1. Cadeauwinkel
  2. Feestwinkel

Bij Feest dingen geloven we sterk in de kracht van zelfexpressie en de vreugde die voortkomt uit creativiteit. Of het nu gaat om digitale ontwerpen, knutselprojecten of schilderijen, we voelen ons het gelukkigst wanneer we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten en anderen kunnen inspireren met onze kunst. Na jarenlang voor onze vrienden en familie creatieve items te maken en of bedenken, voelen we dat het tijd is om onze kring te vergroten en meer mensen te bereiken die net zo gepassioneerd zijn over creativiteit als wij. Daarom openen we nu de deuren naar een bredere gemeenschap en nodigen we jou uit om deel uit te maken van onze creatieve reis. Dus, als je op zoek bent naar unieke creaties om je feestje op te fleuren, een lach op iemands gezicht wilt toveren door een persoonlijke cadeau op te sturen of gewoon geïnteresseerd bent in het delen van creatieve ideeën, je bent van harte welkom in onze groeiende creatieve gemeenschap. Bij Feest dingen streven we ernaar om niet alleen prachtige kunstwerken te creëren, maar ook om anderen blij te maken met wat we doen. Bij ons draait alles om het creëren van unieke items met liefde en toewijding. Elk stuk dat we maken, is doordrenkt met zorg en vakmanschap, met als ultiem doel jullie te zien stralen. Laten we elkaar inspireren en samen streven we ernaar om de wereld een beetje vrolijker te maken, één glimlach per keer. :) Team Feest dingen

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Ik ben ontzettend blij met de labels…

Ik ben ontzettend blij met de labels die ik heb besteld voor de traktatie van mijn zoontje. Ze waren niet alleen creatief ontworpen, maar ook netjes afgewerkt. De naam en leeftijd van mijn zoontje stonden er prachtig op, en het gaf de traktatie echt iets bijzonders. Je ziet dat er aandacht en zorg in is gestoken. Een echte aanrader voor iedereen die iets unieks en persoonlijks zoekt!

10 december 2024

Antwoord van Feestdingen

Wat een lieve reactie, dankjewel! We zijn blij dat de labels de traktatie extra speciaal hebben gemaakt. Jouw waardering betekent veel voor ons. We staan graag weer voor je klaar!

Erg lieve klantenservice

Erg lieve klantenservice! Ontzettend snel geleverd. Erg blij mee :)

25 november 2024

Antwoord van Feestdingen

Dank je voor je mooie beoordeling Britt :) It was our pleasure to be part of your creative idea!

Perfecte kwaliteit van de geleverde…

Perfecte kwaliteit van de geleverde producten (foto kaart + sneaker doosjes). Door de fijne service en het aanbod van de producten zal ik hier zeker vaker gebruik van maken !

5 januari 2024

Beste Djez,

Hartelijk dank voor je prachtige review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de geleverde producten, de foto kaart en sneaker doosjes. Bij Feest Dingen streven we naar goede service en producten, en het is geweldig om te lezen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Bedankt dat je voor Feest Dingen hebt gekozen!

Feestelijke groeten,

Het Feest Dingen Team

Super leuke creatieve traktaties

Super leuke creatieve traktaties, heel fijn contact en snel geleverd! Ik heb een vast adresje voor elk jaar gevonden! Dankjewel

14 januari 2024

Beste Leron,

Wat geweldig om te horen dat je onze creatieve traktaties waardeert en dat je het contact als prettig hebt ervaren! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je Feest Dingen als je vaste adresje hebt gekozen. Bedankt voor je vertrouwen en de positieve feedback. We kijken ernaar uit om je volgend jaar opnieuw van dienst te zijn!

Feestelijke groeten,

Het Feest Dingen Team