Banner for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK Reviews

102.293
TrustScore 4 uit 5

4,0

De step met accessoires werd binnen twee dagen geleverd 👍 Producten zien er op het eerste oog goed uit, maar is voor verjaardag in oktober!

Alles liep zoals voorzien. Product is ook wat er afgebeeld stond en daarbij een korting en een extra kado. Wat kan ik nog meer wensen. Zeker aan te raden bedrijf en hier voor herhaling vatbaar.

Ik krijg nu de vraag een review te schijven, echter is het product nog steeds niet ontvangen. Bij het bestellen extra betaald voor expres verzending. Nu 12 dagen verder en geen product. Helaas maakt E... Toon meer

Makkelijke bestelling, levering duurt enige tijd. prima step voor mijn kleindochter, ie er heel blij mee

1. Skatewinkel
  2. Streetwearwinkel
  3. Surfwinkel
  4. Wintersportwinkel

Over EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Euroskateshop (together with KiteDanmark and KiteNorge) is one of Europe’s leading online retailers of scooters, skateboards, surf, and snowboards.

• Founded in 2009

• We operate across 18 local domains and languages

• We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.

• With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

• Euroskateshop

A company with passion and dedication to extreme sports

Sports that we live and breathe for every day!
    Our company grew out of a desire to provide the best quality products for a reasonable price and thereby making the products available to everyone. We founded the company out of passion and dedication to extreme sports.

Our service

Help and guidance in different languages.

Help and guidance in different languages.
    We can provide you help and guidance in a few different languages, primarily english, danish, german, spanish and french.

Promotion box for EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Sign up and get a FREE GIFT!

Join our newsletter and receive a free gift – just for signing up!

Goed

TrustScore 4 uit 5

102K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(102.293)

14.803 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles precies zoals omschreven

Alles precies zoals omschreven. De maattabellen hielpen enorm en de bestellingen waren relatief vlot binnen.

27 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles precies zoals verwacht was en dat de maattabellen je hebben geholpen bij het juiste formaat kiezen 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Goeie kwaliteit longboards

De longboards die ik heb besteld zijn beide keren hele goede kwaliteit geweest, ik heb alleen een tas ontvangen bij mijn laatste bestelling en die is defect aangekomen

10 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je positieve beoordeling en voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de longboards.

Het spijt ons dat de tas defect is aangekomen. We kunnen helaas geen eerdere reclamatie van je terugvinden, maar je bent van harte welkom om contact met onze klantenservice op te nemen en foto's van de defecte tas te sturen. Dan helpen we je graag verder.

goede site.

24 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze site goed vindt. We hopen je snel weer te zien! 😊

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering, mooi product

31 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en het product naar wens is 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

snelle levering en duidelijke communicatie

het bestelde wordt snel geleverd en gedurende het leveringstraject werd ik ruim voldoende op de hoogte gehouden van de status van het bestelproces.

16 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je goed op de hoogte bent gehouden 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Snelle levering, mooie step

23 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met je step 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Step je heel goed

Step je heel goed, mijn kleine kan niet gelukkiger zijn!

15 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je kleine zoveel plezier heeft van de Step 😊 We hopen je snel weer te zien!

Dit heeft goed kwaliteit

Goed kwaliteit mooi kleur zachte banden died ramen

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat je de kleuren en banden mooi vindt 😊 We hopen je snel weer te zien!

Alles prima

Alles prima

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn dat alles prima was 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Kleding uitstekend

Kleding uitstekend, maar a.u.b. een andere bezorger nemen. GLS is niet best.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kleding 😊 We zullen je feedback over de bezorger zeker doorgeven aan ons team. We hopen je snel weer terug te zien!

Stepje voor de verjaardag

Stepje gekocht voor de verjaardag van mijn kleindochter, ze is er super blij mee😀❗️

26 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je kleindochter zo blij is met de stepje 😊 We hopen je snel terug te zien!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede prijs.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je fijne review! Het is fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat de levering snel was met een goede prijs 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Duidelijke website

Duidelijke website, mooie producten, snelle verzending en product goed verpakt.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk vond, onze producten mooi zijn en dat je bestelling snel en goed verpakt is aangekomen 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Super service

Super service, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en snelle bezorging 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Kwaliteit en top service!

Goede service top product van goede kwaliteit.
    Mijn dochter is zeer blij met haar eerste Stuntstep.
    De verzending liep niet zoals gepland.
    Maar dat is niet de schuld van skate shop.
    Maar van GLS ik had betaald voor expres levering.
    Maar kreeg het te laat.
    Skate shop heeft wel spontaan de expres verzendkosten terug betaald.
    Helemaal top ik zou hier terug kopen.

8 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar eerste Stuntstep en dat we de verzendkosten hebben kunnen terugbetalen 😊 We hopen je snel terug te zien!

helm voor mijn ebike gekocht

Ik had een helm voor mijn ebike besteld.
    Het duurde wat meer dagen eerdat hij er was, wasrschijnlijk doordat ik in Nederlsnd woon.
    Masr ik ben blij met de helm en jullie verzending.
    Dankjewel.

13 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je helm en onze verzending 😊 We hopen je snel weer terug te zien!

Levering komt vanuit Denemarken, hierdoor duurde het ontvangen van het pakket ongeveer 1 week. Lichtjes in het achterwiel van de step deden het niet, kosteloos is er een nieuw wiel toegestuurd. Zeer goede service

9 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het vervangen van het wiel. We waarderen je geduld en hopen je snel weer terug te zien! 😊

nette vlotte afhandeling

nette vlotte afhandeling. Goed ingepakt en bij retourzending gaat het ook prima. Product echt netjes, helaas te groot. Vriendelijk mail contact gehad.

9 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen, van verpakking tot retourzending 😊 We hopen je snel weer terug te zien met de juiste maat!

De step is geweldig

De step is geweldig. Is drie klikken in elkaar gezet. Kleuren zijn prachtig. Bestellen was makkelijk, site werkt simpel en goed. Pakket werd bezorgd met GLS, dat is geen fijne bezorgservice.

16 juli 2026

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK

Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je van de step geniet en dat de site en bestelling makkelijk werken voor je 😊 We nemen je feedback over de bezorgservice ter harte. We hopen je snel weer terug te zien!