Ging er makkelijk op, paste precies, maar ik zie nu kneiter wazig door m'n achterruit en het komt er na 2 dagen alweer af. Er op laten zetten door professional, dus ik denk niet dat het daar aan ligt

Eerste levering voor ramen vw caddy paste niet schilt 2cm! Klachtenformulier geheel ingevuld en sturen kosteloos een nieuw set op. Echter toen deze uit de verpakking komen is het de afmeting van zijr... Toon meer

Top product, snelle levering, past perfect voor de Volvo V60 plug-in Hybrid AWD 6 model 2013, klantenservice is snel bereikbaar en geeft prima extra tips. Het vergt idd wat ervaring maar was goed te d... Toon meer

Mooie raamfolie binnen. Het past net precies in. Achterruit mag wel iets groter. Om makkelijk te verdelen. Het is wel gelukt. Materialen was niet compleet zoals gel lijm zat er niet bij in. Dat was w... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

LET OP! Voorgesneden is niet op maat.

De folie is niet op maat en maakt dat het niet goed blijft zitten de folie plakt niet op de ruit en komt direct weer los.
Het is geen raamtint zoals je normaal gewend bent voor auto's maar vinyl folie voor gewone ramen.

Zeer teleurgesteld over het product en het feit dat het product niet retour kan. 4 tot 5 keer gecheckt voor de juiste auto specificaties en alsnog is de maatvoering niet goed. Product dus ook niet gebruikt op mij auto. Zonde van het geld!

26 februari 2023

Antwoord van EVOFILM

Hoi Nick, het spijt me dat te horen. Als een tintfolie niet perfect past sturen we uiteraard gratis een nieuwe tintfolie op. Dien een klacht in bij klantenservice@evofilm.nl en wij nemen het in behandeling.

Als u problemen ondervindt om de raamtintfolie op het glas bevestigd te krijgen, is de installatie niet goed uitgevoerd. Volg de installatie-instructies zorgvuldig op en bekijk ook onze installatievideo's die u op onze website en op youtube vindt. /Peter

Good product

Good product, easy to handle

31 januari 2023

Glad to hear that. Thanks! /Peter

Top!

Zeer blij met het resultaat. De instructies zijn allemaal erg duidelijk en makkelijk te volgen.
Zelf een hatchback gedaan en daarmee een kleine 2,5 uur mee bezig geweest. Zeker een aanrader! Scheelt een hoop.

21 januari 2023

Antwoord van EVOFILM

Hartelijk dank. Zo blij om te horen dat je ons product en concept leuk vindt. /Peter

Hoi,

Hoi,

Aanbrengen is gelukt. Gedaan zoals het is voorgeschreven en voor de zekerheid op youtube gekeken. Maar ik kom op de zijkanten van ieders kant 1 cm te kort. Vind ik heel jammer!

Gr.

1 februari 2023

Antwoord van EVOFILM

Heb geen spijt. Uiteraard sturen wij u kosteloos een nieuwe film toe. /Peter

Te klein op alle ramen past net niet

Te klein op alle ramen past net niet
Zou het iets groter maken als ik jullie was

28 januari 2023

Antwoord van EVOFILM

Sorry om dat te horen. Dien dan een formele klacht in en we sturen je gratis een nieuwe raamfolie toe. /Peter

Fiesta mk8 5 deurs

Goede spullen incl alle benodigdheden.

8 januari 2023

Antwoord van EVOFILM

Hartelijk dank voor uw mooie feedback. /Peter

De maten van de kleine ruitjes kwamen…

De maten van de kleine ruitjes kwamen niet overeen en de zijruiten ook niet

18 december 2022

Antwoord van EVOFILM

Sorry om dat te horen. Als we iets verkeerd hebben gemaakt, sturen we je natuurlijk gratis een nieuwe film. Dien een klacht in en we lossen het op. /Peter

Had goede hoop nadat ik de filmpjes…

Had goede hoop nadat ik de filmpjes gezien had maar het is gewoon rommel geld verspilling heb zelf altijd in de autoruiten gezeten veel gezien maar dit slaat echt alles het is net donker tafel zijl ze zeggen dat het niet krast als je zat vloeistof gebruikt met montage
Krast echt wel de eerste ruit schuurde het rubbertje al van de zeem af ik denk da kan gebeuren tweede ruit geprobeerd je zou zeggen dat het mooi past lijkt wel of dat ze een kind van 4 met een schaar aan tafel gezet hebben om de folie film op maat te knippen allemaal happen uit de folie aan de boven kant raam helemaal geen mooie radius er een heb het er gelijk afgetrokken en in de kliko gedonderd .
EVOFILM BEDANKT VOOR JE ROMMEL HOOP DAT JE GENIET VAN HET GELD DAT JE VAN MIJ GEBEURD HEBT
RAAD DIT NIEMAND AAN

18 december 2022

Antwoord van EVOFILM

Vervelend om te horen dat de installatie niet is gelukt. Een doe-het-zelfproduct is misschien niet voor iedereen weggelegd? Ik respecteer uw gevoelens volledig, maar ik weet dat meer dan drieduizend klanten in Nederland en meer dan 40.000 klanten wereldwijd er anders over denken. Als u wat geld terug wilt, kunt u gebruik maken van onze geld-terug-garantie. /Peter

zeer goed

Door verschillende modellen van mijn voertuig pasten de achterste zijruiten niet. Evofilm heeft dit zeer snel en kosteloos opgelost. super

12 november 2022

Antwoord van EVOFILM

Hoi Sven, hartelijk dank voor je leuke feedback over onze service. Het betekent veel voor ons. /Peter

Goede service. Nadat de verkeerde folie was opgestuurd, (buiten mijn schuld om, al vonden zij dit niet bewezen, omdat opmerkingenveld weg was gevallen in mail), uiteindelijk kosteloos nieuwe folie toegestuurd gekregen. Nog niet opgeplakt, maar zal nu wel goed zijn

1 november 2022

Antwoord van EVOFILM

Dank je. Fijn om te horen dat alles is opgelost. /Peter

Wat een ellende

Wat een ellende. Onmogelijk op de site het juiste folie per stuk te vinden. Gechat, en na tijden nog geen oplossing. Gebeld en dacht wel een oplossing. Maar eenmaal binnen, blijkt het totaal niet passend. Op advies v d helpdesk had ik nog type auto vermeld en opmerking dat het 2 deuren zijn. I.p.v. twee maar één stuk folie toegestuurd gekregen en ook nog eens totaal niet passend. Gechat, reactie: geen tijd om te antwoorden, fijne dag nog (!) Klachtenformulier gevonden op site, maar blijk in een bureaucratische hel te belanden. Bewijslast lastiger dan die van gemiddelde rechtszaak.
Vijftig euro down the drain….

17 oktober 2022

Antwoord van EVOFILM

Hi S, sorry to hear that but since the fault was based on wrong ordering and that we dispite that have solved the problem on our behalf, can we hope for an updated review? /Peter

goede kwaliteit

Folie van goede kwaliteit, snelle levering.
Echter, de folie (op maat) was in de lengte 1,5cm te lang en in de hoogte 4cm te kort. Ook met een föhn kreeg ik dit niet passend.

24 september 2022

Antwoord van EVOFILM

Fijn dat je ons product en onze service leuk vindt. Uit uw korte beschrijving klinkt het alsof dit een verkeerde volgorde is. Controleer je bestelling goed en dien vervolgens een klacht in voor nieuwe folie. /Peter

Top service!

Besteld en ben zeer verrast van het product.
Makkelijk te monteren, goede gebruiksaanwijzing.
Helaas ware 2 ramen niet op maat, dit wordt momenteel opgelost.
Goede service aardige mensen!!!

31 augustus 2022

Bedankt voor je leuke reactie 👍🏻 /Peter

Folie achteraam te klein, en niet helder

Folie achteraam te klein, en alle andere folies zijn verre van helder. Als je van binnen naar buiten kijken is het helemaal niet kraak helder zoals andere tint folie. Helaas , ik had meer van dit verwacht. Zonde

20 september 2022

Antwoord van EVOFILM

Sorry om dat te horen. Correct geïnstalleerd, zou er geen probleem moeten zijn met het zicht. /Peter

Totaal niet blij met het eindresultaat

Totaal niet blij met het eindresultaat, totaal niet te vergelijken met echte tint folie, alles zat er super strak op; tot na een dag... toen zat het helemaal vol met kleine luchtbelletjes, 3x op nieuw aangebracht, maar hoelanger je aan het klooien bent, hoe meer stofjes je op het statische folie meeneemt; hoe meer je creeert

ga nu de folie maar als snijmallen gebruiken voor echte tint folie.

11 september 2022

Antwoord van EVOFILM

Sorry om dat te horen. /Peter

3 weken geleden gemonteerd, resultaat is minder

3 weken geleden heb ik de film op alle ramen behalve de voorruit laten monteren door een professionele ramentinter (die ook benieuwd was naar het resultaat).
Op het eerste gezicht leek het resultaat heel wazig te zijn en hoopte we dat het met de tijd zou verminderen na het drogen van alles, Echter is het nu 3 weken later en is het resultaat hetzelfde.
Je kunt door het raam zien en je loopt geen gevaar, maar het zicht is zeker anders zal een standaard raam blinderingsfolie.

9 september 2022

Antwoord van EVOFILM

Hi M, thanks for your feedback. I am not sure that a professional window tint installer is the right person to install our product since he or she probably has no experiende of installing static cling film. Static cling film is a totally different ball game than traditional window tint film with glue. If it still looks hazy after two weeks the best thing to do is to remove the film and reinstall it very accurate as decsribed in the installation manual. That usually solves the problem. /Peter