4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har fået slebet og lakeret vores gulve, og hold op et resultat – det er blevet SÅ flot og over vores forventninger.
Kommunikationen har været virkelig god hele vejen igennem. Hurtige svar, klare aftaler og alle tider blev overholdt. Det giver bare ro i maven.
Vi fik også super god rådgivning omkring valg af lak (vigtigt som børnefamilie!), og vi føler virkelig, vi blev guidet til den rigtige løsning.
Bonus: Han spartlede huller og sprækker i gulvet, selvom det faktisk ikke var en del af aftalen. Det siger bare noget om fagligheden og detaljegraden.
Fair pris, flot håndværk og en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi ville uden tvivl vælge ham igen 🙌

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kommunikation og flotte gulve

Jeg tror aldrig, at jeg har oplevet så god kommunikation med en håndværker, som med Firad. Han er enormt ordentlig og virkelig god til både at guide, svare kompetent og holde os orienterede både før og efter. Samtidig er vores gulve blevet så flotte. De skulle have en lille efterbehandling og trods juletravlhed kom de inden for få timer. Altid med et smil. Jeg glæder mig til FC gulvservice skal slibe resten af vores gulve :-)

15 december 2025

Rigtig god oplevelse

Firat har været nem at have kontakt med fra start til slut. Priserne har været gennemsigtige, aftalerne i forhold til tidsplan sad lige i øjet, resultatet var rigtig godt og jeg føler vi har fået god rådgivning hele vejen igennem.

Jeg vil helt sikkert anbefale alle der skal have ordnet gulve, at tage kontakt til Fcgulvservice.

19 november 2025

Fantastisk kvalitet og service

Vi har nu gennem de seneste par måneder fået slebet og lakeret vores gamle trægulve i hele huset af 3 omgange - senest i stuen i den forgangne uge. Det er lavet så flot og der er kælet for detaljerne - virkelig kvalitetsarbejde.
Vi oplevede en fantastisk service både fra Firad selv og hans medarbejdere og aftaler blev overholdt til punkt og prikke, selv om de havde travlt.
Vi kan varmt anbefale FC Gulvservice.
Leif Jensen og Inger Thorø Pedersen

6 augustus 2025

Virkelig godt arbejde

Vi fik slebet et helt hus af FC Gulvservice, og resultatet var helt perfekt.
Der var store områder, hvor gulvene i forvejen havde været malet og andre hvor de bare var lakeret.
Nogle områder var svært tilgængelige, og det tog længere tid, men prisen holdt, som den skulle.
Der var en enkelt lakklat, der var spildt på gulvet, men de kom straks tilbage dagen efter og fiksede det.
Medarbejderne var meget venlige og kompetente.

18 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ufuldendt stykke arbejde

Jeg fik udført gulvafslibning og lakbehandling på ca. 45 m2. Som udgangspunkt et fint stykke arbejde, men der mangler rigtig meget arbejde i kanterne, langs paneler og hjørner. Rundt omkring ligger der store plamager af indtørret lak. Måske har firmaet ikke de nødvendige maskiner til at komme helt ud i hjørnerne, for vi står tilbage med en stue, som vi langt fra er tilfredse med. Endvidere var det op til os selv at sørge for at tørre lak af, visse steder hvor afdækningen åbenbart havde været mangelfuld.
Jeg henvendte mig efterfølgende til firmaet, men har ikke fået nogen respons. Jeg kan ikke anbefale dette firma.

7 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik afslebet et trægulv med fernis…

Jeg fik afslebet et trægulv med fernis og efterfølgende blev det lud- og sæbebehandlet. Resultatet er fantastisk flot og arbejdet blev udført hurtigt og omhyggeligt med godt humør. Kan kun anbefale Fcgulvservice på det varmeste.

22 juli 2023

Flotteste trægulv 🤩

En virkelig god oplevelse med mega flot resultat, alle aftaler overholdt og en imødekommende og grundig opfølgning.
Klar anbefaling hvis du ønsker et flot gulv, ordentlig behandling og god pris 👌

30 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.