NVT Reviews

1,7

Zeer onprofessionele service Fatdaddy Diemen!! Nog nooit zo’n onprofessionele houding meegemaakt. De afspraak voor het ophalen van mijn fiets is twee keer verplaatst. De derde keer sprak ik met D... Toon meer

Chatgpt gevraagd voor het verwisselen van mijn bakfiest(urban). Kreeg een link van fatdaddy. Vervolgens op de website gegevens ingevuld. Moest het transport kosten vooraf afrekenen. Afspraak 29-07... Toon meer

9Bestel niets bij U FatDaddy, want dit bedrijf is een oplichting en het zijn dieven. Ik heb op 5 juni een bestelling nuumber#NL191209. geplaatst en tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Ze rea... Toon meer

Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam alleen ging het niet echt goed met de bezorging. Heb het pakket niet kunnen volgen door een link die te laat was verstuurd en ook niet werkte, heb hierdoor lange... Toon meer

Zeer slecht

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige service! Ik ben heel blij met jullie. Heb met een lach op mijn gezicht het eerste rondje gereden van vele op mijn nieuwe Super 73-Zx.

Bedankt voor het vriendelijk tewoord staan in mijn overenthousiaste telefoontjes! Dikke 10 + voor jullie !

9 juni 2022

Knaap e-Bike

Vanaf het moment van aanschaf, tot aan reparatie en het schadeclaim van mijn gestolen Knaap bike is alles zeer snel behandeld en met een goed einde afgerond! De communicatie is perfect en echt top gasten die daar werken!

12 april 2022

Zeer slechte ervaring

In eerste instantie een zeer slechte ervaring. Na een slechte ervaring te delen, hebben ze nu hopelijk de problemen opgelost.

11 april 2022
Logo NVT

Antwoord van NVT

Hallo Mel,

Ik heb in je case gekeken en zie dat je een fiets had die roest. Het is normaal voor iedere fiets om te gaan roesten, dit kan je tegengaan door de fiets binnen te stallen, droog te maken of in te spuiten.

Jammer om te horen dat je jouw ervaring met Fatdaddy niet fijn vond. Helaas kunnen we je met bovenstaande niet helpen.

Fantastische ondersteuning

Fantastische ondersteuning. Zadel oncomfortabel als je wat langer zit. Als je een vouwfiets zoekt is deze te zwaar en daardoor onhandelbaar. Genoeg tijd gehad om uit te proberen.

6 november 2021

ik heb een Knaap elektrische fiets…

ik heb een Knaap elektrische fiets getest, een geweldige fiets, geen op of aanmerking.
Goed geholpen door de medewerker van Fatdaddy, hij heeft mij overtuigd om een de Knaapfiets aan te schaffen en niet een Van Moof, waar ze absoluut slechte service bieden en heel slecht te bereiken zijn.

22 oktober 2021

Goede ervaring..

Goede ervaring..
Snelle levering & in 3x betalen was ook handig ..
Deze shop gezocht na positieve verhalen van een mede boarder ..

17 oktober 2021

Heel fijne proefrit kunnen maken

Heel fijne proefrit kunnen maken. Goeie uitleg over details, opties, risico's, instellingen. Mooie locatie ook. Een zeer goed gevoel over de mensen achter Fatdaddy, straalde pure passie uit.

12 oktober 2021

Ik heb via fatdaddy de knaap bike…

Ik heb via fatdaddy de knaap bike aangeschaft. Alles ging snel en was goed geregeld, bij aankomst was de fiets al in elkaar gezet en direct klaar om te gebruiken.
Enige kleine minpuntje is dat de hoogte van het zadel en stuur niet versteld kunnen worden. Verder is alles prima in orde.

3 september 2021

Goede uitleg van de medewerker, erg vriendelijk en duidelijk. Je krijgt veel de tijd om de fiets te testen wat erg prettig is.

14 augustus 2021

Nadat je je aankoop heb gedaan hoor je…

Nadat je je aankoop heb gedaan hoor je helemaal
niks meer. Meerdere malen geprobeerd te bellen en te mailen omdat ik een verhoger heb gekocht maar je hoort gewoon niks. Je moet er heel erg zelf achteraan, dat moest ik ook bij het ophalen van mijn fiets, ik zou zelf gebeld worden maar is nooit gebeurd.

9 augustus 2021

Mate X

Na een geslaagde proefrit en alle vragen te hebben gesteld overgegaan tot de bestelling. Ook dit proces verliep zonder enige moeite. Nu hopen dat de e-bike ook zonder problemen wordt geleverd zodat ik heerlijk kan gaan cruisen... Keep up the good work!

8 augustus 2021

Levertijden erg lang, contact onduidelijk.

Erg jammer, wachten nu al meer dan twee weken op onze fietsen. Meerdere keren gebeld, en ze zouden ons informeren over waar onze fietsen precies zijn. Nu nogsteeds niets gehoord. Het gaat wel even over een bestelling van +3000 euro.

Update: inmiddels 15 Augustus, nog niets geleverd gekregen. Thanks Tyler, was weer erg behulpzaam.

6 augustus 2021
Logo NVT

Antwoord van NVT

Hoi Jordy,

Jammer dat je zo lang op je fietsen moet wachten. De levertijd is door problemen bij onze leverancier van 5 naar 15 dagen gegaan. Ik zal dit doorgeven aan ons webshop team zodat de exacte levertijd duidelijker op de website staat.

Wat betreft jouw bestelling wordt deze 13 augustus tussen 0930 en 1300 geleverd, zet je deze alvast in je agenda?

Tyler van Fatdaddy