Banner for Farla Medical .nl

Farla Medical .nl Reviews 119

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb Uw zending nog steeds niet ontvangen. Ik heb gekozen voor bezorging in een kluis maar krijg alleen maar berichten dat bezorging niet mogelijk was. Ondertussen heeft dankzij tussenkomst van Far... Toon meer

Op tijd. Was niet thuis maar keurig bij de buren afgeleverd zoals gevraagd! Alleen had het ook in een brievenbus pakje gekund.

Vlotte levering en goede prijs. Wel 1 klein minpuntje...ik kreeg geen track en tracé code toegestuurd dus wist niet wanneer pakketje bezorgd zou worden.

Over Farla Medical .nl

PROMOTIES FARLAPOINTS MERKEN

Farla Medical, is sinds 2004 fabrikant en groothandelaar van medisch materiaal. Onze klanten zijn o.a. ziekenhuizen, medische centra, dokterspraktijken en particulieren.

Farla Medical levert medisch materiaal in Europa en voornamelijk in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Farla Medical staat bekend om zijn klantgerichte benadering, met persoonlijk advies via e-mail of telefoon.

Klanten kunnen 24/7 online bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop. Op onze website vindt u medisch meubilair, diagnose toestellen, steriele en herbruikbare instrumenten en sets, verbandmateriaal, labo materiaal, hygiënische benodigdheden en nog meer.

Bestellingen vanaf €150 worden gratis geleverd (zie leveringsvoorwaarden).

Met de FarlaPoints-spaarprogramma kunnen klanten korting verdienen op toekomstige aankopen.

Bij Farla Medical kan iedereen van ‘Groothandel prijzen’ genieten. Ontdek alle opties online.

Wenst u een grote bestelling te plaatsen? Neem contact op met onze klantenservice en ontvang een persoonlijke offerte.

Ons team streeft erna om onze artikelen op het punt te houden, en dit tegen zeer scherpe prijzen.
Aarzel dus niet! Ontdek onze website en plaats uw bestelling!

Onze voordelen?

✓ FarlaPoints-spaarprogramma

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending.

Jammer dat er niet op rekening betaald kan worden maar direct met iDEAL.

29 juli 2024

Antwoord van Farla Medical .nl

We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering. Bedankt voor uw feedback!
Als u graag op rekening wilt betalen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u hier graag mee verder.

Keurige levering

Keurige levering, goede materialen

18 juli 2024

Antwoord van Farla Medical .nl

We zijn blij dat uw ervaring met Farla Medical positief was. Bedankt voor uw review!

Supersnelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering!
Nogmaals dank!

11 juli 2024

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met de supersnelle en correcte levering. Bij Farla Medical streven we altijd naar de beste service. We helpen u graag weer!

Antwoord van Farla Medical .nl

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid en snelle service waardeert. Bij Farla Medical streven wij ernaar om de best mogelijke service te geven.

Telefonisch goed geholpen. Binnen een uur was de bestelling verzonden waardoor het al de volgende dag geleverd was.

2 juli 2024

Antwoord van Farla Medical .nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent aan de telefoon en dat uw bestelling snel is verzonden en de volgende dag al geleverd werd. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Voorraad klopt niet.

4x KleenMop besteld en betaald..in 4 verschillende kleuren.
Verwarrende communicatie: groen en geel niet voorradig.
'Doe dan alleen maar de rode en blauwe'...kreeg ik de groene en de blauwe plús de melding dat de groene betaald moest worden!..??
Aan de telefoon vertelde Daphna mij dat ze de voorraad opmaken en spoedig stoppen met verkoop/website.
Nogmaals slordige communicatie maar wel netjes de helft van betaling retour ontvangen.

10 juni 2024

Snel bezorgd

Snel bezorgd, Super aardige bezorger.

4 juni 2024

Antwoord van Farla Medical .nl

bedankt voor uw feedback!

goede service

Na de bestelling snel contact via app dat niet alles op voorraad was. Toch alvast een deel van de bestelling gestuurd. De dag erna al de volledige bestelling ontvangen.

18 maart 2024

Werkt de site wel goed?

Hoewel ik het afleveradres corrigeerde werd mijn zending toch op het factuuradres bezorgd. Dat koste tijd en geld. (ik had dus aanvankelijk een verkeerd afleveradres ingevoerd. Dat merkte ik op tijd op en heb toen gecorrigeerd. Maar dat werd blijkbaar niet opgeslagen.

7 februari 2024

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf. Heb er al eerder besteld en ook nu weer alles in orde. De statusupdates kunnen echter wel beter want ik hoorde meerdere dagen helemaal niks. Na een telefoontje bleek mijn bestelling niet op voorraad en in een backorder te staan. Jammer dat ze dan niet direct even een e-mail sturen om je dat te laten weten. Ik kreeg verder geen track&trace code, enkel een bericht dat mijn bestelling was verzonden. Hier valt dus ook nog wat winst te behalen. Namelijk wel zo fijn om te kunnen zien wanneer je bestelling zal worden bezorgd.

19 januari 2024

Het verkeerde product is bezorgd

Het verkeerde product is bezorgd.
Hier heb ik meteen over gebeld.
Een dag later kwam het goede product.
Het foutieve product staat hier nu al een week en wil ik niet hebben. Wanneer wordt dat opgehaald???
mvg

8 januari 2024