Funplays Ballerup

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holdte 2x 7 års fødselsdag- aldrig har jeg oplevet så ustruktureret personale før. Vi var der i 4 timer og persoonalet havde ikke styr på noget. En af dem som står i køkkenet er decideret flabet og ar... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er meget utilfreds med den oplevelse, vi havde hos jer. En medarbejder i jeres køkken opførte sig både respektløst og direkte flabet. Vi bestilte burgere og Dirty fries. Burgerne var fine... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuldstændig grotesk ulækkert! Vi har besøgt legelandet gentagende gange i mangel af bedre, men idag blev så sidste gang. Havde legelandet været et spisested, havde sundhedsmyndighederne lukket de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjældent set et så dygtigt og serviceorienteret team i Azra og Ayaz, der i den grad gav vores familie et hjerteligt velkomst. Ayaz fortalte om legecenteret så børnene kunne bedre orientere sig, og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget koldt i legelandet

Ikke overdrevet med mennesker på en lørdag i forhold til dinos legeland . Maden var god, dog lang ventetid, og pommes var halv kolde. Kulde kunne også mærkes på kroppen, havde trøje på men frøs som en gal, så var nødsaget til at hente vinterjakken. I november måned forventer man ikke at skulle gå i overtøj indendørs 😓

27 november 2021

Kære Tanja

Tak for din feedback – den sætter vi stor pris på.
Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os. Det er ikke sådan en følelse du skal have efter et besøg hos os.
Vi vil rigtig gerne have en dialog med dig og høre nærmere. Vil du kontakte os på nedenstående mail

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kold mad efter lang ventetid

Jeg var afsted med min 3 årige datter. Vi køber mad (burger menu + hotdog) og venter i meget lang tid. Tingen som skal vibrere når maden er klar var helt tavs. Drengen vi bestilte maden hos os gik mere op i at melde os ind i en kundeklub hvorfor vi ikke fik bestilt alle drikkevarer og køen var alt for lang til at stå i den igen. Efter lang tid må jeg efterlade min 3 årig og stille mig i køen igen. De havde glemt os, tingen virkede ikke og maden stod klar, men jeg måtte kun få burgeren.... efter noget tid fik jeg så det hele. Maden var blevet kold, men jeg orkede ikke at brokke mig mere. Nu har vi spist kold mad og isen køber vi et andet sted. Det var bon nr 575367 søndag 7/11-21

7 november 2021

Kære Tom

Jeg vil starte med at undskylde for at der ikke er blevet reageret på dette tidligere.

Det mest forfærdelige svignerri

Det mest forfærdelige svignerri - ikke nok med man betaler for indgangen så er flere ting defekt. Og andre koster penge .Mad stedet burde lukkes og smide nøglen væk .
Aldrig har jeg oplevet sådan en service og er heldigvis ikke blevet syge. Maden var kold og klasket på tallerkenerne. Personalet sod og skændes Begriber ikke at i kan være jer selv bekendt .
HOLD JER LANGT VÆK

30 oktober 2021

Kære Janne

Hold jer væk!

Hvis jeg havde muligheden for at give dem 0 stjerner så havde jeg gjort det, men måtte vælge 1 stjerne i stedet.
Som mange andre kom vi her i efterårsferien for at hygge, lege og spise.
Vi ankommer til et underbemandet og møgbeskidt legeland, hvor flere af delene enten er spærret af eller ødelagte.

Vi vælger så og blive da vi har betalt for børnene og de får da også leget.

Det bliver så tid til og spise efter al den leg. Vi får 5 kyllingeburger menuer til vanvittige priser, hertil den mindste størrelse af glas selv til voksne. Du kan få lov og betale 4 kr. ekstra for lidt ketchup hvis det nu skulle være.
Når maden endelig var klar ventede en stor skuffelse og dårlig kundeservice.

Burgerne var kolde og tørre, mens fritterne var en blanding af frosne eller kolde. Velbekommen!

Vi vælger og gå tilbage med maden for enten og få den varmet eller ombyttet.

De meget unge kassemedarbejdere og Cheferne fra køkkenet nægtede og acceptere/inderømme at vores mad var kold. De valgte og fjerne de frosne fritter og hælde varme fritter oven i de gamle. Dette kunne jeg simpelthen ikke stå og se på og bad dem om og stoppe det svineri.

Efter en længere kedelig og ubehøvlet diskussion kunne vi enten vælge og få nye fritter med kolde burgere eller penge retur. Vi valgte selvfølgelig og få pengene retur efter den omgang.

Min lille datter på 2 år skulle herefter have skiftet ble. Toiletterne var så ulækre, og da jeg skulle skifte min datters ble fandt jeg et puslebord der var i stykker, som betød at jeg måtte tage hjem og skifte hende.

Overordnet En rigtig dårlig oplevelse, og et sted med virkelige lave standarder, høje priser uden kvalitet, samt ubehøvlet personale. Hvis de fik et tilsyn ville stedet helt klart blive lukket ned.

22 oktober 2021

Kære Sharif

Bliv hjemme

Bliv hjemme! Mere enkelt kan det ikke siges.

Mad må ikke medbringes men der kan ikke købes mad før efter kl. 12. Efter kl. 12 kan man så heller ikke købe mad fordi køkkenet ikke kan følge med. Støj niveauet er ekstremt selv for et legeland og lokummet så udlægger at man heller vil brugen hækken udenfor.

22 oktober 2021

Kære Kenneth

Danmarks største legeland!!!

Danmarks største legeland!!!
Hvis de ændrede det til Danmarks mest uduelige og beskidte legeland så ville det passe perfekt.
Ankommer torsdag i efterårsferien kl. 12
Hele garderoben er et virvar af mennesker, sko, tasker og jakker. Ville være bedre med lidt personale der holdte lidt orden.
Køen til kassen er lang da der kun er en kasse åben. Det tager ca. 20 min for at komme igennem den kø.
Vi kommer ind til et beskidt legeland. En karrusel virker ikke. Laser bane virker ikke.
Kl. 13 vælger vi at vil have lidt at spise.
Køen til mad er lang og tager ca. 30 min. 2 kasser er åben ud af 3 plus et spisested på 1 sal også er lukket.
Jeg bestiller vores mad. Der er så ikke flere pølser, pomfritter eller popcorn. 3.5 time efter åbning er man simpelthen løbet tør for ca 50% af det mad der er at vælge imellem.
Jeg spørger efter en burger. Her er der så ca. 40 min ventetid på. Det gider vi ikke.
Så vi får noget at drikke og 2 bøtter med bløde chips som ikke var de 72 kr værd som de kostede.
Sodavand var uden brus og slusice var nærmest ikke frossent.
Alt for lidt personale til alle de besøgende der var lukket ind.
Samtidig så jeg intet personale som kunne ligne en over 18 år.
Så alt i alt Danmarks værste legeland.
Hold jer væk!!

21 oktober 2021

Kære Martin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defekt legeland og virkeligt beskidt

Jeg var der i dag i efterårsferien med mine 2 piger på 5 og 9 år. Vi er der ofte, da min mor bor tæt på, men jeg var alligevel chokeret over hvor slidt, ødelagt og beskidt der er.

Ingen af deres kørende forlystelser virkede og har ikke gjort det i flere måneder, flere af deres rutchebaner var spærret af. Den ene sektion af trampolinerne var spærret af, da kantpuderne skulle skiftes. De lå og flød rundt omkring, men der var ingen der skiftede dem (måske kunne man også gøre det udenfor åbningstiderne og ikke i efterårsferien).

De store "baderinge" man kan sidde på og rutche ned ad banen på, der var halvdelen punkteret, hulet og gået i stykker.

I baby afdelingen var de 2 små karruseller også defekte og det lille "bassin" med fisk som babyer kan ligge på, der var vandet indeni, så brunt og muggent at man ikke kunne se fiskene.

Der var ikke nok personale på arbejde og de kunne derfor ikke følge med de mange besøgende. Vi stod i kø 75 min for en sluch ice. De havde kun 2 kasser åbne.

Der var virkelig beskidt alle vegne. Mine hænder var helt sorte efter at have kravlet rundt oppe ved ructhebanerne og madområdet og toiletterne var også møgbeskidte.

Man kan ikke tillade sig at opkræve 199 kr pr barn, når halvdelen af legelandet er defekt og der ikke er blevet gjort ordentligt rent.

Kære A. Nielsen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

95 kroner for en salat 😡 de jo…

95 kroner for en salat 😡 de jo sindsyge!! . Efter 45 min venten så får jeg hentet vores kolde mad . Kylling total oversteget alt er så tørt . Og det har vi betalt 95kr for ? + 400kr for 2 børn og komme ind . Synes det så urimeligt. Det er og tage rxxxv på folk det her.

Kære Carsten

Hvis jeg kunne give det 0 stjerne

Hvis jeg kunne give det 0 stjerne, fik de det! Magen til ulækkert mad skal du lede længe efter, og til den sindssyge pris, burde det være iorden!! Fy for pokker!!!!

Kære kamilla

Ad ad ad

Det var så beskidt!
Der var håndsprit 2 steder, hvor der ikke var noget i den ene.
Gulvet på toilet og ved madområdet var klistret.
Der var hår i chipsene som vi købte.
Bordene var ikke tørt af.
Der var ingen desinficerende servietter.

Og så kostede det 200 kr.

Men min søn hyggede sig heldigvis.

Kære Louise

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For 199 kr pr barn burde det være ok?

For 199 kr pr. Barn burde der da være nogenlunde styr på sagerne….
Men men men hvor skal jeg starte…
Faktisk temmelig koldt legeland(ved godt der ikke skal være meget varmt når børnene læber og leger)
Meget er beskidt, mange ting virker ikke, og har ikke gjort det i lang tid, faktisk var der 2 ekstra forlystelser mere der ikke virkede, siden jeg var der for en mdr. tids siden…
Kø på 1 time for at købe slush ice….
Overhoved ikke afryddet på borde omkring så man har lyst til at side ned…. Så alt i alt ringe oplevelse!

Kære Kim

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste sted har jeg set i næsten…

Dårligste sted har jeg set i næsten alle i Sjælland. jeg troede jeg fik is kaffe nej det er varm kaffe..toiletter lugter helveste, KOSTEDE 159KR PR BARN OG VI BETALT 199 KR PR BARN PGA HELLIGDAG I EFTERÅRSDAG ( JEG SKAL REJSE EN SAG OM DEN OG DERES HELE OMSÆTNING SKAL RYES UD IGEN ) EN ALM DAG ER IKKE EN HELLIGDAG ..JEG STÆRK FRARÅDER..NØD UDGANG DØREN BRUGT SOM RYGE DØR ALM DØR VAR KONSTANT ÅBEN OG BØRNEN ÆEGEDE UDEN FIRDI DØR LUKKE VIRKEDE IKKE..KASSE DRENGEN VAR TOTAL TRAVL MED TALE SIN KOLLEGA..KORT SAGT HOLD VÆK

Kære Yasin

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mad og drikke - uholdbart . Alt for mange mennesker i forhold til…

Alt for mange mennesker i forhold til personale. Besøg første dag i efterårsferien. Børnene legede godt var dog skuffet over at de kørende ting ikke var i drift. Det var de heller ikke sidst vi var her. Børn vil gerne have noget at drikke - jeg stod i kø i 65 min. For at købe drikkevarer. Mega utilfredsstillende.
Når stedet ikke kan levere service så må løsningen være at det er ok selv at have mad og drikkevarer med.

Kære Lisbeth

Dyrt og dårligt rengjort

Et fint legeland, men rengøring er en by i rusland, maden er umådelig dyr og prisen for indgang er skruet helt gevaldigt op - 'tilfældigvis' samtidig med de andre legecentre i nærheden.

Mange af de elektroniske ting virker ikke og forlystelserne i form af karruseller m.m. bemandes af unge mennesker uden holding til sikkerhed eller hvad foreskrifterne siger på skiltene.

17 oktober 2021

Kære Christoffer

Absolut den ringeste service

Absolut den ringeste service!
Vi kom i en større gruppe og havde på forhånd taget kontakt om vi måtte medbringe mad eller kunne bestille på forhånd men nej nej… desværre 2. Gang vi har været herinde i en større gr. Og første gang gik det også galt med maden! Idag ventede vi i 2 t. Og 45 min. På maden!!!! Dette er absolut ikke acceptabelt!
Det er tydeligt at personalet ikke er gearet ej eller har kapacitet til at rumme mange mennesker!!!

16 oktober 2021

Kære LA

Under al kritik!

Under al kritik!
vi bestilte mad kl 11.30 og afventede maden, kl 12.30 fik vi at vide at den først var klar kl 13. Tiden gik og vi fik først maden kl 14.15 - altså 2 timer og 45 min efter vi havde bestilt.
Hvis man ikke må have mad med selv, så burde man have styr på det og ingen medarbejder vidste noget som helst.
Vi spildte det meste af tiden på at vente på mad.

16 oktober 2021

Kære Maria

Det værste sted...

Vi plejer at vælge et andet legeland i Herlev, men tænkte at vi ville prøve noget nyt med vores to børnebørn i går. Det fortrød vi da det var under alt kritik. Flere at tingene virkede ikke. Vi bestilte to hapsdog med pomfritter, vi fik en lille maskine med ned til bordet som skulle vibrere når maden var klar. Efter 40 min havde den ikke vibreret og min mand går op og opdager at det står på disken koldt og kedeligt. Han henvender sig til hende der har lavet maden som tager maskinen og siger den virker heller ikke og kaster den hen af bordet hvor på den falder på gulvet og går i flere dele. Min mand Beder om nyt mad som vi får. Også den mad var det værste uspiselige hunde æde. Mit barnebarn spiser lidt af pølsen da han vil have den ud for kun at spise brødet, min mand tager hans pølse og tager en bid hvorpå han spytter maden ud da pølsen er is kold i midten. Dvs det har været en frosen pølse som på ingen måde er tilberedt ordenligt. Vi orker ikke at gå op en gang til og lader det ligge. Da vi skal til at gå klager mit barnebarn over ondt i maven og vi når da også kun lige ude i bilen hvorpå han kaster op, det har han så gjort lige siden og er meget syg i dag også. Jeg er ikke i tvivl om at han har fået en madforgiftning efter det dårlige mad fra eventyrfabrikken i Ballerup

9 oktober 2021

Kære Annette

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tingene virker ikke i de forskellige…

Tingene virker ikke i de forskellige ting inde i legelandet og mad er mega dyr og det er også okay hvis man så fik noget mere for pengene virkelig små portioner 👎🏻👎🏻

5 oktober 2021

Kære Seb

IKKE HOLD FØDSELSDAG I EVENTYRFABRIKKEN

Jeg holdt fødselsdag for min datter i lørdags på Eventyrfabrikken i Ballerup og det var horribelt. Kan virkelig ikke anbefales. Der var for det første taget så mange fødselsdagsarrangementer ind, at legelandet var fuldkommen overfyldt og der var intet personale til at tage sig af os- vi fik først adgang til det fødselsdagsrum, vi havde bestilt til 14.00. En time efter altså 15.10, hvor børnene i lang tid havde været sultne og og der var ingen til at hjælpe os med at servere maden, intet musik, ingen pynt, og ingen opmærksomhed. Legelandet var generelt sindssygt beskidt og klistret. Kan ikke anbefales spild af penge.

4 oktober 2021

Kære Lona