Eziclean Nederland Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Toon meer

De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Toon meer

Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Toon meer

Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Toon meer

1. Stofzuigerwinkel

Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aqua Connect X850 topper!

Wij hebben nu een aantal maanden de Aqua connect X850 en wat een fantastisch apparaat is het! Werkt zoals ze zeggen!
Zelf zou ik alleen volgende keer de All in One serie willen aanschaffen. Het is nu extra werk om te wisselen van unit en het schoonmaken ervan.

1 juli 2024

Goede internet site

Goede internet site, makkelijk bestellen. Levering laat even op zich wachten. Bij probleem goede ondersteuning door vriendelijk personeel. Robot stofzuiger is een aanwinst voor het huishouden. Batterij is onvoldoende voor reiniging appartement in een keer. Al met al toch een aanwinst.

15 december 2024

Top robot Stofzuiger!

Wij hebben een Eziclean® Aqua Connect x850 genaamd Robbie. Sinds dat wij hebben gekocht een aantal maanden geleden tot nu hebben wij helemaal geen spijt van deze aankoop

Robbie doet goed zijn werk en is binnen 40 minuten in de woonkamer en keuken klaar. Om de 2 keer stofzuigen legen we de bak.

We hebben nu 1 keer gehad dat Robbie zijn weg naar huis niet kon vinden. Maarja die vind ik af en toe ook wel is niet. 😅

Enige nadeel die ik zie is dat Robbie schuine poten een probleem vindt. Hij komt er wel op maar niet meer af. Met een beetje hulp kan hij dan zijn weg vervolgen.

Wij hopen in ieder geval dat Robbie ons nog lange tijd gezelschap houdt!

15 december 2024

Eziclean Air Pure 200i

Ruim een jaar geleden de Eziclean Air Pure 200i aangeschaft vanwege het niet goed kunnen ventileren van de slaapkamer. Ontzettend blij mee want het zuivert de lucht ontzettend goed!
Eziclean is heel benaderbaar voor advies vragen en reageert erg snel. Heel fijn bedrijf om producten van af te nemen!

14 december 2024

Goede apparatuur en service

Ik geef Eziclean 4 sterren omdat ik in 1e instantie telefonisch en via email de verkeerde informatie kreeg waardoor ik mijn gekocht steelstofzuiger terug moest sturen. De stofzuiger zelf was super alleen voor mijn reuma handen te zwaar. De fout zat hem in het gewicht van het apparaat, dat stond verkeerd aangegeven. Toen ik dat heb doorgegeven werd het meteen opgelost en excuus aangeboden.
De service is daar echt goed. Ik kreeg ook allerlei tips over wat eventueel wel zou helpen.
Nu heb ik inmiddels de Ezyclean robot stofzuiger de X850. Dat had ik jaren eerder moeten doen.
Ik ben niet technisch maar had hem snel in elkaar gezet en aan het lopen.
Hij zuigt ook goed de randen mee. Net voor het eerst de dweilfunctie geprobeerd, het is geen vervanging voor echt goed dweilen waarbij je regelmatig het water ververst en de doek uitspoelt, maar het haalt de laatste stofjes en vlekjes zeker van de vloer. Voor mij is dit een grote uitkomst omdat stofzuigen en dweilen mij veel pijn geeft.

25 november 2024

I BOT Z5 gekocht

I BOT Z5 gekocht, waarschijnlijk zelf niet goed opgelet ,maar bij dit exemplaar Kan je amper iets instellen (virtuele muren) hierdoor rijd het apparaat bij het aanzetten direct naar de kast met kabels eronder en draait zichzelf vast in de snoeren .smart is hij ook niet ,want hij doet elke keer hetzelfde 😞

3 december 2024

2 jaar geleden robot stofzuiger…

2 jaar geleden robot stofzuiger gekocht. Eerst geïnformeerd of het model geschikt was voor honden haar. "Ja zeker" was het antwoord. Sinds dien alleen maar problemen. Als er iets is moet je apparaat naar Frankrijk worden opgestuurd. Ook daar gewoon weer teruggestuurd. Klantenservice is een drama. Ze proberen altijd te zeggen dat alle problemen je eigen schuld is. Nemen ook niet hun verantwoordelijkheid. "Er zat haar in de apparaat ". No shit sherlock. We hebben een hond. Daar zou het tegen kunnen. We vervangen
filters en maken wielen etc regelmatig schoon. Er is continu wat met dat ding. Jammer dat de Klantenservice zo slecht is. Koop gewoon een stofzuiger bij de mediamarkt of bij een winkel in de buurt. Als alles via Frankrijk moet ben je de klos. Wij hebben het in iedergeval opgegeven. We bellen en mailen niet meer met Eziclean. We hebben geaccepteerd dat we een kat in de zak hebben gekocht. Nu op zoek naar een nieuwe. Voor ons een dikke miskoop. Jammer.
Beste Eziclean. Ik heb al heeeeel vaak contact gehad met jullie. Ik heb wel zeker 10 emails en appjes als bewijs. Het is klaar. Zoek maar op...Strijker. (jullie weten echt wel wie ik ben). Ik snap ook wel dat jullie het niet leuk vinden dat ik een negatief review schrijf. Ik heb hier heel lang mee gewacht. IK had ook liever een positief review geschreven.

26 november 2024

Beste Robert,

Zou je misschien opnieuw contact willen opnemen met onze klantenservice? Wij zien geen bestelling van jou 2 jaar geleden.

Problemen zijn er om op te lossen. Als iets niet gerepareerd kan worden, sturen we een nieuw apparaat op. We willen onze klanten nooit het gevoel geven dat ze een miskoop hebben gedaan of hen de schuld van een probleem geven. Het is wel normaal dat we eerst wat vragen stellen voordat we iets onder garantie afhandelen. Soms kan een probleem namelijk op afstand worden opgelost. Dat scheelt tijd, verzendingen en is beter voor het milieu.

Daarom begrijpen we je review niet helemaal en vragen we ons af of er daadwerkelijk een probleem bij ons ligt, zeker gezien de andere reviews die je bij andere bedrijven schrijft.

Nogmaals neem even contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Zuigt voor geen meter

Zuigt voor geen meter. Geen hondeharen en zeker geen Kattengrind.

9 september 2024

Goedemorgen Remmelt,

Wij gaan niet op voorhand producten verkopen waar wij van te voren al weten dat een stofzuiger voor geen meter zuigt.

Om deze reden zijn wij dan ook erg benieuwd naar de situatie en wat er toe leidt om hier een review te schrijven in plaats van onze klantenservice te benaderen zodat ze je kunnen helpen.

Ik zou je graag willen adviseren om even te bellen of te mailen naar ons zodat we je kunnen helpen en je optimaal gebruik kan maken van je stofzuiger.

Geleverd zoals beloofd

Bij probleem direct opgelost
Telefonisch goed bereikbaar

19 november 2024

Hallo Jan,

Bedankt voor het achterlaten van een review.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, de directe oplossingen bij eventuele problemen en onze telefonische bereikbaarheid. Jouw positieve ervaring motiveert ons om deze servicekwaliteit te blijven leveren.

Team Eziclean

Snelle levering, goed verpakt.

Alleen klein puntje...had fijn geweest als er een Nederlandse beschrijving bij zou zitten. Zat nu alleen een Franse bij.
Maar we zijn zeer tevreden over de kattenbak Robot.

24 november 2024

Hallo Irma,

Bedankt voor het delen van je review.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de verpakking. De Nederlandse handleiding is te vinden op help.eziclean.nl.

Het is geweldig om te horen dat je blij bent met de Kattenbak Robot! Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

`Nette levering

`Nette levering. na het instaleren werkte de verbinding niet goed tussen de robot en het station. na een mailtje was alles makkelijk en snel opgelost

22 november 2024

Hallo Roel,

Bedankt voor het achterlaten van je review.

Fijn om te horen dat de levering netjes was en dat we je snel hebben kunnen helpen met het oplossen van de verbindingsproblemen tussen de robot en het station. We waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om dit op te lossen, en we zijn blij dat alles nu goed werkt.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we graag voor je klaar!

Fijne steelstofzuiger

Snel en correct emailcontact, steelstofzuiger super snel geleverd, ging wat mis met nalevering vd filters maar ook dit snel opgelost.

20 november 2024

Hallo Wim,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons snelle en correcte e-mailcontact. We zijn blij dat de steelstofzuiger super snel bij je geleverd is. Hoewel er iets misging met de nalevering van de filters, is het goed om te weten dat we dit snel hebben kunnen oplossen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.

Team Eziclean

Na zeven generaties aan irobots nu eens…

Na zeven generaties aan irobots nu eens gekozen voor deze Eziclean. Bestel proces was eenvoudig en werd goed op de hoogte gehouden van de levering.
Na ontvangst even lopen stoeien met de interface en het apparaat ingesteld, doet zijn werking goed. Enige min punt is dat ik nadat alles ingesteld was de instellingen van het apparaat niet meer kan wijzigen. Maar goed, daar zal ik nog eens een keertje naar kijken, zolang hij het programma blijft aflopen heeft dat geen haast.

19 november 2024

Hallo Alex,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Wat leuk om te horen dat je na zeven generaties iRobots voor een Eziclean hebt gekozen. Fijn dat het bestelproces soepel verliep en dat je goed op de hoogte bent gehouden van de levering. We begrijpen dat het even wennen kan zijn met de interface, maar geweldig dat het apparaat nu goed zijn werk doet.

Wat betreft het aanpassen van de instellingen, dat is zeker iets waar we je mee kunnen helpen als je er zelf niet uitkomt. Zolang het programma goed blijft draaien, is dat gelukkig geen haastklus. Laat het ons weten als we je hierbij kunnen ondersteunen!

Team Eziclean

Met 2 honden die behoorlijk verharen…

Met 2 honden die behoorlijk verharen zou ik iedere dag moeten stofzuigen. Met de robot stofzuiger is dat verleden tijd en hou ik meer tijd over voor de honden. Superblij met Truus!

16 november 2024

Hallo Heer Bruggink,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat de robotstofzuiger je zoveel tijd bespaart in huis, zeker met twee honden die flink verharen. Dat je nu meer tijd overhoudt voor je trouwe viervoeters klinkt als een win-win situatie. We zijn blij dat je zo superblij bent met Truus!

Als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Team Eziclean

De service is gewoon 3 keer niks.

De service is gewoon 3 keer niks.. ze hebben nergens geen fatsoen voor. wordt nooit terug gebeld..

13 november 2024

Beste Laurens,

Wij geven enorm veel om feedback en willen dit zo snel mogelijk implementeren en onze processen optimaliseren waar kan. Nu is deze review wat onduidelijk en heb ik een mail gestuurd naar je waar ik geen reactie op heb gekregen.

We hebben twee hele lieve vrouwen in de telefonie die elke dag klaar staan voor jou en onze klanten. Hun draaien hun hand er ook niet voor om, om terug te bellen.

Het klopt dat het opsturen van het reserve onderdeel even op zich heeft laten wachten, maar we hebben je verder altijd snel te woord gestaan en je op de hoogte gehouden.

Graag kom ik opnieuw met je in contact om alles te verhelderen.