinkel

Over EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Euroskateshop (together with KiteDanmark and KiteNorge) is one of Europe’s leading online retailers of scooters, skateboards, surf, and snowboards.

• Founded in 2009

• We operate across 18 local domains and languages

• We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.

• With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

• Euroskateshop

A company with passion and dedication to extreme sports

Sports that we live and breathe for every day!
    Our company grew out of a desire to provide the best quality products for a reasonable price and thereby making the products available to everyone. We founded the company out of passion and dedication to extreme sports.

Our service

Help and guidance in different languages.

Help and guidance in different languages.
    We can provide you help and guidance in a few different languages, primarily english, danish, german, spanish and french.

Promotion box for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Sign up and get a FREE GIFT!

Join our newsletter and receive a free gift – just for signing up!

Goed

TrustScore 4 uit 5

102K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(102.293)

14.803 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede prijs en goede producten.

Goede prijs, snel verzonden en mooie producten.

15 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van onze producten 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Snelle levering en een mooi product.

Snelle levering en een mooi product.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met de prijs 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Een eerste bestelling

Een eerste bestelling en contact met jullie is positief. Mijn producten beantwoorden mijn verwachtingen en alles is perfect verlopen . Vlotte bestelling en levering.

15 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling perfect verlopen is en je producten naar verwachting zijn 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Goede producten, slechte bezorgdienst

Met pakket en inhoud zelf niets mis, wel met verzendmethode. GLS is enigste verzendoptie naar NL. door niet leveren van GLS is het pakket kwijtgeraakt, heb ik de gehele bestelling opnieuw gekocht en laten verzenden (omdat dit een kado was en ik voor bepaalde datum nodig had) en dit pakket is nooit geleverd bij afhaalpunt maar wel retour gestuurd door GLS. Gelukkig werd het 1e pakket na 6 dagen zoeken toch geleverd.
    Zou fijn zijn als er andere bezorgdiensten toegevoegd worden aan levering om dit te voorkomen.

8 juli 2026

Omdat alles snel en goed geregeld was…

Omdat alles snel en goed geregeld was ... en een top product...dus helemaal blij... dankjewel

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat alles snel en goed geregeld was en dat je tevreden bent met je product 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Fijne skeelers voor een goede prijs

Fijne skeelers voor een goede prijs. Snelle levering en goed verpakt. Ik zou direct weer bij euroskateshop gaan kijken als ik nieuwe skeelers nodig heb!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met je skeelers en dat de levering snel was en alles goed verpakt aankwam 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Ingeschreven voor een welkom cadeau

Ingeschreven voor een welkom cadeau. Welkomstcadeau niet beschikbaar, link in de mail werkt niet. Aangegeven bij de klantenservice. Wil hier niks in betekenen, behalve het antwoord,: kan je alsnog krijgen bij je volgende bestelling. Oneerlijk, jullie adverteren ermee en het werkt niet.
    Klacht 869000

21 juli 2026

top!! gls werkt alleen niet zo goed

Super! Terugzenden met GLS kost alleen geld.
    GLS was ook heel traag met verzenden en heel veel gedoe mee gehad.
    Maar niks mis mee met Euroskateshop, heel blij mee!!!

7 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met je aankoop 😊 We begrijpen dat je wat moeite hebt gehad met GLS, maar we waarderen je geduld. Hopelijk tot snel!

Ik heb mijn pakket nog steeds niet

9 juli pakket besteld. Zou binnen 3 dagen geleverd worden door GLS. Het pakket zou op het dorp worden bezorgd in een pakketomaat. Dat lukte niet. Ze gingen het bij een bezorgshop afleveren 10 km verder. Na dat het 3 keer niet was gelukt ben ik bij de shop gaan kijken. Die bleek 2 weken op vakantie te zijn en toch gaat er elke dag GLS langs om vast te stelllen dat levering niet lukt. Vervolgens heb ik GLS gebeld. Na een half uur had ik contact. Nieuw afleveradres afgesproken. Daar lukte levering ook niet. Toen zouden ze het weer bij een pakketautomaat afleveren. Is weer 2 keer niet gelukt. Het is nu 21 juli en ik heb mijn pakket nog steeds niet. Misschien is euroskateshop een prima zaak, maar de pakketbezorger GLS maakt er een puinhoop van. En als ik de recenties lees gebeurt dat wel erg vaak. Dat kost euroskateshop z'n goede naam. Ik snap niet dat ze dat accepteren.

9 juli 2026

Snelle levering, goed verzorgd product!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je geweldige review! Het doet ons goed om te horen dat alles snel is aangekomen en goed verpakt was 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Ik heb 14 juli een trampoline step…

Ik heb 14 juli een trampoline step besteld. Deze zou 16 juli bezorgd worden bij een pakketpunt. Echter werd aangegeven door gls dat dat niet mogelijk was. Ik moest hem bij een pakketpunt ophalen 20 min verderop. Echter was ik daar gisteren, nadat ik edn melding had gehad dat hij daar was, werd er gezegd dat het pakket er niet was. Nu ruim een week later nog steeds geen step. Wel een stuk moeten rijden voor niets. Nu geen idee waar het pakket wel is

Mooie, stevige step

Bestellen ging vlot. Vlug geleverd. Mooie roze step waar kleindochter heel gelukkig mee is!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je kleindochter zo gelukkig is met haar roze step 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Very good delivery.

Very good delivery.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Thanks for the great review! We're glad the delivery was fast and smooth 😊 Hope to see you again soon!

Goed product

Goed product

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je het product geweldig vindt 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Goed product met goede korting en vrij…

Goed product met goede korting en vrij snel bezorgd

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de korting 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Product super, verzending vervelend

Product en service vanuit de shop zelf is super! Alleen graag beter opletten op passende verzend verpakking. De doos was 2x zo groot als het product zelf waardoor pakketautomaat levering helemaal verkeerd ging en ik mijn pakket pas bijna een week later dan gepland mijn pakket had en de bezorgmaatschappij was vreselijk

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Het is fijn te horen dat je tevreden bent over ons product en service 😊 We begrijpen dat de grote verpakking tot vertraging heeft geleid, en we zullen erop letten om beter passende verpakkingen te gebruiken. Hopelijk werken volgende bestellingen beter uit!

Snelle levering - goede kwaliteit

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn dat de levering snel was en je tevreden bent met de kwaliteit 😊 We hopen je snel terug te zien!

2 maal de roze story city ride besteld

2 maal de roze story city ride besteld.
    Een keer voor bij mijn schoonmoeder en eenmaal voor onszelf. Beide steppen zijn beschadigd aangekomen. Gevraagd om een vergoeding omdat terugsturen nogal een belasting is. Geen reactie meer ontvangen. Zou er nooit meer iets bestellen.

10 juli 2026