Gebruik gemaakt van nieuwjaarsaanbieding voor een stenen wijnrek. Bestelling was er simpel te plaatsen. Volgende dag per e-mail ontving ik orderbevestiging met verdere instructies over bestelling. E... Toon meer
Na bestelling van een wijnrek werden we een weekje later gebeld door de expediteur welke de volgende dag wilde komen lossen. Een dag later werd er inderdaad een palet gebracht. Onze aannemer ontd... Toon meer
WDD eikenhouten wijnwand van 3x3m is prachtig materiaal! Feilloos afgewerkt en alles tot op de 1/10 mm nauwkeurig gemaakt. Geweldig. De bijbehorende tekening is minimaal, enige handigheid is noodzakel... Toon meer
In september een bestelling geplaatst en betaald. Nu bijna 2 maanden verder en niets ontvangen nog. Meerdere keren gebeld en gemaild, nog steeds geen duidelijkheid, worden duidelijk aan t lijntje... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wijnkoelers gekocht via eenvoudige bestelprocedure. Op de mail ontving ik de betaalgegevens. Na het overmaken van een aanbetaling zijn de koelers vrij gauw bezorgd.
Een van de bezorgers was niet zo'n communicatiewonder, beetje een botterik zeg maar. Zijn collega redde de situatie door wel te zorgen dat de afgesproken service werd geleverd.

Antwoord van Exaro
Heb hier een wijnrek gekocht. Een door mij gemaakte denkfout werd tijdens het invoeren van de order opgemerkt. Wanneer dit niet was gebeurd had het wijnrek niet gemonteerd kunnen worden.
Het rek is inmiddels door een aannemer neergezet, mijn rug kon dat niet aan.

Antwoord van Exaro
Als kado heb ik een vernikkelde kurkentrekker besteld voor iemand. De bestelprocedure ging via de webshop die achter de site zit.
Per mail kreeg ik de betaalinstructies meteen binnen. Een dag of wat na betaling werd het pakket bezorgd. De factuur ontbrak raar genoeg, deze kwam uiteindelijk per mail ook binnen.

Antwoord van Exaro
Een dag later werd er inderdaad een palet gebracht.
Onze aannemer ontdekte een paar dagen later dat er veel ontbrak.
Na wat heen en weer getelefoneer was duidelijk dat er een ongeadresseerde palet was blijven staan bij de expediteur.
Deze palet werd de volgende dag nog bezorgd en ons wijnrek kon worden afgebouwd. Die vertraging was jammer want verder was alles goed gegaan.

Antwoord van Exaro
Mijn wijnkelder had een paar probleempjes Deze wou ik oplossen met een airco. Iemand van Exaro is de situatie komen analyseren Mij is toen geadviseerd om betonnen wijnrekken te gaan gebruiken en het plafond van de kelder te isoleren want daarmee zouden de problemen wel eens verholpen kunnen worden .
Zo gezegd zo gedaan, wijnrekken laten plaatsen door Exaro en zelf isolatie aangebracht. De temperatuur is daarna lager en stabieler geworden.

Antwoord van Exaro
Bij het bestellen van een wijnkoelkast was afgesproken dat die tot over de 1e dorpel zou worden gebrahct.
Zo staat het ook op hun bestelpagina van Exaro.
Toen de koerier kwam heeft hij hem door onze hof tot in de schuur gebracht.

Antwoord van Exaro
Passend advies en informatie gekregen. Het wijnrek werd snel op de afgesproken tijd bezorgd.
Sterke punten
- veel keus
- goede uitleg
- verwittiging voor levering
Verbeterpunten
- telefonische bereikbaarheid

Antwoord van Exaro
Ik koop sinds vele jaren wijnrekken bij Exaro. De ervaringen variëren van goed tot uitstekend.

Antwoord van Exaro
Een paar dagen geleden heb ik een voordelig metalen wijnrek besteld bij Exaro. Gisteravond werd het door een medewerker van Exaro bezorgd. Heb nog even uitleg gekregen over het opzetten en bevestigen aan de wand en ik werd geholpen met het naar mijn kelder brengen van het rek.. Niets dan lof.