Foto's besteld op 18 februari en deze pas gekregen op 17 maart terwijl er op de website staat "4 werkdagen". Ik heb gebeld en kreeg voicemail, daarna werd ik terug opgebeld met de melding dat hij... Toon meer
Pasfoto’s besteld voor onze visums te laten maken in Egypte.. na 10dagen nog steeds geen foto’s ontvangen. En ondertussen moette we op vakantie vertrekken en extra uitgeven voor nieuwe foto’s Geen... Toon meer
Maken en bestellen van pasfoto ging vlot. Na bestellen direct een mailtje gekregen dat het binnen een viertal werkdagen zou geleverd worden. Na een week niets te hebben ontvangen heb ik eens beginnen... Toon meer
Belofte te bezorgen na 2 werkdagen op de site. Na bestelling krijg je een mail dat dit 4 dagen zal zijn. Zondag 05/03 besteld, vandaag donderdag 09/03 nog niets gezien. Pasfoto’s gisteren nodig voor... Toon meer
Mensen keken ook naar
Fraude
Pasfoto’s voor onze dochter besteld en betaald. Nooit ontvangen. Geen reactie op contactformulier.
Noot ontvangen, geen reactie
Besteld, nooit ontvangen. Meermaals gecontacteerd zonder reactie. Ik ga nu de ECC contacteren en raad iedereen aan dit te doen! Je geld terughalen.
21 december 2023 bestelling geplaatst
21 december 2023 bestelling geplaatst, bericht dat ze ontvangen hebben.
Niets ontvangen. Al verschillende mails verstuurd en contacformulier ingevuld.
Via mailinstelling weet ik dat ze de mail ontvangen hebben, maar doen er niets mee! Oplichters, centen kwijt >:-(
Niets ontvangen
Oplichting
Geen enkele reactie, bestelling (pasfoto’s kinderen) nooit ontvangen en geld niet terug gekregen.
18 augustus besteld
18 augustus besteld, bevestiging gekregen dat ze mijn order zullen overhandigen aan Bpost, we zijn 24 augustus, niets meer vernomen. Geen bevestiging van Bpost dat er iets werd ontvangen of onderweg is. Mail gestuurd, contactformulier ingevuld. Geen reactie.
Geen telefoonnummer te vinden.
Ik heb hier geen vertrouwen meer in.
22/7 besteld nog niks ontvangen mail…
22/7 besteld nog niks ontvangen mail gestuurd nog steeds geen antwoord dit is echt een fake bedrijf
Niet eens 1 ster waard maarja
Niet eens 1 ster waard maarja
27/07 besteld nog niks ontvangen mail gestuurd nog steeds geen antwoord
War een flut bedrijf en zakzetters bestel hier niet
Besteld op 17/7
Besteld op 17/7, het is nu 28/7 en nogsteeds geen foto’s ontvangen! Mail gestuurd maar geen antwoord! Heb ergens anders foto’s besteld en heb die na 3 dagen ontvangen, dus als ze ooit toekomen heb ik er niks meer aan!
Fotos voldeden niet aan normen
Fotos voldeden niet aan normen voor identiteitskaart, gezicht nam bijna volledige ruimte in (ipv 70-80%)
Belofte te bezorgen na 2 werkdagen op…
Pasfoto’s gisteren nodig voor identiteitskaart. Nieuwe laten nemen bij fotograaf. Als ze nog toekomen kunnen ze direct de vuilbak in.
Foto's besteld op vakantie in het…
Foto's besteld op vakantie in het buitenland. 3 dagen later terug thuis en de foto's waren in de brieven bus. Top. Snel en gemakkelijk te gebruiken
Foto's besteld en 3 dagen later in de…
Foto's besteld en 3 dagen later in de bus! Top
Pasfoto's besteld op 25/12 en had die…
Pasfoto's besteld op 25/12 en had die nodig op 05/01, dus ruim op tijd!
De foto's zijn pas op 05/01 verzonden en op 10/01 toegekomen!?
Resultaat is dat ik nog extra foto's heb moeten nemen.
Al drie mails gestuurd en geen reactie.
Een echte schande en helemaal geen klantenservice. Voor mij 6,95€ in de vuilbak!
Geen pasfoto’s ontvangen
Geen pasfoto’s ontvangen, helpdesk gecontacteerd, geen reactie.
Oplichting!
Geen foto's aangekregen + wel verder geholpen
Eerst niet tevreden door problemen bij hun.
Nu 2 maanden later rechtgezet. Heel blij met deze persoonlijke service!