Banner for Farla Medical .nl

Farla Medical .nl Reviews 117

4,3

Ik heb Uw zending nog steeds niet ontvangen. Ik heb gekozen voor bezorging in een kluis maar krijg alleen maar berichten dat bezorging niet mogelijk was. Ondertussen heeft dankzij tussenkomst van Far... Toon meer

Op tijd. Was niet thuis maar keurig bij de buren afgeleverd zoals gevraagd! Alleen had het ook in een brievenbus pakje gekund.

Betrouwbaar bedrijf. Heb er al eerder besteld en ook nu weer alles in orde. De statusupdates kunnen echter wel beter want ik hoorde meerdere dagen helemaal niks. Na een telefoontje bleek mijn bestelli... Toon meer

Vlotte levering en goede prijs. Wel 1 klein minpuntje...ik kreeg geen track en tracé code toegestuurd dus wist niet wanneer pakketje bezorgd zou worden.

Over Farla Medical .nl

PROMOTIES FARLAPOINTS MERKEN

Farla Medical, is sinds 2004 fabrikant en groothandelaar van medisch materiaal. Onze klanten zijn o.a. ziekenhuizen, medische centra, dokterspraktijken en particulieren.

Farla Medical levert medisch materiaal in Europa en voornamelijk in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Farla Medical staat bekend om zijn klantgerichte benadering, met persoonlijk advies via e-mail of telefoon.

Klanten kunnen 24/7 online bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop. Op onze website vindt u medisch meubilair, diagnose toestellen, steriele en herbruikbare instrumenten en sets, verbandmateriaal, labo materiaal, hygiënische benodigdheden en nog meer.

Bestellingen vanaf €150 worden gratis geleverd (zie leveringsvoorwaarden).

Met de FarlaPoints-spaarprogramma kunnen klanten korting verdienen op toekomstige aankopen.

Bij Farla Medical kan iedereen van ‘Groothandel prijzen’ genieten. Ontdek alle opties online.

Wenst u een grote bestelling te plaatsen? Neem contact op met onze klantenservice en ontvang een persoonlijke offerte.

Ons team streeft erna om onze artikelen op het punt te houden, en dit tegen zeer scherpe prijzen.
Aarzel dus niet! Ontdek onze website en plaats uw bestelling!

Onze voordelen?

✓ Gebruiksvriendelijke webshop
✓ FarlaPoints-spaarprogramma

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Op tijd

Op tijd. Was niet thuis maar keurig bij de buren afgeleverd zoals gevraagd!
Alleen had het ook in een brievenbus pakje gekund.

30 april 2026

vingerbob

Ik was erop gewezen het was niet te koop in de winkel wat ik zocht.

23 januari 2026

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor het plaatsen van uw bestelling bij Farla Medical. Uw bestelling werd correct verwerkt en binnen de normale termijn geleverd. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Het produkt was snel bezorgd

Het produkt was snel bezorgd

19 januari 2026

Antwoord van Farla Medical .nl

Dank u wel voor uw positieve review. We zijn blij dat de levering soepel verliep!

Gewoon goed

15 januari 2026

Antwoord van Farla Medical .nl

Dank u wel voor uw positieve woorden. We kijken ernaar uit u weer te helpen!

snelle levering, maar ..

bestelling werd heel snel verzonden, echter van de 4 gevraagde maten werd er 1 in een foute versie geleverd. Het product voldeed verder niet aan mijn verwachtingen . Shipment door gls liet te wensen over

8 december 2025

Makkelijke website

Makkelijke website, snelle levering en goede communicatie

4 november 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Bij Farla Medical staat klantenservice voorop. We kijken ernaar uit u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.

Zeer tevreden

Snelle levering. Producten zoals beschreven. Zeer tevreden.

15 september 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Bij Farla Medical doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden.

Wel betaald (nog steeds) geen zending.

Ondertussen heeft dankzij tussenkomst van Farla GLS eindelijk zijn werk gedaan en is mijn bestelling met vertraging afgeleverd. GLS: 👎👎👎, Farla: 👍👍

10 september 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw feedback. Wanneer een levering niet lukt, raden wij aan om meteen contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij het probleem snel kunnen opvolgen bij de transporteur. Wij hebben ondertussen contact gehad met GLS, het probleem laten oplossen en uw pakket werd uiteindelijk veilig geleverd op de gevraagde locatie. Onze excuses voor het ongemak – als tegemoetkoming hebben wij u een korting aangeboden voor uw volgende aankoop.

Snelle service

Snelle service. Goede communicatie

22 augustus 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u een goede ervaring bij Farla Medical heeft gehad, waar klantenservice altijd op de eerste plaats staat.

Niet terugnemen van net gekochte…

Niet terugnemen van net gekochte goederen.

11 juni 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw bericht. In uw geval betrof het een product dat speciaal voor u is besteld met een specifieke kleur, daarom kunnen we deze helaas niet retour nemen. Dit staat ook duidelijk vermeld in onze algemene voorwaarden. We danken u voor uw begrip.

Handschoenen

Handschoenen, gekocht in de actie. Top deal zo kan ik weer even vooruit.

20 mei 2025

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw fijne review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de actie. Bij Farla Medical zorgen we graag voor scherpe deals én snelle service!