De step met accessoires werd binnen twee dagen geleverd 👍 Producten zien er op het eerste oog goed uit, maar is voor verjaardag in oktober!

Ik krijg nu de vraag een review te schijven, echter is het product nog steeds niet ontvangen. Bij het bestellen extra betaald voor expres verzending. Nu 12 dagen verder en geen product. Helaas maakt E... Toon meer
Makkelijke bestelling, levering duurt enige tijd. prima step voor mijn kleindochter, ie er heel blij mee
Snelle reactie en levering. Het bestelde product ziet eruit als op de website en is mooi en stevig. Product was goed verpakt en in goede orde ontvangen.
Founded in 2009
We operate across 18 local domains and languages
We have helped over 1 million customers get closer to their dreams.
With a product range of 50,000+ items, we offer one of the largest selections in the action sports world.

Help and guidance in different languages.

Uplandsgade 70, 2300, København, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Super snelle levering. Hele mooie rugtas. Veel ruimte en vakken. Mijn zoon is er erg blij mee! 🥰

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
De step is voor onze kleindochter en staat nu nog bij ons geparkeerd.
Nog geen gebruikservaring. De bezorging en de communicatie verliepen goed.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
I bought a sup NKX flash for 230 euro, and used it max 5 times, but it is already defect.So never buy this product!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Ik heb een beschadigde step ontvangen, ik kreeg hem niet in elkaar gezet, foto's gemaakt en retour gestuurd. Het was een verjaardagscadeau wat ik niet kp de dag van de verjaardag heb kunnen geven omdat de step beschadigd was.
Nu wil deze maffiazaak mij 20 euro laten betalen terwijl zij in gebreken zijn en mij een beschadigde step hebbe toegestuurd! Bestel hier niet tenzij je bereid bereid bent een hoop gedoe rijker te willen zijn!!
27/8: bijzonder dat er geen mail terug te vinden is, ik heb inmiddels mijn geld teruggekregen.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN...
Bezorgdienst van GLS is zeer slecht...alle punten hebben vakantie, nu moet ik naar Schaijk rijden om het op te halen. GLS niet echt super!!!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Er staat hinne 2 3 werkdagen maar het duurt veel langer.
Bereikbaarheid is bagger.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Mijn pakket zou bij een pakketpunt afgeleverd worden, alleen het pakket was te groot dus ging het naar een GLS punt. GLS heeft niet een geprobeerd om mijn pakket te bezorgen en een dag voor dat mijn pakket bezorgd zou worden retourneerde ze mijn pakket terug naar Euroskateshop. 2 keer gebeld met euroskateshop, de eerste keer zouden ze GLS gaan contacteren, en mij een mail sturen, wat niet gebeurd is. De tweede keer belde we ze omdat het mailtje nogsteeds niet verzonden was, toen kregen we iemand aan de lijn die zei dat ze hem weer naar mij op zouden sturen. 5 minuten daarna kreeg ik een mailtje dat het terugsturen niet mogelijk was en dat ik het artikel opnieuw moest bestellen en ik kreeg een link voor gratis bezorging, maar ik wilde gewoon mijn artikel terug hebben dus heb ik ze een mailtje gestuurd, geen antwoord. Ik heb ze proberen te berichten, kom ik in de berichten met zo’n chatbot, na een half uur wachten kwam er een medewerker in de chat. Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen en heb toen de bestelling geannuleerd wegens hele slechte service van Euroskateshop. Een dikke 0 krijgt deze winkel.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling. Snel reactie gehad van de klantenservice.
Verzending was Snel.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Mooie step voor een schappelijke prijs. Onze zoon is er erg blij mee :-)

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Snelle levering ondanks verzenden naar Nederland! Super!

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Alles netjes op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden via de mail betreft het pakket vanaf bestelling tot aan levering.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Product als beschreven en snel geleverd zoals afgesproken.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
ik wacht nog steeds op het pakketje, GLS geeft aan dat het geleverd is. De klantenservice is waardeloos.

Antwoord van EUROSKATESHOP | USASKATESHOP | KITEDANMARK
Alles precies zoals omschreven. De maattabellen hielpen enorm en de bestellingen waren relatief vlot binnen.