NVT Reviews

1,7

Zeer onprofessionele service Fatdaddy Diemen!! Nog nooit zo’n onprofessionele houding meegemaakt. De afspraak voor het ophalen van mijn fiets is twee keer verplaatst. De derde keer sprak ik met D... Toon meer

Chatgpt gevraagd voor het verwisselen van mijn bakfiest(urban). Kreeg een link van fatdaddy. Vervolgens op de website gegevens ingevuld. Moest het transport kosten vooraf afrekenen. Afspraak 29-07... Toon meer

9Bestel niets bij U FatDaddy, want dit bedrijf is een oplichting en het zijn dieven. Ik heb op 5 juni een bestelling nuumber#NL191209. geplaatst en tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Ze rea... Toon meer

Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam alleen ging het niet echt goed met de bezorging. Heb het pakket niet kunnen volgen door een link die te laat was verstuurd en ook niet werkte, heb hierdoor lange... Toon meer

Zeer slecht

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima service

Prima service, had alleen gehoopt op een soort showroom waar de modelkleuren te zien waren, wellicht een mogelijkheid voor de toekomst! Wel even een goede indruk gekregen van de fiets, erg stoer ding en rijdt lekker! Nu nog een kleur uitzoeken en bestellen!

21 juli 2021

Antwoord van NVT

Hoi Daan, bedankt voor je review en wij zijn heel hard bezig om een tweede showroom in Nederland te kopen. Wanneer deze opengaat krijg je sowieso een uitnodiging voor het feestje!

Tyler van Fatdaddy

Duidelijke informatie op de site van Fatdaddy.nl

Duidelijke informatie op de site van Fatdaddy.nl. Na veel merken en soorten te hebben vergeleken op een aantal andere sites gekozen voor de Zero11x step en hier besteld vanwege de prettige site. De prijs is hte laagst en voorwaarden zijn bij Fatdaddy.nl voor mij het meest gunstig en transparant. Aanrader.

16 juli 2021

Heel goed

Straightforward, geen verkoop praatjes bij de proefrit zoals beloofd

8 juli 2021

Antwoord van NVT

Leuk om te horen dat je jouw proefrit bij ons leuk vond. Mocht je nog vragen hebben voordat je gaat bestellen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tyler van Fatdaddy

Ik ben zeer goed geholpen en…

Ik ben zeer goed geholpen en geadviseerd bij de vestiging in amsterdam en zal ook anderen adviseren hier hun fiets te kopen . Het enige wat ik mis is een showroom waarvan ik denk dat het de verkoop ten goede zal komen .

7 juli 2021

2de step daar gekocht beschadigd…

2de step daar gekocht beschadigd gekregen. Ook motorisch niet in orde. Springt alleen maar op.de rem. Persoon vliegt er gewoon vanaf als je rijd en hij remt onverwachts. Word ontzettend moeilijk gedaan om het om ruilen van de step

6 juli 2021

Antwoord van NVT

Beste klant, bedankt voor je melding. Ik heb je feedback intern besproken en wij zullen hier in de toekomst rekening mee houden.

Team Fatdaddy

Ik kwam voor een proefrit

Ik kwam voor een proefrit, fiets werd naar buiten gebracht. Had stiekem een winkel verwacht waar je ook even binnen ook kijken maar dit is niet het geval. Geen verkooppraatje maar gewoon uitleg hoe de fiets werkt en vervolgens alle ruimte gekregen de fiets uit te testen, heel fijn! Vriendelijk contact, eerste indruk een prima bedrijf!

26 juni 2021

Mooi en snelle fiets, aparte locatie

Prima proefrit gemaakt op een iets te oude Mate X. De fiets was al een tijd in gebruik, piepte en kraakte wat, maar desondanks heb ik een goede ervaring gehad.

Het zou mooi zijn als je op een nette Mate X kon rijden, geeft een wat betere indruk. Verkoper was redelijk op de hoogte van alle details.

Je komt aan, meldt je aan en dan komt de verkoper naar buiten met de fiets. Je kunt kennelijk niet naar binnen om te kijken wat men nog meer heeft staan wat wel jammer is.

Men had nog meer fietsen op voorraad maar het bedrijf zit boven en kennelijk is het niet de bedoeling dat klanten daar komen.

Ik kwam voor de Mate X en die heb ik gezien.

19 juni 2021