Jag är väldigt nöjd med hur allt fungerat. Från det att mitt tidigare abonnemang avslutats och abonnemanget hos Vimla kommit igång. Lättast har det varit med mail kontakten. Lite svårare med support... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
För att använda abonnemang i EU(utland)ska man aktivera den innan resa.Från utlandet kan det ta längre tid Jag har varit i Polen i 3 dagar utan att det fungerar.Vimla high tecken.Dags att byta operat... Toon meer
Jag är riktigt nöjd med Vimla. Det är en smidig operatör som bara funkar utan krångel. Allt sköts enkelt via appen, och det är väldigt lätt att hålla koll på både surf och kostnader. Priset är... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi startade mobiloperatören Vimla 2014 för att det måste finnas ett bättre sätt att driva en mobiloperatör, det är vi helt övertygade om. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra användare mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid.
Vimla!
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Zweden
- vimla.se
Alla mobilabonnemang 20 kr/mån i 3 mån
Nöjd kund.
Vettig prissättning. Mycket bra och tydlig info vid start av abonnemang.
Jag blev välmottagen och möttes av ett stort kunnande hos Vimla.
Allt har varit bra och har aldrig stött på några problem. De som arbetar med Vimla verkar har ett bra samarbete.
Har bytt till vimla efter många år hos…
Har bytt till vimla efter många år hos annan leverantör. Är supernöjd. Allt har funkat SÅ bra. Inga problem över huvudtaget. Vimla har varit så tydliga i all info och man har inte behövt undra över något. Sen att det är mycket billigare tackar man inte nej till.
Jag har ett nytt abonnemang hos Vimla…
Jag har ett nytt abonnemang hos Vimla och efter 3 veckor har jag fått min första räkning som jag direkt betalade. Känns jättebra att få komma till ett nytt företag där allt verkar fungera problemfritt!
Allt är toppen och billigt
Allt är toppen och billigt
Det jag saknar är en molntjänst
Jag är riktigt nöjd med Vimla
Priset är en av de stora fördelarna – det är billigt jämfört med många andra operatörer, samtidigt som kvaliteten är hög. Täckningen är stabil och jag har inte haft några problem med samtal eller surf.
En extra bonus är att oanvänd surf sparas till nästa månad, vilket gör abonnemanget ännu mer prisvärt.
Kort sagt: enkelt, prisvärt och pålitligt. Kan absolut rekommenderas!
Fungerar enligt Vimlas instruktioner
Lättast har det varit med mail kontakten. Lite svårare med supporten. I det stora hela, allt positivt.
Extrem varning – detta företag manipulerar erbjudanden
Extrem varning – detta företag manipulerar och vägrar ta ansvar trots bevis svart på vitt
Jag tecknade idag ett abonnemang för första gången hos detta bolag. Erbjudandet visade tydligt fyra månader för 20 kr/mån samt 100 GB. Men när jag kom till sista steget i beställningen ändrades det plötsligt till tre månader. Jag gick tillbaka och kontrollerade – erbjudandet visade fortfarande fyra månader, men orderbekräftelsen visade något helt annat.
När jag kontaktade kundservice försökte de först skylla på mig och påstod att erbjudandet endast gällde studenter. Jag kunde bevisa att det inte stämde. Trots det tog processen lång tid, med flera misslyckade verifieringsförsök och tekniska fel i deras system. Jag satt fast i en absurd verifieringsprocess med tekniska fel, avbrutna försök och totalt kaos innan de till slut korrigerade min orderbekräftelse – men det är inte huvudfrågan.
Det verkliga problemet är att deras system visar ett erbjudande men genererar en felaktig orderbekräftelse.
Det innebär att många kunder riskerar att få sämre villkor än vad som utlovats, utan att märka det.
Jag bad kundservice att eskalera ärendet eftersom detta är ett allvarligt systemfel som kan drabba fler. Jag bad även om någon form av kompensation en extra 20 kr månad som var helt rimligt kan jag anse för all tid jag lagt på att lösa deras interna problem. Ett seriöst företag erbjuder det självmant när en kund upptäcker ett allvarligt fel som kan skada hela företagets rykte. Men inte Vimla – de verkar inte förstå vad god kundservice innebär, utan de avslutade helt enkelt chatten och hoppas nog att problemet inte skulle upptäckas av någon annan.
Min upplevelse är att företaget antingen har mycket bristfälliga system eller att erbjudanden presenteras på ett sätt som riskerar att vilseleda kunder. Oavsett vilket är det ett stort varningstecken.
Fungerar som det ska
Fungerar som det ska, inget att klaga på.
Wilma verkar bra men ….
Gick ganska lätt att välja Wilma och allt fungerade med flytten.
Ända problemet är att ni inte erbjuder E-faktura , märkligt tycker jag när ni kan ta autogiro.
Så blir mycket klickande för att betala fakturorna ( har två abb).
För att använda abonnemang i…utlandet
Jag har varit i Polen i 3 dagar utan att det fungerar.Vimla high tecken.Dags att byta operatör
🥰🥰😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Bra att det är utan bindningstid
Bra att det är utan bindningstid

Mycket bra till dottern…
Mycket bra till dotterns mobilabonnemang. Hon behöver ringa och internet, och där räcker Vimla utmärkt!

Vimla är bäst
Vimla är bäst , men surf är långsamt ibland . Och signal täckning stäng t själv om det blås listen

Antwoord van Vimla!
En av de bättre leverantörerna som…
En av de bättre leverantörerna som erbjuder bra abonnemang till bra pris och utöver det överraskar med oväntade bonusar som exempelvis mer surf i påskpresent

Antwoord van Vimla!
Så super jobbigt att inte kunna ringa…
Så super jobbigt att inte kunna ringa ett företag som jobbar med telefoner. Support som ska ha 5 dagar att svara. Avstängd fast jag betalade för 6 dagar sedan.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.