In der Beschreibung stand Echtleder, angekommen ist billiges Kunstleder, das schon nach Chemie stinkt. Zwei Sterne nur, weil die Lieferung wenigstens schnell war.
Lees wat reviewers zeggen
Über drei Wochen auf ein Paket gewartet, das laut Shop in wenigen Tagen da sein sollte. Immerhin ist es überhaupt angekommen, sonst hätte es nur einen Stern gegeben.
Har købt fra dem flere gange nu og alt er gået efter planen hver gang. Billigste produkter på markedet og de bliver leveret til tiden. Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fanboy er et fantastisk nydannet firma! Altid flinke og klar til at hjælpe 🙂 Har købt over flere gange, nul problemer. 🙂 Og de er virkelig billige. Desuden giver de chancer for at vinde valgfrie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Contactgegevens
Duitsland
- fanboy.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Billige spil og fantastisk service!

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Supper god og hurtigt support
Supper god og hurtigt support først skrev jeg en kommentarer på en af deres opslag hvor de svaret lige med det samme der efter gik jeg ind på deres hjemmeside og så mig lidt omkring, også at jeg kunne spare lidt på wow time men ikke magte jeg skrev lidt med dem over live chat hvordan og hvor ledes med wow 60 game time og endte med at de state prisen ned fra 196 til 180 så jeg nu vil kunne makke at jeg spare noget ved at købe her udover det så tilbage til deres opslag på facebook jeg skriv at det kunne være fedt med noget fra nogen støre firma som vi kender som logitech,Razer osv og det er de også allerede nu igang med at se på. Så kan 100% anbefale Fanboy god og hurtigt support

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Jeg er fan af fanboy.dk!
Super god virksomhed. Godt koncept med månedligt abonnement og så spil til indkøbspris. Det har sparet mange penge og vil gøre det i lang tid fremover... hurtigt, nemt og billigt!
Jeg forudbestilte endda Shadow of the Colossus og det ankom i min postkasse på release-dato - det havde jeg ikke forventet, da jeg normalt har oplevet, at der skal smides en til to hverdage oveni....
Super god service og meget imødekommende personer fra fanboy.dk, og så kan man mærke, at de er passionerede for gaming - jeg er i hvert fald fan!

Nemt, hurtigt og billigt
Hurtig levering, god kundeservice og billige priser.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Fantastisk koncept og god service.
Fantastisk koncept og god service.. alt kommer til tiden og de er flinke.. det eneste der mangler er flere konkurrencer =D

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Konge service fra teamet på fanboy😊 …
Konge service fra teamet på fanboy😊 bestilte en nintendo switch som jeg skulle bruge på mit rejse arbejde, den viste sig desværre at være i stykker fra nintendo’s side og inden jeg rejste igen havde jeg en ny, med god og hurtig hjælp fra deres kundeservice😊 datter er mit nye fortrukne sted og handle😊

Super fin service👍
Jeg fik et tilbud om køb af et spil som min nevø ønskede sig. Jeg bestilte det fredag morgen, og tirsdag lå det i min postkasse. Jeg var ikke lige opmærksom da jeg købte det, at der var tale om et abonnement, men jeg skrev bare og bad om at blive frameldt igen, og fik en sød mail tilbage om hvor jeg kunne gøre det på hjemmesiden. Det tog to min. og så var det klaret - rigtig god service, så jeg kan klart anbefale Fatboy.dk

Fanboy er fantastisk
Fanboy er Danmarks bedste sted at købe spil. Nye spil kan købes biligere end butik og net. Har bestilt der flere gange og de gør det godt, både mht udvalg og forsendelse. Her køber jeg mine spil og konsoller fremover

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Det er virkelig den bedste butik inde …
Det er virkelig den bedste butik inde for spil og tilbehør og ders service er total i tip top from
Elsker at der er en butik som også tænker på os gamer 😍😍🤗😍🤗🤗

Super koncept
Super service, hurtig levering og absolut gode priser.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Jeg har nu handlet på Fanboy to gange
Jeg har nu handlet på Fanboy to gange, og har aldrig været utilfreds. Super hurtig og god service!
Det er så fedt at se, at en virksomhed kan yde så fantastisk service gang på gang. Kan klart anbefale Fanboy til venner og bekendte!

FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE. Jeg har oplevet meget, men aldrig sådan en service og ansvarlighed. Det er TOPKLASSE. Fanboy er det første sted, jeg fremover leder efter spil og det er ikke kun fordi, de er blandt de aller billigste, men fordi de er til at stole på og de tager ansvar, hvis de mod forventning skulle fejle. Stor RESPEKT.

Min favorit netbutik!
Min favorit netbutik!
Det har aldrig været andet end en fantastisk oplevelse at handle hos Fanboy.dk! De bedste priser i landet, og det toppes af super service, som man ikke kan sætte egentlig pris på; hurtige og kontante svar. Leveringen i top! Fanboy.dk har en sikker plads i min pengepung... Det er en byrde :/ Men jeg er vild med det!

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Bestilte et spil fredag og søndag …
Bestilte et spil fredag og søndag morgen lå det i postkassen. Fremragende service og til super priser.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Billige produkter og god kundeservice
Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som samtidigt har svarene på alle dine spørgsmål. Rigtigt gode oplevelser!
Køber 100p herfra igen.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
ekstrem go behandling, mega gode priser og god levering.
ekstrem god behandling, mega gode priser, god levering også kan man da også drille sine venner når man køber en ps4 controller for 200 kr og de køber sin for 550 kr. - jeg vil helt sikkert handle hos fanboy.dk igen selvom det er sku lidt trals med de der 39 kr. men hvad kan man sige når man spare 350 kr. på sine produkter.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Klar et sted jeg vil anbefale andre …
Fantastisk service og support. Jeg har nu handlet flere gange med fanboy og hver fang er det en fornøjelse. De levere altid som lovet. Skulle man have spørgsmål vedr. et produkt står de hurtigt klar og yder deres ypperste for at hjælp. Absolut mit favorit sted at handle fysiske gaming produkter.

Antwoord van Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute
Super kundeservice dog kom varen først …
Super kundeservice dog kom varen først efter 5 dage, men det var også et singels day tilbud så tænker de havde ret travlt :)

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.