Extremeusenet Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

al jaren klant met weinig problemen, echter sinds dit jaar regelmatig dagen tot weken geen toegang tot de server. mails naar het bedrijf blijven onbeantwoord.

Ik heb een account bij Extreme Usenet aangemaakt, daar een redelijk snel uitgebreid abonnement betaald via iDEAL. Na betaling krijg ik geen bevestigingsemail en geen login gegevens. Mijn eigen login... Toon meer

Al jaren trouwe klant en meer dan tevreden. Goede betrouwbare connecties zonder issues. Snelle verbinding en vlotte downloads. Geregeld mooie kortingen om gebruik van te maken. Aan het beantwoorden va... Toon meer

1. Internetprovider

Extreme Usenet staat voor kwaliteit en service. Bij ons is er geen download limiet, u kunt dus onbeperkt downloaden. De snelheid is slechts afhankelijk van het pakket dat u kiest en de snelheid van uw internetprovider.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel tevreden

Al jaren maak ik met grote tevredenheid gebruik van extremeusenet. Er waren onlangs wat technische problemen die nogal lang duurden. Maar klantenservice (Jasmijn);heeft dit voor mij uiteindelijk erg correct en sympathiek opgelost, waarvoor hulde. Ik kan weer een jaar verder. Er kan altijd wat fout gaan, maar het gaat erom dat problemen goed en betrouwbaar worden opgelost.........John

18 januari 2024

Intrekking slechte review Extreme Usenet

Ik heb eerder op dit platform een boze review geplaatst over ExtremeUsenet. Vanochtend kreeg ik eindelijk bericht van hen. Men excuseerde zich voor de gang van zaken en hebben mijn geld teruggestort. Ik waardeer dat zeer en verdient dan ook een welverdiend compliment op ditzelfde platform.
Mijn eerdergenoemde tip om niet te betalen, trek ik dan ook bij deze in.

Ron.

18 januari 2024

Met mijn abonnement ( reeds 10 jaar lid…

Met mijn abonnement ( reeds 10 jaar lid ) te verlengen is het fout gelopen .Er was juist een actie ,ik daarop ingetekend , het geld overgeschreven ....na bijna een maand (29 dagen ) en 15 tal mails ( Nederlands , engels zelfs chinees ).....NIETS .
... soms een belofte dat ze binnen de 24 uur reageren , maar dit doen ze niet !!!

22 november 2023

Antwoord van Extremeusenet

Vandaag zijn wij er achtergekomen dat door een fout in onze klantenservice enkele vragen onbeantwoord zijn gebleven. Graag horen wij of de vraag nog relevant is door te reageren op de email. Onze medewerkers staan klaar om u direct te helpen en eventueel verloren tijd te compenseren. Excuses voor het ongemak.

Extremeusenet zeer traag en communicatie onmogelijk

Al enkele weken is Extremeusenet zeer traag met openen. Hierover een mail gestuurd doch deze is nog steeds niet beantwoord. Heb eerder al problemen gehad en ben overgestapt. Toch weer terug naar Extremeusenet. vanwege kosten. Jammer, nog even en dan voorgoed weg.

19 februari 2023

Niet correct

Mijn abonnement meer dan 14 dagen geleden vernieuwd maar nog steeds krijg ik geen verbinding.
Ook op mijn email krijg ik geen reactie.
Niet erg betrouwbaar!

13 februari 2023

Antwoord van Extremeusenet

Niets werkt bij deze “provider”

Niets werkt bij deze “provider”: het systeem zelf werkt niet vanaf de eerste minuut. De helpdesk stuurt vervolgens enkel nietszeggende mails maar gaat nooit op het probleem in. Ook is mijn geld nog steeds niet teruggestort!
Inmiddels heb ik het geld terugontvangen.

8 februari 2023

Onbetrouwbaar geworden

Geen enkele reactie meer, lijkt wel of men is afgesloten. Ook geen telefoonummer beschikbaar.
Helaas een nieuwe abbonment afgesloten maar ga nu maar geld terughalen.

Ik weet niet wat daar gebeurt maar betrouwbaarheid (en snelheid netwerk en service) is naar nul

29 november 2022

Antwoord van Extremeusenet

Langzaam en veel downloads pakt ie…

Langzaam en veel downloads pakt ie niet, maar geswitched naar Eweka. Nu pakt ie wel de dezelfde downloads en op verwachte snelheid.

Na 2 jaar prutsen begrijp ik nu pas hoe slecht ze zijn, en wat is Eweka nu een verademing.

21 augustus 2022

Slechtste klantenservice

Slechtste klantenservice. Geen antwoord op mail. Geen reactie op herroeping binnen 14 dagen en geen geld teruggestort gekregen.
Snelheid is nog niet de helft van andere providers. Waarom? Antwoord moet nog komen.

4 november 2021

ben al jaren bij extreem usenet altijd…

ben al jaren bij extreem usenet altijd zeer tevreden geweest helaas 3 weken geleden mijn server terug verlengd en tot op heden kan ik nog steeds niet downl.Heb al verschillende mails gestuurd maar krijg geen antwoord terug .Ze beloven binnen de 24h te antwoorden maar te vergeefs.Ik wacht vol moed af.

28 oktober 2021

Ook deze payserver slechte service. Beantwoordt de mails niet.

Omdat Eweka zwaar tegenviel dacht ik Extremeusenet eens te proberen. In tegenstelling tot al die negatieve reviews over Eweka had Extremeusnet een betere score. Helaas het lijkt of die positieve reviews m.b.t. E.usenet gemanipuleerd te zijn. Ook daar slechts een automatisch ontvangstbericht in het Engels. Geen antwoord dus. ik wacht nu al drie dagen en heb al driemaal dezelfde vraag gemaild. Ik ben een Nederlander die een Nederlandse payserver per mail een vraag stel maar toekomstige klanten worden niet gerespecteerd. Ik verwacht een antrwoord in mijn eigen taal, Nederlands dus.
Ze beloven binnen 24 uur te antwoorden. Niet dus.

4 juni 2020

Prima

Snelheid is prima, prijs is vrij laag t.o.v. andere providers.
Veel verschillende pakketten, dus voor ieder wat wils.
Service is prima, zelf kreeg ik midden in een jaarabo een hogere internetsnelheid en mijn abo is dan ook zonder kosten opgewaardeerd.

3 juli 2015

Goede services en erg vriendelijk geholpen

Ben overgestapt van Eweka naar Extreme Usenet. Eerst dacht ik dat ik belazerd was omdat ik totaal niet de snelheid haalde die ik wel bij Eweka gewend was maar na een mail gestuurd te hebben (erg snelle reactie trouwens) heb ik toch de geweest snelheid terug. Ook had ik mijn snelheid verhoogt maar dit was voor de volgende maand, kreeg als bonus deze ook in de mandaat ik mij had aangemeld. van 4mb naar 20mb. Helemaal top.

3 januari 2015

Slecht

Super slecht. Snelheden tot max 160kb/s. Vooral als het nieuwer materiaal is. Ik weet niet hoe de rest wel een fatsoenlijke snelheid krijgt. Ik voel me belazerd.

12 september 2014

Eenvoudig en transparant

Ik zit al een hele tijd bij ExtremeUsenet en ik blijf er tevreden over! Verlengen van abo gaat zonder poespas, en de servers blijven goed in de lucht. Communicatie met de medewerkers gaat prima via email.Je krijgt meteen antwoord. Hun service is top! Aanrader!

1 september 2014

Top!!

Aanbevolen door een vriend, beste aanbeveling ooit. Vooral de verschillende keuzes uit abonnementen. Ik blijf zeker bij deze club :-)

1 april 2013
Reviews in alle talen tonen. (47 reviews)