Zeer onprofessionele service Fatdaddy Diemen!! Nog nooit zo’n onprofessionele houding meegemaakt. De afspraak voor het ophalen van mijn fiets is twee keer verplaatst. De derde keer sprak ik met D... Toon meer
Chatgpt gevraagd voor het verwisselen van mijn bakfiest(urban). Kreeg een link van fatdaddy. Vervolgens op de website gegevens ingevuld. Moest het transport kosten vooraf afrekenen. Afspraak 29-07... Toon meer
9Bestel niets bij U FatDaddy, want dit bedrijf is een oplichting en het zijn dieven. Ik heb op 5 juni een bestelling nuumber#NL191209. geplaatst en tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Ze rea... Toon meer
Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam alleen ging het niet echt goed met de bezorging. Heb het pakket niet kunnen volgen door een link die te laat was verstuurd en ook niet werkte, heb hierdoor lange... Toon meer
Kropaarstraat 1B, 1032LA, Amsterdam, Nederland
- 0202440890
- info@fatdaddy.nl
- fatdaddy.nl
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Aanrader! De bike is het geld meer dan waard
Geweldige stevige bike, trekt super snel op. Je moet wel spierballen hebben om hem op te tillen, In te klappen en te kunnen opladen. De service is top in Amsterdam!!

Super service
Fantastisch helemaal blij als een ei
Bezorging duurde langer dan het stond…
Bezorging duurde langer dan het stond aangegeven maar voor de rest is het een super step
‘Vergissing’
Na een ‘vergissing’ van mijn kant, heeft Fatdaddy zijn uiterste best gedaan om me helpen met een passende oplossing. Ze hebben echt met me meegedacht en hun nek voor me uitgestoken. Het ontstane probleem is naar alle tevredenheid opgelost en ik ben hartstikke bij met mijn fantastische Watt Boston! Dank je wel Fatdaddy!

Antwoord van NVT
Gaaf, cool, service gericht kwaliteitszaak
Heb eerst een proefrit gereden op de zero 10x. Wat een beest van een step. De bestelling ging super en op de afgesproken dag geleverd. Sam van Fatdaddy heeft mij super goed geholpen en top uitleg gegeven. Goed mijn behoeften bekeken en daarom ook zijn upsale kunnen doen. Super blij mee.
Na 24 km kreeg ik een lekke achterband en liep nog tegen wat andere technische dingen aan. Sam was gelijk mijn held. Kreeg een goed luisterend oor en de juiste info👍🏼. Na 40 km was mijn voorband lek, terwijl ik er zeker geen rare dingen mee deed. Weer contact gehad met Sam van Fatdaddy. Sam heeft het weer super opgepakt. Het bleek een kleine serie te zijn, volgens Zero, waarbij er een fout is gemaakt met het plaatsen van de binnenband in de fabriek. Gister hierover gebeld, gister een top oplossing gekregen en vandaag krijg ik de nieuwe binnenlanden.
Mensen van Fatdabby. Bedankt voor de goede en juiste service. Dit staat wat mij betreft op een hoogte waar heel veel bedrijven in Nederland nog wat van kunnen leren. Ga zo door.

Uitstekend geholpen door Sam van Fatdaddy
Wij werden geholpen door Sam van Fatdaddy onwijs klantvriendelijk
Vol lof voor deze jongeman, de beste service ever gehad!!

Antwoord van NVT
Vriendelijk en duidelijke uitleg over…
Vriendelijk en duidelijke uitleg over het aanbod fietsen.

Antwoord van NVT
Super aardige mensen en de ebike is…
Super aardige mensen en de ebike is super tof. Echt een aanrader.
ATSA Everyday® Skateboard Backpack
Ik heb net een ATSA Everyday® skateboardrugzak gekocht. Was supergemakkelijk om te doen, had zelfs de mogelijkheid om over een periode van 3 maanden te betalen, zodat ik niet al mijn gespaarde geld in één keer hoefde uit te geven. Super!
Xiaomi M365 Pro 2
Heb hier een step gekocht en ik krijg alleen maar ellende met dit bedrijf ik zou hier nooit wat gaan kopen
Tip top Sendung
Onewheel XR besteld
Vriendelijke helpvolle mensen aan de telefoon. Waarom ik geen 5 sterren geef is omdat UPS helaas ruim 1 week te laat was met het bezorgen van mijn pakket. Ik raad jullie aan om niet meer in zee te gaan met dit postbedrijf, UPS bakt er niks van en ook al kunnen jullie zelf daar niks aan doen het wrijft wel op jullie af.
Top alles goed
Ik heb zojuist net een zero 8 besteld
Ik heb zojuist net een zero 8 besteld, dit is mijn eerste aankoop voor een electriche step, ben er heel nieuwsgierig naar 🙌