Banner for Fello

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kommit tillbaka till Fello efter kort försök med annan operatör, vilket inte fungerade till belåtenhet. Är nu glad att vara åter hos Fello. Är framför allt nöjd med kundtjänsten, där man kan ta... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej. Jag var på gymmet och hade ingen signal alls med mitt abonnemang hos Fello (som använder Telia). Det gick inte att ringa eller använda mobildata. Samtidigt hade andra personer signal med Comvi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fello använder Telia mobilnät men betydligt billigare med samma mobiltäckning avgjorde valet. Lättbegriplig hemsida och smidigt att byta abonnemang och fungerade klockrent när det var dags att starta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hello Felloservice, Jag kan ingenting än att starkt, mer än det ordet, rekomendera Fello som mobilabonnemang! Det är det absolut bästa som finns! Och ni har dessutom den bästa servicen någonsin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele netwerkaanbieder

Geschreven door het bedrijf

Vi på Fello finns här för att det går att vara både snäll och billig, på riktigt. Hos oss är det inga konstigheter – bara schyssta villkor, inga dolda avgifter och ingen bindningstid. Våra priser kan verka overkligt låga, men de är faktiskt på riktigt. Vi tror på att vara enkla, tydliga, ärliga och behandla alla som vänner. Fello har abonnemang för alla med priser från 110 kr/mån. Då ingår fria samtal inom Sverige och fria SMS och MMS till hela världen. Dessutom ingår roaming inom EU och EES i alla våra abonnemang. Och du, behöver du e-SIM till din telefon eller tillgång till VoLTE och wifi-samtal? Även det har vi! Kika in på www.fello.se och ser alla vara abonnemang och erbjudanden. Välkommen till gänget, fello!

Hello fello

Geschreven door het bedrijf

Ring eller chatta med oss
Inga frågor är för stora eller små, hos Fello är det inga konstigheter. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst; skicka oss ett meddelande på fello.se eller slå oss en pling: Våra öppettider: Chatt & Telefon: Helgfria vardagar 8:00 - 16:00

En riktigt billig mobiloperatör

Ring, SMS och MMS hur mycket du vill

Ring, SMS och MMS hur mycket du vill
Alla våra abonnemang har obegränsade samtal inom hela Sverige samt obegränsade SMS och MMS till hela världen från Sverige. Det enda som styr priset är mängden surf på ditt abonnemang.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hej.

Hej.
Samtidigt hade andra personer signal med Comviq, Hallon och Tele2 utan problem.
Jag trodde att Telias nät var bäst i Sverige, men där hade jag 0 täckning. Hur kan det vara så?

12 april 2026

Funkar superbra

Funkar superbra. Det var snabbt och enkelt att byta från mitt gamla abonnemang till Fello.

16 april 2026

Hello Mia,

tusen tack för ditt fina omdöme och att du valde Fello.

Det glädjer oss att höra att det fungerar så bra för dig och att flytten var enkelt.

Allt har fungerat superbra👍

Allt har fungerat superbra👍
Enkelt o smidigt att komma igång, bra information👍

16 april 2026

Hello Inger,

Tack så mycket för ditt omdöme och att du har valt Fello.

Underbart att läsa att allt fungerar för dig och att det var enkelt att komma igång :)

Hittills supernöjd.

Hello Jenny,

tack så mycket för ditt omdöme och att du valde Fello.

Riktigt kul att höra att du är så nöjd, det glädjer oss!

Mycket bra

Bra , billigt och smidigt

Hello Christer,

tusen tack för ditt omdöme.

Kul att höra att du tycker det, det glädjer oss :)

För lite surf

Gillar Fello jättemycket. Men tyvärr är 125 g för lite för mig. Borde finnas en obegränsad tjänst också.

Hello Björn,

tack för ditt omdöme.

Kul att höra att du gillar Fello så mycket.
Superbra att du kommer med input, bara så kan vi utveckla i rätt riktning. Jag tar ditt önskemål gärna vidare internt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positivt att det går att både ringa…

Positivt att det går att både ringa samt chatta när man vill ha kontakt med Fello! Jag har nyligen återgått till Fello då de har bra priser samt bra täckning.

30 maart 2026

Hello Irene,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du valde Fello!

Kul att höra att du uppskattar att vår felloservice går att nå via olika kanaler och att du är nöjd med våra priser och täckningen :)

Överflytten gick utan problem

Överflytten gick utan problem, bra instruktioner utan krångel!
Helnöjd så långt🙂 /Anders

Hello Anders,

tusen tack för ditt fina omdöme och att du valde Fello!

Kul att höra att allt flyttar på och att du är så nöjd, precis så ska det vara :)

Smidig flytt av abonnemanget

Smidig flytt av abonnemanget, inga problem alls. Bra täckning även i norrland.

1 april 2026

Hello Stefan,

tack så mycket för ditt omdöme.

Roligt att höra att flytten gick utan problem och att du uppskattar vår täckning i Norrland :)

Gillar Fello!

Totalupplevelsen av Fello är mycket bra.
Man får snabbt hjälp om man kör fast.
Prisbilden är konkurrenskraftig.

Hello Stig,

tusen tack för ditt fina omdöme.

Underbart att höra satt du är så nöjd med oss och att du upplever att vi har en snabb kundtjänst :)
Att du gillar våra priser gör oss extraglada :)

Bra återkomst!

Är nu glad att vara åter hos Fello. Är framför allt nöjd med kundtjänsten, där man kan tala med en levande människa. Chatten också bra.
Förmånligt att vid återkomsten ( nytt abonnemang) få del av 55+ erbjudandet med halva priset några månader.
Ulla

14 april 2026

Hello Ulla!

Tack så mycket för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka!

Vad roligt att höra att du är nöjd igen efter att ha testat en annan operatör. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår kundtjänst och möjligheten att prata med en riktig person, precis så vill vi att det ska kännas.

Härligt också att erbjudandet passade bra vid din återkomst.

Har bara haft Fello i 14 dagar

Har bara haft Fello i 14 dagar, men jag är än så länge nöjd!

14 april 2026

Hello Annica,

tack så mycket för ditt omdöme och att du valde Fello!

Kul att höra att du är nöjd! Vi kommer göra allt så att du också i framtiden kommer vara en nöjd fello :)

Mycket bra abonemang

Mycket bra abonemang, suft och super kontakt med kundtjänst om jag behöver det 🌸🌸🌸🌸🌸

13 april 2026

Hello fello,

tack så mycket för ditt fin omdöme.

Riktigt trevligt att läsa att du verkar vara nöjd med ditt abonnemang och att du fick ett fint bemötande av vår felloservice :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fello verka vara en bra operatör

Fello verka vara en bra operatör. Men har haft lite strul med nätet ett par gånger nu den senaste tiden.
Den 27/2-26,27/3-26,11/4-26 Med att jag inte kunnat ta emot samtal och ringa ut. Har kollat driftstatus också på det. Men det visar flera mil ifrån där jag bor.
Men annars övrigt har det funkat för mig.

11 april 2026

Hello Niclas,

tack så mycket för ditt omdöme.

Kul att höra att det oftast fungerar utan problem.
Vi är väldigt tacksamma om du kan höra av dig till vår kundtjänst så att vi kan kika på varför du har dessa problem. Chatta gärna med oss på www.fello.se, så försöker vi hitta en lösning.

Verkligen nöjd 😃

Hello Rashida,

stort tack för ditt omdöme.

Kul att höra att du är nöjd, det glädjer oss på riktigt :)

Perfekt i ga problem

Perfekt i ga problem

10 april 2026

Hello Bengt-åke,

tusen tack för ditt fina omdöme.

Fint att läsa att allt fungerar utan problem.

Funkar perfekt!

10 april 2026

Hello Joakim,

tusen tack för ditt fina omdöme.

Kul att höra att allt fungerar som det ska :)

Ärligt och bra

Bästa jag har haft, hade 3 och tele 2 innan men de är oärliga och sysslar med ocker. Detta är ett bättre alternativ.

Hello Jonathan,

tack så mycket för ditt fina omdöme.

Trevligt att höra att du tycker det, det glädjer oss verkligen.

Best and Affordable Mobile Operator in Sweden

I recently moved from Lyca Mobile to Fello. I see huge difference by means of quality and confort with really good deal price. Even call center is nicer :)
Everything works as it should be and feels fair price without compromising anything.
I never had connection issue and even I travelled to many countires in EU and worked really good as well.

Hello Fuad,

Thank you so much for sharing your experience!

We're really happy to hear that the switch has been smooth and that you're enjoying both the service quality and pricing. It’s great to know everything has worked reliably for you, even while traveling across the EU, and that our support team made a positive impression too.

Thanks again for choosing us!

Wishing you a nice day!
Fello

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.